Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim da pruzim podrsku mladim Libijskim revolucionarima i ohrabrim ih u daljoj borbi. Svako je zasluzio da zivi u demokratiji i da se postuju njegova ljudska prava, tako da diktator Gadafi mora pasti.
Mislim da bi Srbija trebalo da se vojno angazuje i tako dokaze svoju privrzenost Evropskim vrednostima.
Zelim da pruzim podrsku mladim Libijskim revolucionarima i ohrabrim ih u daljoj borbi. Svako je zasluzio da zivi u demokratiji i da se postuju njegova ljudska prava, tako da diktator Gadafi mora pasti.
Mislim da bi Srbija trebalo da se vojno angazuje i tako dokaze svoju privrzenost Evropskim vrednostima.
mozemo zajedno sa SASovcima 
mozemo zajedno sa SASovcima
![]()
Zasto da ne? I u slucaju ako neko od nasih vojnika pogine, to bi bila mala zrtva, jer bi cela Srbija od toga profitirala i podigla svoj ugled u svetu kao branilac demokratije i ljudskih prava.
Da smo pametni pa da se svi prijavimo u jedinice da se borimo protiv Gadafija.
Libijski narod mora da bude ustrajan i da se drzi jako i neumoljivo jer ne smiju dozvoliti da im Gadhafi zauzme sve gradove nego trebaju smoci snage i da krenu u kontraofanzivu i da zauzmu sto vise gradova oko Tripolija i da pokusaju zauzeti Tripoli jer gadhafi ne moze da se odrzi na vlast i on je jedan diktator koji ne moze vise biti predsjednik Libije jer Libijski narod zeli slobodu i demokraciju i zeli da od Libije napravi islamsku drzavu.Libija je jedna lijepa zemlja i ona mora da se drzi ponosno i mora da se cuva od rusenja jer kad se Libija oslobodi Gadhafija onda ce se sve popraviti i sve ce se razruseno napraviti i biotce napravljenih novih Dzamija koje ce biti lijepe i dobre za muslimane koji idu u Dzamiju i mole se Allahu.Libija mora ustrajati i mora da pokaze svijetu da je slobodna drzava i da zeli njen narod slobodu i dobre odnose sa Amerikom i sa cijelim Zapadom i da poslije Gadhafija Libijski narod pocne crpiti naftu koju ce izvoziti u druge zemlje i tako zaradjivati puno novca.
Ajd budi ti taj vojnik pa ako kojimslucajem pogines,pozovi se na svoj post.