RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borba za svoj deo kolaca, naravno...nisi valjda stvarno pomislio da je rec o milosrdju?:)
ali iako je Gadafi zbog toga u pravu,ne smemo gubiti iz vida cinjenicu da je on, ipak, diktator.

Ne, mislim da je ovo SAMO POCETAK jednog mnogo, mnogo veceg sukoba......

Nema to veze sa Gadafijem, Ameri nastoje da sve izvore nafte imaju pod kontrolom pre nego STO POCNE.....

..svaka batina ima dva kraja...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: znam ,znam ...pogotovu kad sa batinom cackas
istinu ,a popijes .........
redxer.gif

Sta je problem....po meni je trebao biti jos 50 godina na vlasti ako se dobro zivelo!!

Bas me zabole za demokratiju i ljudska prava kad nemam sta da jedem!!

Gadafi je od divljih beduina u 40 godina stvorio drzavu u koju su i Italijani, i Francuzi i Nemci i Srbi isli u pecalbu....

I jos je povrh svega ustedeo Libiji 200 miljardi dolara koje su evropske demokrate POKRALE iz banaka...!

Pa sada ti vidi da li je bio dobar ili nije.

Gadafi je od divljih beduina u 40 godina stvorio drzavu u koju su i Italijani, i Francuzi i Nemci i Srbi isli u pecalbu....

I jos je povrh svega ustedeo Libiji 200 miljardi dolara koje su evropske demokrate POKRALE iz banaka...!

Pa sada ti vidi da li je bio dobar ili nije.

To ti kazem da je Tito ziveo makar jos 30 godina smirio bi i nas balkanske beduine da ne ratujemo ovako!! :think:

TRIPOLI - Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Moamera el Gadafija aktivnim pružanjem podrške njemu i njegovom režimu i vođenjem sajber rata protiv snaga koje se bore protiv njega, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret."Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju", navedeno je u saopštenju te organizacije dostavljenom Tanjugu.

Mediji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice iz drugih zemalja, a libijska državna televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama, navodi libijski pokret.Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na internetu protiv antigadafijevih grupa i veb sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom, istaknuto je u saopštenju.

Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem onlajn korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.

"Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret

Sad će i ovi američki plaćenici u Libiji za svako zlo da opuže Srbiju? hahahahahahahahahhahaha Ispašće na kraju da je i Hiler Srbin :)
A šta treba da pišemo? Živeo kapitalizam i amerika? Živjelo porobljavanje? živjele prodane duše?

Srbija je osjetila dobro akciju "milosrdni andjeo" i milosrdnost Amerike izgubivši svoje vjekovno tlo...Normalno je da pruža podršku onima kojima prijeti ista sudbina.Suprotno bi bio čist idiotizam.
Šta on isad žele da učine? Da nam pošalju bombe kako bi prestali da koristimo internet?

TRIPOLI 24. 03. 2011

Tanjug

Srpski hakeri pomažu Gadafiju?

Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Muamera el Gadafija aktivnim pružanjem podrške njemu i njegovom režimu i vođenjem sajber rata protiv snaga koje se bore protiv njega, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret
"Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 Internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju", navedeno je u saopštenju te organizacije dostavljenom Tanjugu.
Mediji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice iz drugih zemalja, a libijska državna televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama, navodi libijski pokret.
Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na Internetu protiv antigadafijevih grupa i veb sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom, istaknuto je u saopštenju.
Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem Internet korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na Internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.
"Mi sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret.

ahahaha kmeeee...:sad2:

:hahaha::hahaha:

AAHAHAHAHAHAHAHAAAHHHAHHHA...kakvi bolidi!!! jeste iza mene su masoni...masovno....:hahaha:

Naravno da ćemo podržavati gadafija i bilo koju vrstu porotiv Američk tiranije.Sami smo žrtve,tako da je to normalno.Gadafijeve snage su osvojile poslednje najveće uporište na zapadu Misratu.Polako,dan po dan,i biće sjebani svi plaćenici Amerike.Zemlja nema cjenu to gadafi zna.Uostalom kada je onog šiptarčinu pecolija naterao da mu igra a potom ga šutnuo ko muvu podguznu natovsku,pokazao je da je veličina od čovjeka i prijatelj svakog borca za slobodu samim tim i Srbije.

TRIPOLI - Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Moamera el Gadafija aktivnim pružanjem podrške njemu i njegovom režimu i vođenjem sajber rata protiv snaga koje se bore protiv njega, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret."Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju", navedeno je u saopštenju te organizacije dostavljenom Tanjugu.

Mediji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice iz drugih zemalja, a libijska državna televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama, navodi libijski pokret.Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na internetu protiv antigadafijevih grupa i veb sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom, istaknuto je u saopštenju.

Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem onlajn korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.

"Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret

Sad će i ovi američki plaćenici u Libiji za svako zlo da opuže Srbiju? hahahahahahahahahhahaha Ispašće na kraju da je i Hiler Srbin :)
A šta treba da pišemo? Živeo kapitalizam i amerika? Živjelo porobljavanje? živjele prodane duše?

Srbija je osjetila dobro akciju "milosrdni andjeo" i milosrdnost Amerike izgubivši svoje vjekovno tlo...Normalno je da pruža podršku onima kojima prijeti ista sudbina.Suprotno bi bio čist idiotizam.
Šta on isad žele da učine? Da nam pošalju bombe kako bi prestali da koristimo internet?

Јадна је та опозиција кад може да је сјебе једна Фејсбук група! :hahaha:

Boli ih istina.Boli ih što ne mogu ceo svjet da okrenu protiv borca za slobodu svog naroda.Pa pristupaju molbama da se silom ugasisvaki glas razuma i podrške gadafiju.E pa čedovci u libiji neće da može! I nemoj se kačite s nama jer da ste nam bliže ne biste stigli ni nogicom da otresete.

SMRT SE ZOVE AMERIKA

Vedrana Rudan
sreda, 23 mart 2011

rudan23031article.jpg

Kad plane Amerika, krenućemo da branimo američku demokratiju od Amera. U međuvremenu - God Bless Libija

Pred neki mi se dan učinilo kako su Ameri odustali od "obrane civila" koji su se digli protiv Gadafija naoružani tenkovima. Nadala sam se da su američki političari koji su većinu svojih građana pretvorili u siročiće bez krova nad glavom, zdrastvenog osiguranja, mirovina i posla, odlučili prisiliti multinacionalke da malo olabave i dozvole da američko roblje dođe do daha.

Koja greška. Na američkim cestama prosvjeduju gladni Amerikanci, bez tenkova, na libijskim cestama su "borci za slobodu" naoružani do zuba. Tko ih je naoružao? Kakvo glupo pitanje. Zašto? Amerima, onom malom Mađaru koji misli da je Napoleon jer nosi cipele broj trideset i šest i ostalim američkim dečkim na terenu, treba nafta.

Rusija se suzdržala? Kina se suzdržala? Njemačka ne želi ratovati? Neki Arapi ne smiju Amerima reći ne. Krenuo je rat koji će u Libiji "civilima" donijeti mir. Koliko je libijskih civila već nakon prvih letova američkih i evropskih borbenih aviona izgubilo život ne znamo a nije ni bitno. Svi su poginuli da bi Libiji demokracija zakucala na vrata.

Vidjeli smo to stotinu puta. Ameri bi bili smiješni da nisu toliko opaki. Definitivno najveći zlikovci u povijesti čovječanstva. Dnevno se zadužuju dvije milijarde dolara, Kina ih je kupila, Rusi nisu goloruki a Arapi imaju i love i iskustva sa svojim dugogodišnjim "saveznicima". Ipak je sve nekako uzalud.

Jezivo. Možda će svijetu donijeti sreću revolucija koja tinja u samoj Americi? Obični Amerikanci žive poput ljudi iz trećeg svijeta i sve im je jasnije da je besmisleno ginuti u Libiji i libijama da bi njihovi gospodari spremili milijarde dolara u vlastite džepove. Čak su prozreli i lutka koji im je svojom crnom kožom garantirao promjenu.

Sve je teže živjeti u ovakvom svijetu. Mi evropski bijednici postali smo NATO sinovi i kćeri. Kad plane Amerika, krenut ćemo braniti američku demokraciju od Amera. U međuvremenu - God Bless Libija.

Blog. V. Rudan

Opet sindrom balkanskog spijuna... Iza mene niti stoji niti moze da stoji bilo koja politicka partija, s obzirom da su mi svi politicari od reda mrski... A koristicu svo slobodno vreme da im svakodnevno pomalo zagorcam zivot... I bas me zanima sta ce medjunarodna zajednica da preduzme tim povodom... Da mi zavrne ventil na internet cevi... :lol:

Sila mora prestati a američko uvođenje demokratije na njihov način odzvoniće kad tad.Uostalom svjet će se izdignuti.na silu će se odgovoriti silom,a na masone slobodm i ljudskošću i borbom za opstanak.
Libija je zemlja slobode,i ne smeju je porobiti.Ove američke plaćenike treba razoružaati a potom svakog osuditi kako zaslužuje.

prema njima ne treba imati milosti.Onaj koji proda svoju zemlju ne zaslužuje poštovanje i samilost.

French Fighter Jets Shoot Down Libyan Warplane

Updated: Thursday, 24 Mar 2011, 8:33 AM CDT
Published : Thursday, 24 Mar 2011, 8:18 AM CDT

(NewsCore) - MISRATA, Libya -- French fighter jets shot down a Libyan warplane amid claims that forces loyal to leader Col. Moammar Gadhafi violated the country's UN-sanctioned no-fly zone, ABC News reported Thursday.

The Libyan warplane, a Soko G-2 Galeb, was reported flying over Misrata about 130 miles east of Tripoli before it was shot down by the French jets.

The incident was believed to be the first time a Libyan jet was sent into Libyan airspace since the coalition bombing began, and the first time one was shot down since the coalition began bombing Libya.

Earlier Thursday, French military officials said at a press conference in Paris that its fighter jets attacked an air base 150 miles inland from the Mediterranean coast overnight. Foreign Minister Alain Juppe said Thursday coalition air strikes against Libya had been a "success."

Šta su Libijci tražili u vazduhu sa G-2 iznad Misrate nije mi jasno, ako to nije bio pobunjenički G-2 što mi je najlogičnij. Valjda bi libijska vojska ako bi nešto dizali u vazduh , digli kakav MiG-23 ili Mig-25 a ne G-2.

Biće da je opet NATO postigo auto go.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back