draksson
Iskusan
- Poruka
- 5.674
koliko ono beše Tito na vlasti..??....
Sta je problem....po meni je trebao biti jos 50 godina na vlasti ako se dobro zivelo!!
Bas me zabole za demokratiju i ljudska prava kad nemam sta da jedem!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko ono beše Tito na vlasti..??....
Borba za svoj deo kolaca, naravno...nisi valjda stvarno pomislio da je rec o milosrdju?
ali iako je Gadafi zbog toga u pravu,ne smemo gubiti iz vida cinjenicu da je on, ipak, diktator.
..svaka batina ima dva kraja...
Sta je problem....po meni je trebao biti jos 50 godina na vlasti ako se dobro zivelo!!
Gadafi je od divljih beduina u 40 godina stvorio drzavu u koju su i Italijani, i Francuzi i Nemci i Srbi isli u pecalbu....
I jos je povrh svega ustedeo Libiji 200 miljardi dolara koje su evropske demokrate POKRALE iz banaka...!
Pa sada ti vidi da li je bio dobar ili nije.
po meni nije....živjelo se kako gdje..negdje bolje negdje lošije...
Gadafijeve snage zauzele Misratu, ponovo bombardovan Tripoli
TRIPOLI 24. 03. 2011
Tanjug
Srpski hakeri pomažu Gadafiju?
Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Muamera el Gadafija aktivnim pružanjem podrške njemu i njegovom režimu i vođenjem sajber rata protiv snaga koje se bore protiv njega, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret
"Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 Internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju", navedeno je u saopštenju te organizacije dostavljenom Tanjugu.
Mediji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice iz drugih zemalja, a libijska državna televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama, navodi libijski pokret.
Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na Internetu protiv antigadafijevih grupa i veb sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom, istaknuto je u saopštenju.
Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem Internet korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na Internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.
"Mi sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret.
ahahaha kmeeee...
![]()
TRIPOLI - Više od 50.000 internet korisnika iz Srbije već danima ugrožava borbu libijske opozicije protiv režima Moamera el Gadafija aktivnim pružanjem podrške njemu i njegovom režimu i vođenjem sajber rata protiv snaga koje se bore protiv njega, tvrdi opozicioni Libijski omladinski pokret."Korisnici iz Srbije pokrenuli su progadafijevski pokret na Fejsbuku, Tviteru, Majspejsu, Jutjubu i drugim društvenim mrežama i mi, posle konsultacija sa administratorima tih mreža, procenjujemo da je više od 50.000 internet korisnika iz Srbije aktivno uključeno u pružanje podrške Gadafiju", navedeno je u saopštenju te organizacije dostavljenom Tanjugu.
Mediji poklanjaju veliku pažnju ovim aktivnostima koje su privukle Gadafijeve pristalice iz drugih zemalja, a libijska državna televizija redovno emituje ono što pišu Gadafijeve pristalice iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama, navodi libijski pokret.Pored toga, veliki broj korisnika iz Srbije vodi rat na internetu protiv antigadafijevih grupa i veb sajtova i oni hakuju, spemuju ili obaraju veb sajtove povezane sa snagama koje se bore protiv Gadafija, NATO, SAD, Francuskom, Velikom Britanijom, istaknuto je u saopštenju.
Libijski omladinski pokret primećuje da za tako malu zemlju poput Srbije, sa relativno skromnim brojem onlajn korisnika, organizovanje više od 50.000 aktivnih Gadafijevih pristalica koji zajedno deluju na internetu predstavlja grandiozni poduhvat i zahteva veliku količinu rada, predanosti i novca.
"Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret
Sad će i ovi američki plaćenici u Libiji za svako zlo da opuže Srbiju? hahahahahahahahahhahaha Ispašće na kraju da je i Hiler Srbin
A šta treba da pišemo? Živeo kapitalizam i amerika? Živjelo porobljavanje? živjele prodane duše?
Srbija je osjetila dobro akciju "milosrdni andjeo" i milosrdnost Amerike izgubivši svoje vjekovno tlo...Normalno je da pruža podršku onima kojima prijeti ista sudbina.Suprotno bi bio čist idiotizam.
Šta on isad žele da učine? Da nam pošalju bombe kako bi prestali da koristimo internet?
"Sumnjamo da iza ovog progadafijevog pokreta stoje moćne političke organizacije i političke partije i apelujemo na međunarodnu zajednicu da hitno nešto preduzme tim povodom", zakljucio je Libijski omladinski pokret