RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne podrzavam Gadafija, a ni te "nenaoruzane civile"...
ja sam na strani naroda...
Gadafi jeste diktator, ali nicim se ne moze opravdati bombardovanje Libije...za tako nesto ne postoji dovoljno dobar razlog.

ne podcjenjujem tovje mišljenje ali nisi dovoljno upućena u "stvar".....gadafi je diktator...i mora da ode...bilo milom bilo silom..ali odlazi...

pa zar mislis da je srbija upotrebljavala sav PVO potencijal 99..??
ko moze da prognozira duzinu rata..?? ko donosi odluke o uvodjenju kompletnih snaga u borbu..??
ja ne mogu biti 100% siguran da sistem postoji...ali nemam razloga da ne verujem prijatelju koji je radio godinu dana u libiskoj PVO kao instruktor da ga je video..poznavajuci coveka nemam razloga u sumnju...objasnio sam u predhodnim postovima vise..

Upotrebice ih posle rata....

Kao staro gvozdje.

A kupice nove.

ja nemam nameru da podrzavam nijednog vodju nijednog naroda...svaka nacija mora resavati unutrasnje probleme sama....ali mi se gadi zapad koji zarad lazne brige za tudje drzavno ili politicko uredjenje dejstvuje sa surovom vojnom silom a u stvari sve to radi zarad licnih materijalnih interesa....
mogao bih razumeti da zapad izoluje libiju dok ne resi unutrasnje probleme...ali da se mesa u njih je nedopustivo...SB UN donese rezoluciju o zabrani leta a zapadnjaci opletu po svemu sto se njima svidja...i naravno SB i UN previdjaju to,...a zasto i ne bi...NATO je bez ikakve odluke SB UN napao SRJ i nikad niko nije odrovarao za to...tog momenta je i zvanicno suspendovano medjunarodno pravo...zavladalo je pravo jaceg...
i zato je moje srce uvek uz slabijeg---bilo tako celog zivota i bice...

ne podcjenjujem tovje mišljenje ali nisi dovoljno upućena u "stvar".....gadafi je diktator...i mora da ode...bilo milom bilo silom..ali odlazi...

Iwo, KO TO KAZE da MORA da ide?

I sa kojim MORALNIM PRAVOM?

Zasto to ne kazu princu Fahdu u Saudijskoj Arabiji cija je porodica tamo na vlasti vec ....ne znam ni od kada....

Sto je dobro za tuku, trebalo bi da je dobro i za tukca....

ko moze da prognozira duzinu rata..?? ko donosi odluke o uvodjenju kompletnih snaga u borbu..??
ja ne mogu biti 100% siguran da sistem postoji...ali nemam razloga da ne verujem prijatelju koji je radio godinu dana u libiskoj PVO kao instruktor da ga je video..poznavajuci coveka nemam razloga u sumnju...objasnio sam u predhodnim postovima vise..

Pajo..taktika ti je pogrešna..
kada "mene" netko napadne i još mi kaze da ce da me napadne..ma ja cu da upotrebim sve sto mogu da mu nanasem u samom početku što vecu štetu i da mu pružim otpor..sto dalje to gore za njega(Gadafija)....za mjesec dana moze da upootrebi i čarobni štapić...kasno je..taktika odugovlačenja u ovom trenutku Gadafiju ne odgovara..on mora da ode..bilo milom..bilo silom..da je netko od svjetskih sila ozbiljno bio protiv..stavio bi embargo..a tko je nesto kao rekao..svi nesto pričaju....Francuzi i Talijani su rekli datum kada krecu..i?...napali su ga smaknut ce ga i zemaljska kugla ce se i dalje okretati...eno i podmornice su uključene u embargo i?...jelse netko buni...Pajo...ne zamajavaj....gadafi je diktator i mora da ode...

Diktator koji je za 42 godine na vlasti,

narodu obezbedio prosek plata preko 1000 dolara, beskamatne kredite i besplatno skolovanje i razne druge pogodnosti.

Po meni su Tadic i Josipovic diktatori koji za sve ove godine nisu nam obezbedili pristojan zivot!!

Naravno da ce otici, milom ili silom, ja sam to rekla davno, ali ne mogu da podrzim bombardovanje.
Na danasnji dan je bilo bombardovanje Srbije i ja to ne bih pozelela nikome, ni najgorem neprijatelju.

kada "mene" netko napadne i još mi kaze da ce da me napadne..ma ja cu da upotrebim sve sto mogu da mu nanasem u samom početku što vecu štetu i da mu pružim otpor..sto dalje to gore za njega(Gadafija)....za mjesec dana moze da upootrebi i čarobni štapić...kasno je..taktika odugovlačenja u ovom trenutku Gadafiju ne odgovara..on mora da ode..bilo milom..bilo silom..da je netko od svjetskih sila ozbiljno bio protiv..stavio bi embargo..a tko je nesto kao rekao..svi nesto pričaju....Francuzi i Talijani su rekli datum kada krecu..i?...napali su ga smaknut ce ga i zemaljska kugla ce se i dalje okretati...eno i podmornice su uključene u embargo i?...jelse netko buni...Pajo...ne zamajavaj....gadafi je diktator i mora da ode...

Gadafi je znao da ce da ga napadnu jel mogao ..kupiti od oružja sta god je htio..jel kupio?=?=?..jeol mu netko imao mooda da proda??...

Zasto su cutali Rusi, Kinezi, Indusi ili Brazilci....?

Zasto prvo dvoje nije ulozilo veto na intervenciju?

Pa da se Ameri i njihovi saveznici ZAGLAVE U JOS JEDNOJ MOCVARI i okrenu ceo islamski svet (i jos neke) na kraju protiv sebe.....

i da jeste..šta bi postigli...daj Pajo nemoj imati tako visoko mišljnje...mislis da biste pobjedili..KOGA...NATO..daj ne budi smešan....NATO..su tada činili svi nekadašnji vaši prijatwelji iz ww1...a sada su ti isti opleli po Vama..ne po Srbiji vec po Miloševiću....

Poslednja izmena:
Zasto su cutali Rusi, Kinezi, Indusi ili Brazilci....?

Zasto prvo dvoje nije ulozilo veto na intervenciju?

Pa da se Ameri i njihovi saveznici ZAGLAVE U JOS JEDNOJ MOCVARI i okrenu ceo islamski svet (i jos neke) na kraju protiv sebe.....

..ovdje kolo vode Francuzi Talijani i Englezi...tamo su i nuklearne podmornice..mislim da su rekli 3 komada ..službeno....pa ti vidi..ozbiljnost...

.i nas su bombardovali ..djeca bila po podrumima...znam kako je...

bjez'te .....

v06_10101062.jpg

.i nas su bombardovali ..djeca bila po podrumima...znam kako je...

Veoma sam upucena u temu:)pratim i BBS,CNN i price ljudi po internetu...i ta njihova ludacka zelja da ih bombarduju po svaku cenu..recimo Francuska nije mogla da doceka...meni je gnusno i odbojno..
Gadafi nije cvecka i to stoji, ali izvestavanje stranih medija je totalno pristrasno i podseca me izvestavanja o Srbiji oko Kosova...

:mrgreen:

Рат у Либији
Српски хакери помажу Гадафију?

ТРИПОЛИ – Више од 50.000 интернет корисника из Србије већ данима угрожава борбу либијске опозиције против режима Муамера ел Гадафија активним пружањем подршке њему и његовом режиму и вођењем сајбер рата против снага које се боре против њега, тврди опозициони Либијски омладински покрет.

haker.jpg

„Корисници из Србије покренули су прогадафијевски покрет на Фејсбуку, Твитеру, Мајспејсу, Јутјубу и другим друштвеним мрежама и ми, после консултација са администраторима тих мрежа, процењујемо да је више од 50.000 Интернет корисника из Србије активно укључено у пружање подршке Гадафију”, наведено је у саопштењу те организације достављеном Танјугу.

Медији поклањају велику пажњу овим активностима које су привукле Гадафијеве присталице из других земаља, а либијска државна телевизија редовно емитује оно што пишу Гадафијеве присталице из Србије, како би показала да он и даље има подршку у другим земљама, наводи либијски покрет.

Поред тога, велики број корисника из Србије води рат на Интернету против антигадафијевих група и веб сајтова и они хакују, спемују или обарају веб сајтове повезане са снагама које се боре против Гадафија, НАТО, САД, Француском, Великом Британијом, истакнуто је у саопштењу.

Либијски омладински покрет примећује да за тако малу земљу попут Србије, са релативно скромним бројем Интернет корисника, организовање више од 50.000 активних Гадафијевих присталица који заједно делују на Интернету представља грандиозни подухват и захтева велику количину рада, преданости и новца.

„Ми сумњамо да иза овог прогадафијевог покрета стоје моћне политичке организације и политичке партије и апелујемо на међународну заједницу да хитно нешто предузме тим поводом”, закљуцио је Либијски омладински покрет.
Taнјуг
објављено: 24.03.2011
http://www.politika.rs/rubrike/Rat-u-Libiji/Srpski-hakeri-pomazu-Gadafiju.sr.html

Veoma sam upucena u temu:)pratim i BBS,CNN i price ljudi po internetu...i ta njihova ludacka zelja da ih bombarduju po svaku cenu..recimo Francuska nije mogla da doceka...meni je gnusno i odbojno

Ta brzina i mene zbunjuje...

Kao da ce im nesto promaci ako odmah ne poruse sve te rezime na koje su se nameracili....

Plasim se sta bi to moglo biti...?

koliko ono beše Tito na vlasti..??....

nema kave..nema deterdženta..vozili par nepar...svakakva čuda stabilizacije..zobg ćega...procijena je da je Gadafi u svoj džep za svoje vladavine natukak0o 3000 milijardi dolara...pa ti vidi...ima dionice u nogometnim klubovima..a ovamo ..nekli musliman...Džamahirija....dajte ljudi..i on jesmo jedna od lopova i nista vise..

Drugo je bilo vrijeme kad je Tito bio na vlasti.Tada su bili u modi dozivotni predsjednici i to je bila normalna stvar tako da za ovo vrijeme nije normalno da predsjednik bude dozivotan jer za to nema razloga osim ako nije Kralj jer ja Kralja postujem i zelim da vlada dozivotno i nasljedno.Posto Gadhafi nije Kralj on nema legitimiteta da ostane cijeli zivot na vlast i zato Gadhafi mora dati ostavku i mora se povuci iz politike ako zeli izbjeci ono najgore.Koalicione snage su sastavljene do demokratskih drzava koje zele da pomognu Libijskom narodu da uspije i da uspostavi demokraciju u Libiji i da Libija sustra bude zasovana na volji narodi a ne na totalitarizmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back