RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На крају ће испасти да су Руси гори него запад...!

Само не знам шта би то требала да Русија уради...? ДА ПОКРЕНЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ....??

Ja znam. Trebalo bi da nas bombarduje jedno dve-tri nedelje. Doooobro. Jer mi postujemo samo nekoga ko nas prebije.

Сајси лома!

Spremte se spremte, četnici - legionari...

foreign-legion_1126189c.jpg

Mislim da Libija prezivljava jednu fazu koja je presudna za njenu promijenu jer Libija prezivljava trenutke koje Libijski narod zeli i koje je Libijski narod dugo cekao.Doslo je vrijeme da se nesto promijeni u Libiji i doslo je vrijeme da Libija podje jednim putem napretka koji ce biti slican njenoj bratskoj zemlji Saudijskoj Arabiji.Libija je zemlja koja ceka promijene i koja ceka da veliki tiranin Gadhafi sidje sa vlasti jer njega narod ne zeli.Narod zeli da svrgne tog diktatora koji je podigao ruku na svoj sopstveni narod jer je mislio da ga nece niko sprijeciti u tome.sada je doslo vrijeme da je jedna Francuska dosla u pomoc Libijskom narodu i sada Libijski narod jedva ceka kako ce da se docepa Gadhafija koji ce zasluzno biti osudjen na smrt.Mislim da svako se mora prisjetiti Fetve koju je izdao Jusuf al Karadavi koji je rekao da se Gadhafi mora ubiti.

Mislim da Libija prezivljava jednu fazu koja je presudna za njenu promijenu jer Libija prezivljava trenutke koje Libijski narod zeli i koje je Libijski narod dugo cekao.Doslo je vrijeme da se nesto promijeni u Libiji i doslo je vrijeme da Libija podje jednim putem napretka koji ce biti slican njenoj bratskoj zemlji Saudijskoj Arabiji.Libija je zemlja koja ceka promijene i koja ceka da veliki tiranin Gadhafi sidje sa vlasti jer njega narod ne zeli.Narod zeli da svrgne tog diktatora koji je podigao ruku na svoj sopstveni narod jer je mislio da ga nece niko sprijeciti u tome.sada je doslo vrijeme da je jedna Francuska dosla u pomoc Libijskom narodu i sada Libijski narod jedva ceka kako ce da se docepa Gadhafija koji ce zasluzno biti osudjen na smrt.Mislim da svako se mora prisjetiti Fetve koju je izdao Jusuf al Karadavi koji je rekao da se Gadhafi mora ubiti.
Видим да ти је Ркавец потурио уместо Американске Руску, знаш већ шта...
Па јел ти боља?

Људи, УН означиле Либију за одстрел. Па то свако сада може да упадне тамо и узме оно што му треба. Треба претећи Французе да не узму све, они сироти пате што је америма пудлица бр. 1 Британија, а хтели би они да то буду.

Некада је папа слао крсташе, а добродошла је свака вуцибатина, да иду у пљачку. Тако су опљачкали и Цариград, а да не причамо о Јерусалиму. А највећи пљачкаши, данас са поштовањем помињани, су били темплари.

Данас УН означе неку земљу и свакојаке барабе и ниткови могу у њој да раде шта хоће. Ово је крај и демократије и људских права и свега лепог што је створила цивилизација. Доле садашњи светски поредак.

Iz minuta u minut
Ispaljeno 112 raketa na 20 ciljeva u Libiji, Gadafi preti napadima u Mediteranu Foto
Video
Tanjug, Srna | 19. 03. 2011. - 10:26h 23:35h | Foto: Beta, AFP, Reuters | Komentara: 303

TRIPOLI/PARIZ - Američki ratni brod ispalio je večeras krstareće rakete protiv snaga libijskog vođe Moamera Gadafija, javila je američka televizija CNN. Libijska državna televizija izvestila je da su krstarećim raketama bombardovane, kako tvrdi, civilne mete u Tripoliju.

Libijski pobunjenici oborili avion u Bengaziju

Jučerašnji blog "iz minuta u minut" možete pročitati ovde.

Svet ne veruje u Gadafijevo primirje

Eventualni napad na Libiju predvodiće SAD, Britanija i Francuska

Savet bezbednosti UN odobrio upotrebu sile protiv Gadafija

23:34 Gadafi preti napadima u Mediteranu

Libijski vođa zapretio je večeras napadima na civilne i vojne ciljeve u Mediteranu. U obraćanju naciji preko državne televizije nakon početka zapadne vojne intervencije na Libiju, Gadafi je rekao da su "skladišta oružja otvorena" za odbranu Libije. Gadafi je zapadnu vojnu intervenciju nazvao "krstaškom agresijom" koja se ne može opravdati. Obraćajući se narodu na libijskoj državnoj televiziji, Gadafi je rekao da su Mediteran i Severna Afrija postali "ratni teren". Gadafi je izjavio će od sada mediteranske severnoafričke zemlje biti u opasnosti i da su Libijci suočeni sa "kolonijalnom krstaškom" agresijom i da će reagovati na nju. On je pozvao Afrikance, islamske zemlje, Arape, Azijate i latinoamerikance da stanu uz libijski narod protiv neprijatelja. U svom govoru, Gadafi je rekao da će naoružati narod sa svim vrstama oružja kako bi mogli da brane Libiju. Po njegovim rečima od sada će interesi svih zemalja u regionu biti ugroženi.

Tragedija po oprobanom scenariju.
Narod Libije u ocajnickom pokusaju da odbrani svoju zemlju od dezurnih predatora, unapred osudjen na stradanje.
Institucije cije ime sadrzi "bezbednost" donece, po ko zna koji put, nasilje, bedu i nesrecu!
Mucno je pratiti, lici na lose reziranu dramu; oslobodjenja, katarze, na kraju- nema.

Видим да ти је Ркавец потурио уместо Американске Руску, знаш већ шта...
Па јел ти боља?

Ja vise zavodim ka Americkoj politici i smatram da se islamske zemlje trebaju vezivati za Ameriku jer jedino Amerika moze donijeti promijenu Islamskim zemljama.Na primjer sta fali Pakistanu koji je saveznik Amerike i koji ima 110 nuklearnih bojevih glava?

isprano djecace, isprano, videcete ko stoji iza pobunjenika uskoro...

Nijedno ni drugo. Vojno nisu sposbni da sprece akcije natoa jer su u fazi reformi oruzanih snaga koje su propadale za vreme Jeljcina. Narocito im je mornarica ranjiva.
A i sta da su ulozili veto? Jel bi to sprecilo nato? Rusi su 1999 sprecili da se izglasa napad na SRJ u UN, pa jel to sprecilo Nato? Isto se desilo sa Irakom 2003.

ovo pričaš napamet . Rusi su mogli spriječiti rezoluciju UN-a. Bili su suzdržani.

Ja vise zavodim ka Americkoj politici i smatram da se islamske zemlje trebaju vezivati za Ameriku jer jedino Amerika moze donijeti promijenu Islamskim zemljama.Na primjer sta fali Pakistanu koji je saveznik Amerike i koji ima 110 nuklearnih bojevih glava?
А па то је небитно, него јел те она ***** коју ти је Рокавец понудио за сајсење улепшала дан?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back