RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrednuje se i to da li živiš u policijskoj državi, gde ne smeš da pričaš stvari. Ti bi sada bio "on death row" zbog kritike vlasti.

Ali, i ta priča "bolje bogat u diktaturi" je lažna, jer po pravilu ljudi u diktaturi nemaju para.

Zbog toga, treba da slediš princip: "Bolje 100 godina biti milijunaš," tj. bolje biti bogat u demokratiji, nego siromah u totalitarnoj državi.

Ja bih baš voleo "diktaturu" koja će mi dati stan od sto i kusur kvadrata, koja će mi dati nekoliko hiljada $ za svako rođeno dete, koja će mi dati auto po fabričkoj ceni, a razliku će ona da plati, koja će mi džabe školovati decu na prestižnim univerzitetima u inostranstvu. Uopšte ne bih ni imao potrebe da pričam protiv takve vlasti. Inače, ja sam za vreme Slobe lajao protiv njega na sav glas, i nisam se plašio odmazde. Ovi danas su mnogo osetljiviji na "priču".

Sabotaža: Libijski omladinski pokret optužuje naše građane da su plaćeni da preko interneta podržavaju Gadafija
Srbi ugrožavaju libijsku borbu protiv diktatora

Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Moamera el Gadafija, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret.
Ta organizacija navodi da pored toga što Srbija aktivno pruža podršku Gadafiju i njegovom režimu, njeni hakeri vode sajber rat protiv snaga koje se bore protiv tiranina.
- Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju - navedeno je u saopštenju libijske organizacije dostavljenom Tanjugu.
Libijski omladinski pokret navodi da mediji u njihovoj zemlji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice i iz drugih zemalja, a libijska televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama.
- Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na internetu protiv antigadafijevih grupa i veb-sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb-sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom - istaknuto je u saopštenju.
Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem internet korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.
- Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom - zaključio je Libijski omladinski pokret.
Inače, najveća Fejsbuk grupa podrške Moameru Gadafiju iz Srbije broji skoro 50.000 članova.

:hahaha:

Kakvi bolidi... Nisam znao da sam plaćeni srpski internet terorista. :rotf:

Не пуштају рвате и издајнике...

PWNED!

images

Vrednuje se i to da li živiš u policijskoj državi, gde ne smeš da pričaš stvari. Ti bi sada bio "on death row" zbog kritike vlasti.
Ali, i ta priča "bolje bogat u diktaturi" je lažna, jer po pravilu ljudi u diktaturi nemaju para.

Zbog toga, treba da slediš princip: "Bolje 100 godina biti milijunaš," tj. bolje biti bogat u demokratiji, nego siromah u totalitarnoj državi.[/QUOTE]

Е нека си нам рекла, ми то нисмо знали! Али овде је реч о томе да је у "демократијама" свега око 3% богатих који генеришу кризу у целом свету да би били ЈОШ богатији (без обзира на несрећу и жртве које тако изазивају), око 15-20% тзв. " средње класе" која донекле ужива благодети такве "демократије" а остало "сретника" ринта од јутра до сутра а једва крпи крај са крајем. И они знају да је боље бити богат и "имати пара" али немају шансу да то и постану иако живе у "демократији и благостању западне цивилизације"!
А да се не лажемо, нема у свету полиција са већим овлашћењем да убију свакога за кога само посумњају да је против система од полиција у Америци, Енглеској, Француској и да не набрајам даље. А да се баве и криминалом (продаја наркотика одузетих дилерима, подметања, "смештања" неподобним грађанима, уцене, отмице и ко зна шта све не...! Хвала на таквој демоократији и благостању... :dash: СТРАШНО!

Ja bih baš voleo "diktaturu" koja će mi dati stan od sto i kusur kvadrata, koja će mi dati nekoliko hiljada $ za svako rođeno dete, koja će mi dati auto po fabričkoj ceni, a razliku će ona da plati, koja će mi džabe školovati decu na prestižnim univerzitetima u inostranstvu. Uopšte ne bih ni imao potrebe da pričam protiv takve vlasti. Inače, ja sam za vreme Slobe lajao protiv njega na sav glas, i nisam se plašio odmazde. Ovi danas su mnogo osetljiviji na "priču".

Добро јутро Donqihote !

Е нека си нам рекла, ми то нисмо знали! Али овде је реч о томе да је у "демократијама" свега око 3% богатих који генеришу кризу у целом свету да би били ЈОШ богатији (без обзира на несрећу и жртве које тако изазивају), око 15-20% тзв. " средње класе" која донекле ужива благодети такве "демократије" а остало "сретника" ринта од јутра до сутра а једва крпи крај са крајем. И они знају да је боље бити богат и "имати пара" али немају шансу да то и постану иако живе у "демократији и благостању западне цивилизације"!
А да се не лажемо, нема у свету полиција са већим овлашћењем да убију свакога за кога само посумњају да је против система од полиција у Америци, Енглеској, Француској и да не набрајам даље. А да се баве и криминалом (продаја наркотика одузетих дилерима, подметања, "смештања" неподобним грађанима, уцене, отмице и ко зна шта све не...! Хвала на таквој демоократији и благостању... :dash: СТРАШНО!
U bre i ti si našao kome ćeš da objašnjavaš. STRAŠNO! Inače, apropo tih 3% bogataša, generatora kriza i bogaćenje na ljudskoj nesreći. Kako su iskoristili nesreću u Japanu, uz pomoć medija stvorena je panika na svetskim berzama Medijsko plasiranje priča kako u ovoj nesreći Japanci gube poverenje u svoju Vladu koja je navodno, iskazala nesposobnost došlo je do velikog pada japanskih akcija na svetskim berzama, čak i do 12 odsto, što je dovelo i do smanjenja vrednosti japanske valute. Onda su, razume se bogati špekulanti pokupovali takve pojeftinjene i akcije i japansku valutu. Posle desetak dana, kada je, ipak, postalo jasno šta se stvarno događa i da će nesreća kroz novi investicioni ciklus dati novi podsticaj japanskoj privredi, akcije su porasle, vratile se na stari nivo i u trendu su daljeg rasta. A i japanski jen je povratio raniju vrednost na valutnom tržištu. Ako se uzme u obzir impresivna veličina ukupne vrednosti japanskih akcija na svetskim berzama, onda se samo može zamisliti kolika je zarada bogatih špekulanata na tim silnim milijardama. Glavnu ulogu u tome su imali takozvani korporativni mediji koji dominiraju medijskom scenom na Zapadu, a i uz podršku vlada, koje su postale najverniji medijski klijenti. Zemljotres i cunami su ustvari, bili Božiji dar Zapadnim bogatim špekulantima u slučaju Japana. Jer, glavne manipulacije na berzama su sa takozvanim javnim dugovima, kreditima koje vlade država podižu na berzama i obveznicama kojima se vlade zadužuju.

Реџеп Тајип Ердоган: Неки у Либији виде само нафту, златне руднике и подземна богатства
PDF Штампа Ел. пошта
петак, 25. март 2011.

ТУРСКА се заложила да НАТО једини контролише операцију против снага пуковника Гадафија тврдећи да су поједине чланице, које теже да делују ван савеза, само заинтересоване за либијско богатство.

Док се турски парламент у четвртак спремао за гласање за учешће Анкаре у спровођењу ембарга на увоз оружја, једина муслиманска чланица НАТО се супротставила паралелним акцијама чланица савеза:

- Желим да они који виде само нафту, златне руднике и подземна богатства, када гледају у правцу Либије, од сада сагледају регион кроз наочари савести - рекао је турски премијер Реџеп Тајип Ердоган.

КАО У БОСНИ? БИВША југословенска република, која је постала симбол неуспеха Европе да спречи крвопролиће на свом прагу - Босна и Херцеговина - могла би да послужи као модел за нову еру у Либији, пише лондонски “Гардијан”, позивајући се на дипломатске изборе у ЕУ. Према овој замисли, политички “надзор” над операцијом спровођења зоне забране лета над овом северноафричком земљом, који би укључивао Британију, Француску, САД, али и арапске земље, попут Катара и УАЕ, био би сличан улози Европске уније у БиХ. О војном аспекту бринуо би - НАТО.

Додао је да исти они који оклевају у вези са уласком Турске у Европску унију сада говоре о “крсташким походима”. Ердоган је тиме алудирао на изјаву француског министра унутрашњих послова Клода Гуана који је рекао да је председник Никола Саркози “преузео вођство над походом да би мобилисао Савет безбедности УН, Арапску лигу и Афричку унију да се спречи масакр у Либији”.

Шеф француске дипломатије Ален Жипе је пожурио да објасни да је реч “поход”, која асоцира на крсташку инвазију за заузимање Свете земље од муслимана, неспретно употребљена, и да је треба избегавати. Но, председник Турске Абдулах Гул је, међутим, пред новинарима изразио сумњу да неке коалиционе власти имају посебне мотиве и да би Либија могла да буде “опљачкана” као Ирак.

- Зашто? Зато што циљ није ослобођење Либијаца. Постоје скривене намере и различити интереси - појаснио је.

Коалицији, додао је, недостаје јединствена политика, планови и излазна стратегија, док су дискутабилни мотиви за интервенцију у земљи богатој нафтом и гасом.

Турска остаје на становишту да не жели да НАТО преузме одговорност за офанзивне операције које би могле да науде цивилима, или да спроводи забрану зоне лета, са мандатом УН, док истовремено коалициони авиони бомбардују либијске снаге.

(Вечерње новости)

U bre i ti si našao kome ćeš da objašnjavaš. STRAŠNO! Inače, apropo tih 3% bogataša, generatora kriza i bogaćenje na ljudskoj nesreći. Kako su iskoristili nesreću u Japanu, uz pomoć medija stvorena je panika na svetskim berzama Medijsko plasiranje priča kako u ovoj nesreći Japanci gube poverenje u svoju Vladu koja je navodno, iskazala nesposobnost došlo je do velikog pada japanskih akcija na svetskim berzama, čak i do 12 odsto, što je dovelo i do smanjenja vrednosti japanske valute. Onda su, razume se bogati špekulanti pokupovali takve pojeftinjene i akcije i japansku valutu. Posle desetak dana, kada je, ipak, postalo jasno šta se stvarno događa i da će nesreća kroz novi investicioni ciklus dati novi podsticaj japanskoj privredi, akcije su porasle, vratile se na stari nivo i u trendu su daljeg rasta. A i japanski jen je povratio raniju vrednost na valutnom tržištu. Ako se uzme u obzir impresivna veličina ukupne vrednosti japanskih akcija na svetskim berzama, onda se samo može zamisliti kolika je zarada bogatih špekulanata na tim silnim milijardama. Glavnu ulogu u tome su imali takozvani korporativni mediji koji dominiraju medijskom scenom na Zapadu, a i uz podršku vlada, koje su postale najverniji medijski klijenti. Zemljotres i cunami su ustvari, bili Božiji dar Zapadnim bogatim špekulantima u slučaju Japana. Jer, glavne manipulacije na berzama su sa takozvanim javnim dugovima, kreditima koje vlade država podižu na berzama i obveznicama kojima se vlade zadužuju.

Sve si dobro izanalizirao, i upravo zbog ovog boldovanog ni ne verujem da je sve bilo samo slucajno, nije iskljuceno, kao sto nije iskljuceno ni da je namerno izazvano.

Original postavio jaguar b p

Zbog toga, treba da slediš princip: "Bolje 100 godina biti milijunaš," tj. bolje biti bogat u demokratiji, nego siromah u totalitarnoj državi..

Jeftina demagogija za sve uništene privrede posle "uvođenja demokratije".
***** slobodu govora kad narod u Srbiji nema šta da jede. I jel treba da poredimo Libiju i Srbiju?
Libija 15000 Srbija 5600 dolara BNP
Da ne pričamo o socijalnoj, zdravstvenoj zaštiti u Srbiji naspram Libije. Pitajte ljude koji su došli iz Libije. Ja ih znam bar petoro. Moja tetka je udata za Libijca i živi u Tripoliju. Pre par dana smo se čuli i *ebe mater i Natou i Eu i demokratiji koja na nju baca bombe. Sada će Libiju svesti na nivo Avganistana i Jemena.
Vi žuti ste potpuno prolupali. Umesto glave imate CNN, BBC ... Niste, bre normalni.
Menjo bi Gadafija za našeg predsednika i sve ministre zajedno. Opoziciju dobiju gratis.

Sabotaža: Libijski omladinski pokret optužuje naše građane da su plaćeni da preko interneta podržavaju Gadafija
Srbi ugrožavaju libijsku borbu protiv diktatora

Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Moamera el Gadafija, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret.
Ta organizacija navodi da pored toga što Srbija aktivno pruža podršku Gadafiju i njegovom režimu, njeni hakeri vode sajber rat protiv snaga koje se bore protiv tiranina.
- Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju - navedeno je u saopštenju libijske organizacije dostavljenom Tanjugu.
Libijski omladinski pokret navodi da mediji u njihovoj zemlji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice i iz drugih zemalja, a libijska televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama.
- Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na internetu protiv antigadafijevih grupa i veb-sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb-sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom - istaknuto je u saopštenju.
Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem internet korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.
- Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom - zaključio je Libijski omladinski pokret.
Inače, najveća Fejsbuk grupa podrške Moameru Gadafiju iz Srbije broji skoro 50.000 članova.

Dobro bre bando placenicka a di su moji novci???

Ocu moj deo, necete me prevariti.

Njih 50 000 placeno samo ja podrzavam Gadafija za dzabe :sad2:

Sve si dobro izanalizirao, i upravo zbog ovog boldovanog ni ne verujem da je sve bilo samo slucajno, nije iskljuceno, kao sto nije iskljuceno ni da je namerno izazvano.

:eek::eek::eek::eek:Namerno izazvan zemljotres? :eek::eek::eek: Pa jes' ima Tesla u jednom od svojih SF opisa neku masinu koja izaziva zemljotrese, verovatno su je se Ameri docepali:think:

E, ali ozbiljno, bez zajebancije...Gde se vi iskljucujete?:think:

Да ли на овом списку (осим оног под рединм бројем 39. (Картер))
neko не би могао бити оптужен у складу са међународним правом за ратни злочин
и злочин против човечности ??

1 Џорџ Вашингтон

2 Џон Адамс

3 Томас Џеферсон

4 Џемс Медисон

5 Џемс Монро

6 Џон Квинси Адамс

7 Ендрју Џексон

8 Мартин Ван Бурен

9 Вилијам Хенрy Харисон

10 Џонн Тyлер

11 Џемс Кноx Полк

12 Захари Тејлор

13 Милард Филмор

14 Франклин Пирс

15 Џемс Бухенан

16 Абрахам Линколн

17 Ендрју Џонсон

18 Улис С. Грант

19 Радерфорд Бирхард Хyес

20 Џемс Абрам Гарфилд

21 Честер Алан Артур

22 Стефан Гровер Клевеленд

23 Бенџамин Харисон

24 Стефан Гровер Кливленд

25 Вилиам Мек Кинли

26 Теодор Рузевелт

27 Вилијам Хауард Тафт

28 Томас Вудро Вилсон

29 Ворен Хардинг

30 Џон Калвин Кулиџ

31 Херберт Карк Хувер

32 Франклин Делано Рузевелт

33 Хар y С. Труман

34 Двајт Давид Ајзенхауер

35 Џон Фицџералд Кенедy

36 Лyндон Џонсон

37 Ричард Милхоус Никсон

38 Џералд Рудолф Форд,

39 Џемс (Џими) Картер,

40 Роналд Реаган

41 Џеорџ Херберт Буш

42 Вилијам Џеферсон Клинтон

43 Џорџ Буш Млађи

44 Осман Обама (актуелни)

Целокупна америчка историја јесте историја терора, пљачке и злочина.

sukrallah_col_030407.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back