RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како јавља Ал Џазира,ЦНН и ББЦ Гадафијеве снаге су са 20 крстарећих ракета "Томахавк" гађали цивилне циљеве у Бенгазију и Мисрати.По телефонској изјави лица под именом Саладин,иначе
стално запосленог у САС-у,поред великих цивилних жртава /достижу неколико хиљада/, погођен је и базен за купање високог неименованог функционера побуњеничких снага,којима због ускраћивања купања у истом,морал не опада,мада је и поред осталог уништена и гардероба у којој су им се налазиле брендиране цивилне ствари,које су користили кад нису позирали страним
репортерима.
Такав варварски чин,занемарујући погинуле,је осудила сва демократска јавност,и тражи од НАТО савезника,а нарочито Француске и Енглеске,да им хитно упуте помоћ у гардероби,и најбитније
наочарима за сунце /само не копијама/,да би могли да се супротставе даљој агресији и вандализму Гадафијевских снага,иначе ће у противном носити бедуинску одећу,тако да их савезници
неће разликовати од нормалних грађана Либије.

danasnja podrska naseg grada pukovniku Gadafiju

190121_150663431663527_143360419060495_309638_3544989_n.jpg

Како јавља Ал Џазира,ЦНН и ББЦ Гадафијеве снаге су са 20 крстарећих ракета "Томахавк" гађали цивилне циљеве у Бенгазију и Мисрати.По телефонској изјави лица под именом Саладин,иначе
стално запосленог у САС-у,поред великих цивилних жртава /достижу неколико хиљада/, погођен је и базен за купање високог неименованог функционера побуњеничких снага,којима због ускраћивања купања у истом,морал не опада,мада је и поред осталог уништена и гардероба у којој су им се налазиле брендиране цивилне ствари,које су користили кад нису позирали страним
репортерима.
Такав варварски чин,занемарујући погинуле,је осудила сва демократска јавност,и тражи од НАТО савезника,а нарочито Француске и Енглеске,да им хитно упуте помоћ у гардероби,и најбитније
наочарима за сунце /само не копијама/,да би могли да се супротставе даљој агресији и вандализму Гадафијевских снага,иначе ће у противном носити бедуинску одећу,тако да их савезници
неће разликовати од нормалних грађана Либије.

Debilni umišljeno civilizovani zapadni svet će da poveruje da je jedan Gadafi bacio 20 KRSTREĆIH! na civile.
Šteta što ne mogu više da se ulogujem na ju tub da ih spuštam i ostavljam bez teksta kad počnu da pametuju i izvode teorije sa filozofijama.:mrgreen:

Poslednja izmena:
HRVATI RATUJU PROTIV GADAFIJA

Subota, 26. Mart, 2011.| Autor:

Zagreb podržava akciju protiv diktatora, rekao ministar odbrane Davor Božinović i dodao da će hrvatski oficiri voditi napade iz Italije i Belgije.

http://www.kurir-info.rs/planeta/hrvati-ratuju-protiv-gadafija-82075.php

xe, xe ... A kad sam pisao o ovome dezurni ustasi su vristali do neba :manikir:

... Sad ih nesto nema na temi - nece da iritiraju ,, hrvatsko cvece,, ... ciji je ambasador glasao za rezoluciju .... :lol:

U.S. not putting any ground forces in Libya - Obama

13:58 26/03/2011

U.S. President Barack Obama announced on Saturday that the United States will not deploy any ground forces in Libya.

"As I pledged at the outset, the role of American forces has been limited. We are not putting any ground forces into Libya," Obama said in a radio address.

Russia's envoy to NATO Dmitry Rogozin said earlier on Saturday that any foreign military ground operations in Libya will be considered as occupying the country.

"Holding [military] ground operations will be qualified as occupying Libya and that directly contradicts the resolution adopted by the UN Security Council," Rogozin told RIA Novosti.

http://en.rian.ru/world/20110326/163217401.html

Danas sam razgovarao sa jednim momkom, elektroinžinjerom, koji je radio u Libiji...

Kaže dečko "ladno podržavam opoziciju i Francuze..."

Nakon toga je ispričao svvoje viđenje života u Libiji i tako me još čvršće uverio da Gadafi mora pasti!

A sto nije radio u Francuskoj nego u Libiji?

Tamo je našao posao.

I on kaže... Bilo mi je lepo na poslu... Ali samo jto je bilo lepo... Raditi u firmi, daleko od svakodnevnice u Libiji... Sve drugo je apsolutni užas...

To o besplatnom školstvu, stanovima i ostala sr.anja je laž...

Pa nisu te ljude koji se bune protiv diktatora donele rode... To su Libijci...

Tamo je našao posao.

I on kaže... Bilo mi je lepo na poslu... Ali samo jto je bilo lepo... Raditi u firmi, daleko od svakodnevnice u Libiji... Sve drugo je apsolutni užas...

:rotf::zcepanje::hahaha:
Ајд не лажи слонче!
Ниси у животу ни срео електроинжењера, а камоли разговарао са неким.

Tamo je našao posao.

Aha i oni Šiptari na Kosovu isto tako :per:

Tamo je našao posao.

Pa valjda je zato i isao tamo da mu bude "lepo" na poslu (citaj da namkne dobru kintu). Jel se on ljuti sto nije dobio od firme dvosoban u centru Tripolija ;-(

Danas sam razgovarao sa jednim momkom, elektroinžinjerom, koji je radio u Libiji...

Kaže dečko "ladno podržavam opoziciju i Francuze..."

Nakon toga je ispričao svvoje viđenje života u Libiji i tako me još čvršće uverio da Gadafi mora pasti!

Stvarno je svet mali ... :think:

I ja sam sa njim danas razgovarao ... reko mi je da neki Tantor laze kad zine ... :think:

• Podržavam
Reactions: SRV
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back