- Poruka
- 48.596
protiv onih koji podpadaju pod ove kritike DA!
ako se izbaci stavka dva - farbanje, to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
protiv onih koji podpadaju pod ove kritike DA!
Треба ли заиста да дајем Алџазирин линк?

Па зар нису овде више од деценије иста ђубрад на власти?Lupaš...
Znaci vreme je da Srbija OPET bude bombardovana=??!!
Lupaš...

Онда значи да си и против САД, пошто је она Хилари Клинтон и остала булумента више од деценију у власти.
Види се да ниси прочитао текст са линка. У тексту нема да се ико од муслимана, побунио и био против резолуције.
Муслимани су издали хришћанство, пре свега православље, и колаборирари са Отоманима.
Сада издају браћу муслимане зарад дружења са силеџијама и такође окупаторима. Бомбардовање је у току а окупација Либије следи.[/QUOTE]
Taj scenario je već viđen kod nas.
Libijcima tek predstoji ono što se nama sada, i unazad, dešava.
Sve pod plaštom uvođenja demokratije, zapravo šire svoje pipke.
Gadafi je smradina, samo su od njega veći smradovi ovi zapadni manipulanti.
Па зар нису овде више од деценије иста ђубрад на власти?
Ma meni su nejasni svi koji mogu da stanu na bilo koju od te dve strane. I NATO i Libija imaju svoje motive i interese u svojim delima. A niko iz Srbije nije upućen u prave razloge i stanje stvari u samoj Libiji... Podrška jednoj strani može u ovakvoj situaciji biti samo subjektivna.Ja ne mogu da verujem da ijedan Srbin može da pravda NATO bombardovanje Libije. To mi je isto toliko neverovatno kao i postojanje Srba koji se deklarišu kao neonacisti.
Па и ја говорим о личности. Хилари Клинтон. Или Млађан Динкић. Зар није више од деценију на власти?Ti si bukvalista...
Kako ste plitki ovde, bar većina vas...
Zna se dobro da ja govorim o ličnosti... Dakle o osobi... Pukovniku Gafafiju...
On spada u kritike koje sam nabrojao, mada sam se ogrdaio i rekao da su to samo neke koje mi u trenutku padaju napamet i očigledne su...
Ako je i Tadić takav, neka nas bombraduju slobodno... Zaslužili smo..
...
Ako je i Tadić takav, neka nas bombraduju slobodno... Zaslužili smo..
...што ми ово звучи познато...Ma meni su nejasni svi koji mogu da stanu na bilo koju od te dve strane. I NATO i Libija imaju svoje motive i interese u svojim delima. A niko iz Srbije nije upućen u prave razloge i stanje stvari u samoj Libiji... Podrška jednoj strani može u ovakvoj situaciji biti samo subjektivna.
...што ми ово звучи познато...
Изгледа да је и овај тантор англофилни радикални муслиман, симпатизер алкаиде и нато пакта!
...што ми ово звучи познато...
Изгледа да је и овај тантор англофилни радикални муслиман, симпатизер алкаиде и нато пакта!
E pa, izvni molim te...
Nije ta stavka slučajnost... Ta stavka uveliko pokazuje koliko je pojedinac isklompleksira i koliko nije u stanju da prihvati realnost, koju svakodnevno vidi u ogledalu, a to je, da je mator i ružan...
Nije opasno što to pokušava da sakrije od drugih, ludački je to što to pokušava da sakrije od sebe...
Ofarbaću se - nisam mator
Staviću ogrone cvikere - neću imati podočnjake... Itd, itd...
Da vidim vest gde pobunjenici prelaze na stranu Gadafija

Nisu brate oni navikli na normalnu diskusiju... To ti je ona krezuba srbija, čiji je idol u Hagu...

E pa, izvni molim te...
Nije ta stavka slučajnost... Ta stavka uveliko pokazuje koliko je pojedinac isklompleksira i koliko nije u stanju da prihvati realnost, koju svakodnevno vidi u ogledalu, a to je, da je mator i ružan...
Nije opasno što to pokušava da sakrije od drugih, ludački je to što to pokušava da sakrije od sebe...
Ofarbaću se - nisam mator
Staviću ogrone cvikere - neću imati podočnjake... Itd, itd...

Ах, усахли унуци европских империјалиста би опет мало да се играју светске доминације... Како ли су само усавршили пропаганду, гледам Би Би Си и стомак ми се преврће. Код нас су се макар трудили да лажу да смо починили злочине нацистичких размера, овде отверено кажу да се мешају да спрече злочине. Значи, ладно 1984. и "зломисао".
Ово ни Хитлер није радио.
А Гадафија, ок, ајд, напувани диктатор, у добрим смо односима, сигурно нећу да подржим несрпске империјалисте (српске бих), али не заборавите да је рекао за Албанце да су браћа а ми само пријатељи. Дакле, млака подршка Гадафију а Гаврило Принцип за Европу, све у лепој машни и са клањањем.
Питам се да ли ће ићи да узму читаву Либију или да згодно направе неко Косово у срцу арапске територије? Треба контролисати господу Арапе, можда се и отргну за коју деценију (јок и неће, а онда...)