turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
nece,daleko je od njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rulja od nekoliko hiljada muslimana izvrsila je veceras napad na kuce Kopta u Egiptu u selu Sul , na svega 30 km od Kaira. U selu su spaljene kuce i crkve Svetog Djordja i Svete Mine . Svestenik i tri djkona su nestali u pozaru . Svedoci govore da muslimanska rulja nije dopustila vatrogascima da reaguju sve dok crkve i kuce nisu skroz izgorele . Armija koja u taj kraj nije smela da ulazi jos otkako su bile demonstracije - u kojima su mestani okolnih muslimanskih sela uzeli masovno ucesce - jos za vreme protesta je bila dislocirana 10 km od koptskih sela .Kada je komandir jedinice poslao 3 tenka da sprece dalja nasilja selo je vec bilo spaljeno .
Slika i prilika ,, boraca za demokratiju i mirnih demonstranata ,, - cim su osetili americku podrsku krenuse na Kopte - isto kao Siptari .![]()
, da nije mozda ovde Erdogan umesao prste? Nacuo sam par prica i pricica od lokalnih EU turaka da on zadnjih meseci intenzivno radi na nekakvom ujedinjenju svih arapskih drzava koje su nekada bile pod Osmanlijsim carstvom. Secam se da su pre par meseci prokomentarisali da ima mnoge prepreke jer su tvrdoglavi. Da li se mozda upravo ne radi na uklanjanju tih prepreka?
More, da nije mozda ovde Erdogan umesao prste? Nacuo sam par prica i pricica od lokalnih EU turaka da on zadnjih meseci intenzivno radi na nekakvom ujedinjenju svih arapskih drzava koje su nekada bile pod Osmanlijsim carstvom. Secam se da su pre par meseci prokomentarisali da ima mnoge prepreke jer su tvrdoglavi. Da li se mozda upravo ne radi na uklanjanju tih prepreka?
![]()
Jasta more,al islam je u europi vec na 50posto populacije u verskom opredeljenju,bice tu frke,nesto su se uzmuvali protestanti i katolici.
Ne znam sta se desilo oko onog plana Bliskoistocne Unije u kojoj bi trebalo da se pridruze Turska, Sirija, Libanon i Jordan.To su objavili prije cetiri mjeseci i rekli su da ce se o tome razgovarati u januaru ali nista nije uradjeno povodom toga.Mislim da su trebali nesto uciniti jer to je jedna dobra ideja i mogla bi biti alternativa Turskoj kioja ne moze uci u EU.
Ma slazem se da je ovo uvod ili proba za veci sukob,US to odgovara,sistem prelivanje,severna afrika,mala azija-juzna evropa,ali mi ne bi smeli stati na stranu latina.
Ne znam sta se desilo oko onog plana Bliskoistocne Unije u kojoj bi trebalo da se pridruze Turska, Sirija, Libanon i Jordan.To su objavili prije cetiri mjeseci i rekli su da ce se o tome razgovarati u januaru ali nista nije uradjeno povodom toga.Mislim da su trebali nesto uciniti jer to je jedna dobra ideja i mogla bi biti alternativa Turskoj kioja ne moze uci u EU.
Turska u EU,uzgred jes procitao savjet za lekove.
In the east, however, there's stuil a shortage of fuel. The 'interim government' in Benghazi has requested fuel, so their vehicles can move around and attempt to liberate other areas - but they need food and medicines - and they want international recognition as the new government of Libya.
I've heard they have about 8-10 days of fuel to food suplies, so pretty quickly, this will become a crisis.
(A. J., 6. mart 2011 15:11)
Pa ne bih ja baš bio tako siguran da će Gadafi biti zbačen zahvaljujući gomili slabo obučenih i haotično organizovanih dobrovoljaca. Ako pogledate (npr. u Google Earth-u) kolika teritorija je u igri, tj. kolika je dužina obale (gde se inače nalaze gradovi) biće vam jasno da je za vojnu pobedu vrlo bitna logistika (hrana, gorivo, municija). Činjenica da Vladine snage nisu pokušavale "blitz-krieg" samo govori da generali znaju svoj posao (napredovaće sporije ali sigurnije).
.ma to je zato shto su nas nazivali ciganima pa logichnom stvari doshli da je ovaj levi nash ........![]()