RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
чекао сам да почне бомбардовање, нисам баш био сигуран шта се стварно тамо дешава,
сад мирно могу да подржим народ либије у борби против страног агресора, барем у овој анкети :)

Онда значи да си и против САД, пошто је она Хилари Клинтон и остала булумента више од деценију у власти.

Ti si bukvalista...

Kako ste plitki ovde, bar većina vas...

Zna se dobro da ja govorim o ličnosti... Dakle o osobi... Pukovniku Gafafiju...

On spada u kritike koje sam nabrojao, mada sam se ogradio i rekao da su to samo neke koje mi u trenutku padaju napamet i očigledne su...

Ako je i Tadić takav, neka nas bombraduju slobodno... Zaslužili smo..

Види се да ниси прочитао текст са линка. У тексту нема да се ико од муслимана, побунио и био против резолуције.
Муслимани су издали хришћанство, пре свега православље, и колаборирари са Отоманима.
Сада издају браћу муслимане зарад дружења са силеџијама и такође окупаторима. Бомбардовање је у току а окупација Либије следи.[/QUOTE]

Taj scenario je već viđen kod nas.
Libijcima tek predstoji ono što se nama sada, i unazad, dešava.
Sve pod plaštom uvođenja demokratije, zapravo šire svoje pipke.
Gadafi je smradina, samo su od njega veći smradovi ovi zapadni manipulanti.

Ja ne mogu da verujem da ijedan Srbin može da pravda NATO bombardovanje Libije. To mi je isto toliko neverovatno kao i postojanje Srba koji se deklarišu kao neonacisti.
Ma meni su nejasni svi koji mogu da stanu na bilo koju od te dve strane. I NATO i Libija imaju svoje motive i interese u svojim delima. A niko iz Srbije nije upućen u prave razloge i stanje stvari u samoj Libiji... Podrška jednoj strani može u ovakvoj situaciji biti samo subjektivna.

Ti si bukvalista...

Kako ste plitki ovde, bar većina vas...

Zna se dobro da ja govorim o ličnosti... Dakle o osobi... Pukovniku Gafafiju...

On spada u kritike koje sam nabrojao, mada sam se ogrdaio i rekao da su to samo neke koje mi u trenutku padaju napamet i očigledne su...

Ako je i Tadić takav, neka nas bombraduju slobodno... Zaslužili smo..
Па и ја говорим о личности. Хилари Клинтон. Или Млађан Динкић. Зар није више од деценију на власти?

na fb ima grupa pa izvolite

https://www.facebook.com/pages/Supp...afi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495

Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia

Ajde LIKE svi koji dolaze danas u 14h ispred muzeja 25 Maj!!!
Najavljena je Libijska televizija,ne dozvolite da se obrukamo zbog loseg vremena,zovite prijatelje,jako je bitno da nas bude sto je moguce vise!Taj snimak ce obici svet,i nadamo se pokrenuti i proteste u ostalim drzavama.Borba za pravdu!!!
Juce Srbija,danas Libija,sutra mozda...

BIH je uradila veliku glupost podržavši rat protiv Libije.
Bosanske firme imaju ugovorene poslove i opremu tamo vrednu 500 000 000. Ako Gadafi ostane, sigurno će ih oterati u majčinu,
što su podržali agresiju, a ako ista uspe, prednost u poslovima će naravno imati američke, britanske i francuske firme.
BIH će doživeti veliku ekonomsku štetu. Dupeuvlačenje Amerima će debelo koštati njihovu osiromašenu privredu.

Ma meni su nejasni svi koji mogu da stanu na bilo koju od te dve strane. I NATO i Libija imaju svoje motive i interese u svojim delima. A niko iz Srbije nije upućen u prave razloge i stanje stvari u samoj Libiji... Podrška jednoj strani može u ovakvoj situaciji biti samo subjektivna.

Наравно, Либија би да одбрани свој суверенитет, а НАТО би да врати неког попут краља Идриза, у чије време је Либија била једна од најсиромашнијих држава света, а америчке компаније експлоатисале либијску нафту...

ako se izbaci stavka dva - farbanje, to je to.

E pa, izvini molim te...:D

Nije ta stavka slučajnost... Ta stavka uveliko pokazuje koliko je pojedinac isklompleksira i koliko nije u stanju da prihvati realnost, koju svakodnevno vidi u ogledalu, a to je, da je mator i ružan...

Nije opasno što to pokušava da sakrije od drugih, ludački je to što to pokušava da sakrije od sebe...

Ofarbaću se - nisam mator
Staviću ogrone cvikere - neću imati podočnjake... Itd, itd...

Poslednja izmena:
А онда дође Пуковник Гадафи, и национализује све изворе нафте у земљи.
Видиш, ми смо у фази где се довршава приватизација (читај отимачина), а после тога се надам да ћемо и ми добити неког Гадафија који ће национализовати све што нам је отето...

E pa, izvni molim te...:D

Nije ta stavka slučajnost... Ta stavka uveliko pokazuje koliko je pojedinac isklompleksira i koliko nije u stanju da prihvati realnost, koju svakodnevno vidi u ogledalu, a to je, da je mator i ružan...

Nije opasno što to pokušava da sakrije od drugih, ludački je to što to pokušava da sakrije od sebe...

Ти се изгледа уопште не трудиш да прикријеш реалност да си тупав и малоуман....

ako se izbaci stavka dva - farbanje, to je to.

Ах, усахли унуци европских империјалиста би опет мало да се играју светске доминације... Како ли су само усавршили пропаганду, гледам Би Би Си и стомак ми се преврће. Код нас су се макар трудили да лажу да смо починили злочине нацистичких размера, овде отверено кажу да се мешају да спрече злочине. Значи, ладно 1984. и "зломисао".

Ово ни Хитлер није радио.

А Гадафија, ок, ајд, напувани диктатор, у добрим смо односима, сигурно нећу да подржим несрпске империјалисте (српске бих), али не заборавите да је рекао за Албанце да су браћа а ми само пријатељи. Дакле, млака подршка Гадафију а Гаврило Принцип за Европу, све у лепој машни и са клањањем.

Питам се да ли ће ићи да узму читаву Либију или да згодно направе неко Косово у срцу арапске територије? Треба контролисати господу Арапе, можда се и отргну за коју деценију (јок и неће, а онда...)

Не ради се о томе да ли је Гадафи у праву или побуњеници, ради се о томе што је САД, Француцка, Британија војно интервенисала на једну страну земљу и гађала је осиромашеним уранијумом. Ко зна какве ће последице имати на децу и будуће генерације. Ничија сила није Богу мила и надам се да ће ускоро мечка заиграти и пред Биг Беном и Ајфеловом кулом.
Гадафи брани част своје земље.

E pa, izvni molim te...:D

ahaM ti znaci biras drzavnika prema izgledu. jesu li ti bas toliko slatki sarkozi i obama kada ih podrzavas? :zcepanje:

Ах, усахли унуци европских империјалиста би опет мало да се играју светске доминације... Како ли су само усавршили пропаганду, гледам Би Би Си и стомак ми се преврће. Код нас су се макар трудили да лажу да смо починили злочине нацистичких размера, овде отверено кажу да се мешају да спрече злочине. Значи, ладно 1984. и "зломисао".

Ово ни Хитлер није радио.

А Гадафија, ок, ајд, напувани диктатор, у добрим смо односима, сигурно нећу да подржим несрпске империјалисте (српске бих), али не заборавите да је рекао за Албанце да су браћа а ми само пријатељи. Дакле, млака подршка Гадафију а Гаврило Принцип за Европу, све у лепој машни и са клањањем.

Питам се да ли ће ићи да узму читаву Либију или да згодно направе неко Косово у срцу арапске територије? Треба контролисати господу Арапе, можда се и отргну за коју деценију (јок и неће, а онда...)

Bravo profesore...

I neka naprave bazu u Libiji, možda će preseliti Bondstil... :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back