RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису само они којима треба пожелети цркавање:

BiH
Podržana rezolucija UN o Libiji

uzdržani bili Rusija, Indija, Brazil, Njemačka, Kina,
dok su svoj glas za rezoluciju dale SAD, Francuska, Velika Britanija, Liban, Južnoafrička Republika, Portugalija, Nigerija, Gabon, BiH i Kolumbija.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih...iji-83166.html

A ti zaboravljas da su o tome odlucili i srpski lideri u bih prije nego sto je data saglasnost? :)
mi tezimo NATO-u i naravno da cemo podrzavati sve sto oni nam serviraju, bez obzira jel se mi slazemo ili ne slazemo.
tako smo glasali i za sankcije da se uvedu iranu, ali je ahmedinedzad rekao da shvata poziciju u kojoj se nalazi bih i da ne zamjeri nista. ;)

Нису само они којима треба пожелети цркавање:

BiH
Podržana rezolucija UN o Libiji

uzdržani bili Rusija, Indija, Brazil, Njemačka, Kina,
dok su svoj glas za rezoluciju dale SAD, Francuska, Velika Britanija, Liban, Južnoafrička Republika, Portugalija, Nigerija, Gabon, BiH i Kolumbija.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih...iji-83166.html

Znači svi su glasali ZA .... s tim što su ruske i kineske pi.zde imale mehanizam da glasanjem protiv ne dozvole NATO zlikovcima da rade šta hoće ....

Znači svi su glasali ZA .... s tim što su ruske i kineske pi.zde imale mehanizam da glasanjem protiv ne dozvole NATO zlikovcima da rade šta hoće ....

Pa ološ...kao i u našem slučaju, koji ovdašnji rusofili pravdaju vladavinom pijanog Jeljcina. Zato danas imamo ovoliki porast broja obolelih od kancera, a o hiljadama poginulih za vreme bombardovanja neću ni da govorim.

Danas nije na vlasti pijani Jeljcin................, kako sada pravdaju rusku politiku nemešanja, da mi je da čujem.

Ok, verovatno imaš svoje razloge, koliko god oni meni delovali, najblaže rečeno, čudno.

Pa mogu na brzinu da iznabacam par razloga, onako uopštenih...

Protiv svakog sam ko je više od 10 godina na vlasti...

Protiv svakog sam matorog muškarca koji se farba...

Protiv svakog sam ko nema sluh za sopstveni narod...

Protiv svakog sam ko ima toliko mnogo para, a nikad se nije bavio biznisom...

A ti zaboravljas da su o tome odlucili i srpski lideri u bih prije nego sto je data saglasnost? :)
mi tezimo NATO-u i naravno da cemo podrzavati sve sto oni nam serviraju, bez obzira jel se mi slazemo ili ne slazemo.
tako smo glasali i za sankcije da se uvedu iranu, ali je ahmedinedzad rekao da shvata poziciju u kojoj se nalazi bih i da ne zamjeri nista. ;)

Види се да ниси прочитао текст са линка. У тексту нема да се ико од муслимана, побунио и био против резолуције.
Муслимани су издали хришћанство, пре свега православље, и колаборирари са Отоманима.
Сада издају браћу муслимане зарад дружења са силеџијама и такође окупаторима. Бомбардовање је у току а окупација Либије следи.

Poslednja izmena:

Da....sve je to u redu, ali kako pravdaš bombardovanje civilnih ciljeva? Kolateralna šteta?

znci ti si protiv ovih koji su sada na vlasti u srbiji, uglavnom? :think:

Znaci vreme je da Srbija OPET bude bombardovana=??!!

Ruska gomna nisu morala da ulože Veto .... bilo je dovoljno da glasaju PROTIV!

Резолуција није подразумијевала употребу силе.

У свом образложењу након гласања Руси, Кинези, Нијемци, Бразилци и Индијци - били су стриктни да то не значи употребу силе нити смјену режима.

Међутим западна алијанса је резолуцију протумачила као право на ваздушне ударе и смјену режима.

Руси су поред тог изразили бојазан да би резолуција могла бити увод у шири сукоб, а Индијци су тражили да се стриктно дефинишу носиоци резолуције и одобре мјере и тачна ограничења активности.

Очито је да се ође игра много већа игра у којој је Либија колатерална штета.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back