RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ovo bilo ocigledno da ce se izvrsiti vojna intervencija jer Gadhafi je pretjerao u svojopj ofanzivi prema revolucionarima koji zele da imaju slobodnu Libiju bez diktature.Gadhafi je pocinio dosta zlocina i to se oprostiti ne moze tako da se nadam da ce uslijediti kontra-ofanziva revolucionara koji ce atakovati da povrate ono sto je izgubljeno.Libija mora biti slobodna i mora biti demokratska zemlja koja ce imati puno Dzamija i koja ce imati dobre odnose sa Amerikom.Mislim da je ovaj potez Francuskih aviona bio dobar a mislim da napadi brobenih aviona moraju biti cesci i moraju biti jos efikasniji.

IDENTIFIKOVAN SI PRIJATELJU........ ODAVNO.
paleta 24.

Mislim da su se ustanici iz Bengazija spasili i da je sada na njima red da uzvrate udarac.Oni se sve vise naoruzavaju i njima se daju tenkovi i artiljerija kako bi mogli ratovati.Jedna dobar stvar za ustanike je sto vise nece biti aktivni Gadhafijevi avioni i sto ce se rat prenijeti na terenu.Mi moramo shvatiti da je neminovno da se Gadhafi mora skinuti sa vlasti i da ce uslijediti kontra - ofanziva koja ce pojacati napore da se zauzmu izgubljeni gradovi i opkoli Tripoli koji je sjediste predsjednika Gadhafija.Mislim da ce im u tome pomoci Francuzi i da ce ustanici imati blagonaklonu pomoc.

Mislim da su se ustanici iz Bengazija spasili i da je sada na njima red da uzvrate udarac.Oni se sve vise naoruzavaju i njima se daju tenkovi i artiljerija kako bi mogli ratovati.jedna dobar stvar za ustanike je sto vise nece biti aktivni Gadhafijevi avioni i sto ce se rat prenijeti na terenu.Mi moramo shvatiti da je neminovno da se gadhjafi mora skinuti sa vlasti i da ce uslijediti kontra - ofanziva koja ce pojacati napore da se zauzmu izgubljeni gfraedovi i opkoli Tripoli koji je sjediste predsjednika Gadhafija.Mislim da ce im u tome pomoci Francuzi i da ce ustanici imati blagonaklonu pomoc.
Само се ти слатко наслађуј...знаш већ чиме.

Ne podržavam Gadafija 6118,37%
*BILJA*ArnoldLayneAtaru MoroboshiazizorBaron UngernbjdarkoBlues BrothersBoris SCbudadudaiovajcetvrtičedina_zebraCrni Bugarindr.mrduska.vodolijaEric Dravenfighter vs 9/11GogiNSgosscagoxyGunfighterHannibalNemoHELIX 14jevta.bgjoey1kami83KlickKraški lovackyo.MikiEgzekutorMilance SkotMingominosMitternachtsträumerMoračaninMrdaywalkerNarodni Tribunnexxx011PagankopiciginxRamaxrastamannRidjobradaRoccoSrokavecSea_JewelSPAVAC1SSJ4StariDedastawwrossStimpson J. Catstrani placenik breStrongholdsvarozicTantor.Thrillertu tu tuubootfahrervazdusastavecavesticaVoobo80waterpolista~Petar~

Mingovi drugari...:lol:

Mislim da su se ustanici iz Bengazija spasili i da je sada na njima red da uzvrate udarac.Oni se sve vise naoruzavaju i njima se daju tenkovi i artiljerija kako bi mogli ratovati.Jedna dobar stvar za ustanike je sto vise nece biti aktivni Gadhafijevi avioni i sto ce se rat prenijeti na terenu.Mi moramo shvatiti da je neminovno da se Gadhafi mora skinuti sa vlasti i da ce uslijediti kontra - ofanziva koja ce pojacati napore da se zauzmu izgubljeni gradovi i opkoli Tripoli koji je sjediste predsjednika Gadhafija.Mislim da ce im u tome pomoci Francuzi i da ce ustanici imati blagonaklonu pomoc.

Jel to rec o ugrozenim civilima... Da li ce znati da upravljaju tenkovima... :think:

tacno. :ok:
kakav gadafi i libijski narod, kakvi bakraci.
bas njih briga za gadafija, oni su stali na stranu gadafija samo zato sto gadafija bombarduju isti oni koji su bombardovali njih i zato sto ih mrze.
a da kojim slucajem rusija bombarduje libiju druga bi prica bila.
onda bi svi ovi koji podrzavaju gadafija govorili protiv njega i kako ga braca rusi trebaju skloniti. :mrgreen:

Sta lupas, ovde vec svi osudjuju Rusiju vec zbog toga sto nije ulozila veto, a kamo li da je bombardovala, ako su vama u glave instalirali samo jedan program i pale vas na daljinski, nisu nas

Jel to rec o ugrozenim civilima... Da li ce znati da upravljaju tenkovima... :think:

Ма то нема везе са цивилима-побуњеницима. Амери угурали плаћенике и сада им дају подршку из ваздуха. Али изгледа да не иде како треба јер су се већ измешали, па ће морати да рокају и по Гадафијевим и својима. А онда за своје кажу: колатерарна штета.

Libija je jedna slatka drzava koja se mora cuvati i koja mora imati puno lijepih Dzamija kako bi se narod ima gdje moliti Allahu.Mislim da je stav Amerike da se ne ulazi kopneno u Libiju i to je jedna sansa za Libiju da se proglasi Islamska drzava i da se proglasi suradnja sa Amerikom u politckom i ekonomskom pogledu.Mislim da ce to sacuvati Libiju daljih konflikata.Libija je jedna zemlja koja je vazna za muslimane jer muslimani zele da Libija bude slobodna i da bude Islamska drzava koja ce skloniti sa trona Gadhafija.Mislim da ce im u tome pomoci Amerika i Francsuka i da ce Libija biti slobodna od Gadhafija koji se ljuto uhvatio za svoju stolicu.On je pred kolapsom i on mora pasti jer sada ga narocito niko nece podrzati i nadam se da ce se brzo zavrsiti prica o Gadhafiju jer bih volio da se izbjegene razaranje tako lijepe drzave kao sto je Libija.

Libija je jedna slatka drzava koja se mora cuvati i koja mora imati puno lijepih Dzamija kako bi se narod ima gdje moliti Allahu.Mislim da je stav Amerike da se ne ulazi kopneno u Libiju i to je jedna sansa za Libiju da se proglasi Islamska drzava i da se proglasi suradnja sa Amerikom u politckom i ekonomskom pogledu.Mislim da ce to sacuvati Libiju daljih konflikata.Libija je jedna zemlja koja je vazna za muslimane jer muslimani zele da Libija bude slobodna i da bude Islamska drzava koja ce skloniti sa trona Gadhafija.Mislim da ce im u tome pomoci Amerika i Francsuka i da ce Libija biti slobodna od Gadhafija koji se ljuto uhvatio za svoju stolicu.On je pred kolapsom i on mora pasti jer sada ga narocito niko nece podrzati i nadam se da ce se brzo zavrsiti prica o Gadhafiju jer bih volio da se izbjegene razaranje tako lijepe drzave kao sto je Libija.

Zeleni brate, gde nabavljaš hašiš...

Molim te prosledi mi na pp, vidim da je odličan...:per::hahaha:

Ako ima lepih dzamija, to onda znaci da ima i ruznih... :lol: A ja mislio da su sve iste... :think:

Najmanje 40 osoba je poginulo u jutrošnjem napadu snaga Muammara Gaddafija na Bengazi, rekao je italijanskoj agenciji Ansa Mustafa Geriani, portparol komiteta za medije libijskog tranzicionog vijeća.

Geriani je precizirao da se radi o bilansu od danas u podne, prije nego što je on krenuo za Tobruk gdje se sreo sa predstavnicima inostranih medija.

Pobunjenici su danas tvrdili da su libijske snage bombardovale grad, a vlada u Tripoliju je to demantovala navodeći da su pobunjenici napali Gadafijeve snage u blizini tog pobunjeničkog uporišta na istoku zemlje.

Tripoli tvrdi da je poštovan prekid vatre i da avijacija danas nije dejstvovala.

Američki ratni brod ispalio je večeras krstareće rakete protiv snaga libijskog vođe Muammara Gaddafija, javila je američka tv mreža CNN.

Libijska državna televizija izvijestila je da su krstarećim raketama bombardovane, kako tvrdi, civilne mete u Tripoliju.

Visoki američki vojni zvaničnik saopštio je Reutersu da se koalicija snaga SAD, Britanije, Francuske, Italije i Kanade sprema za napad nadomak libijske obale.

On je dodao da koalicija gađa libijsku protivvazdušnu odbranu, posebno oko Triploija i Misrate.

Britanski premijer David Cameron potvrdio je da su britanske snage u akciji iznad Libije.

Nicolas-Sarkozy.jpg

Odlična!

A Rusija izbombardova onoliko zemalja,ne mogu je ameri vise stici!:dontunderstand:

Sta ima bre iko da se mesa u necije unutrasnje stvari!?Je l ti kad cujes da se svadjaju komsinica i njen muz,ili ti neko ko zivi na drugom kraju grada,neko koga ti uopste ne poznajes,je l trcis da muzu opalis par samara da ga naucis lepom ponasanju prema njegovoj zeni!
Ja sam jednom zvala policiju kada sam cula da komsija iznad mene mlati zenu,i nikad vise!Sutradan me ta njegova zena gotovo nije i.pickarala,sta se mesam,i ruku pod ruku sa svojim dragim ode u setnju!
Tako i ovi,boli Sarkozija d.pe za "ugrozena ljudska prava",on nesto krije od javnosti,nesto sto Gadafi zna,pa ne bi da se to sazna,a naravno i interes je u pitanju!

sarkozi je poljski jevrej. ....toliko da znas zasto je tako blizak sa amerikom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back