RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.nemoj tako grubo ,ovde ima puno "demokratskih" chlanova koji ce ti objasniti da je to totalno ispravno i da oni ne idu u libiju po naftu vec zele libijskom narodu sve najbolje ..................

A pa znam, poztnato mi je to sve .... samo to nisu one prave demokrate .... to su oni isti nacisti koje je pre 65 godina slobodarski deo čovečanstva pomislo da je oterao zauvek pod zemlju ....

Ali nažaloste prevario se i izgleda da će ponovo morati da se još jednom ali ovoga puta za sva vremena fašizam, nacizam i demonacizam iskorene sa zemljine kugle.....

Američki i britanski ratni brodovi i podmornice su učestvovali u prvoj fazi raketnog napada na protiv-avionsku odbranu Libije, ispalivši u subotu 112 krstarećih
raketa "tomahavk" na više od 20 ciljeva u primorju da bi raščistili put za patrole iz vazduha koje će przemljiti libijsko vazduhoplovstvo.

A gde sam ja podržavao režim u Jemenu? Nađi mi taj post ili priznaj da si lažov.

Sve te diktatore koji ubijaju svoj narod treba ukloniti. Sve, bez razlike.

Čim ih ne osuđuješ, daješ im prećutnu podršku, isto kao i Ameri, Francuzi, i ostala gowna. Niko od njih (vas) ni ne spominje te masakre, kao da ih ni nema, a tu su stvarno u pitanju nenaoružani civili, a ne do zuba naoružane bande, i to sa teškim naoružanjem, kao u Libiji. Koga bi onda trebalo zaštititi pre, i koga bombardovati, ako se već diže ratna mašinerija da štiti civile u drugim zemljama? Koga? Gadafija? Pa, neće biti...
Ovo bombardovanje ima veze sa zaštitom civila, koliko i sa gajenjem svilenih buba.
Sram te bilo, kao čoveka, ako se tako možeš nazvati, što podržavaš ovakvo zločinačko siledžijstvo zapadnih sila!

Španija je uputila u Italiju četiri borbena aviona F-18 i jedan avion sa gorivom koji treba da učestvuju u operaciji u Libiji, saopštilo je špansko ministarstvo odbrane.
Jedna fregata F-100, podmornica S-74 i avion za pomorski nadzor CN-235 biće takođe razmešteni kao pojačanje embarga na oružje čim to bude odobrio parlament, navodi se u istom saopštenju.
Detalje španskog učestvovanja saopštio je ranije danas na konferenciji za novinare u Parizu španski premijer Hoze Luis Zapatero.

Licno mislim da se Libijska vojska odlicno snasla bez obzira koliko je aviona oborila i da je zbog toga prvi talas napada trajao tako kratko.Setite se samo onih naleta u Srbiji u kojima je ucestvovalo i po stotinak aviona.Izgleda da su se malo zeznuli ne mogu tkz. libijski pobunjenici da odigraju ulogu UCK jer su smesno malobrojni, a vecinski narod je uz Gadafija.I da mislim da je Bengazi oslobodjen.Kada Nato cuti sigurno mnogo toga kriju sto im ne ide u prilog.

Poslednja izmena:
Licno mislim da se Libijska vojska obicno snasla bez obzira koliko je aviona oborila i da je zbog toga prvi talas napada trajao tako kratko.Setite se samo onih naleta u Srbiji u kojima je ucestvovalo i po stotinak aviona.Izgleda da su se malo zeznuli ne mogu tkz. libijski pobunjenici da odigraju ulogu UCK jer su smesno malobrojni, a vecinski narod je uz Gadafija.I da mislim da je Bengazi oslobodjen.Kada Nato cuti sigurno mnogo toga kriju sto im ne ide u prilog.

.miki mi smo za libiju bili velesila u nekim stvarima ,veruj mi ..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back