RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јес ово ти Миногосаве?

231756,h=412,pd=1,w=620.jpg

Postoje tri situacije u kojima je dozvoljeno slagati.

Pogledajte kako se predaje djeci i kako djeca pazljivo slusaju ucitelja koji im lijepo kazuje stvari.Tu se radjaju nnovi muslimani i od te djece ce neko postati Hodza ili Imam ili mozda nesto jos vece.

E tu sanm te cekao.Muhammed s.a.v.s je imao neubicajene glasove sto je odmah bilo jasno da se radi o Bozjoj Objavi jer niko ne bi mogao iz glave napraviti Knjigu Kur'an koja je veoma bistra intelektualno i koja zasjenjuje sve knjige.Inace Muhammed s.a.v.s da se ljudi muslimani ne bi zbunili je rekao da je on zadnji Allahov Poslanik i da se polsije njega nece pojavljivati nijedan Bozji Poslanik.Znaci Muhammed s.a.v.s. je osigurao svoj narod od laznih Poslanika.

Jesi li cuo za Sajentologiju :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology

Ljudi pisu knjige iz glave, nisi to znao?

Jesi li cuo za Sajentologiju :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology

Ljudi pisu knjige iz glave, nisi to znao?

Nijedna knjiga do sada nije zasjenila Kur'an koji je sadrzajan i koji predstvalja jednu duhovnost i jednuo drutveno mjerilo sa puno zakona i sa puno monoteizma kakav je Islam.Inace Islam je puna monoteisticka religija tako da se Islam moze pohvaliti vjerom u Jedinog Boga Stvoritelja Allaha.

Na stotine Jordanaca protestovalo zahtevajući reforme
Politika - Pre 34 minuta
AMAN - Oko 2.000 Jordanaca protestovalo je danas u prestonici Amanu, zahtevajući sprovođenje demokratskih reformi i ostavku novog jordanskog premijera.

Većinu demonstaranata činili su islamisti, ali su im se pridružili i liberali i levičari, koji su posle molitvi u centru Amana uzvikivali "Želimo da reformišemo režim" i "Želimo da se borimo protiv lopova koji su opljačkali zemlju".

Jordanci su proteklih nedelja demonstrirali u više navrata protiv vlade, ali su te demonstracije bile mnogo manje nego u drugim arapskim zemljama, preneo je Rojters.

Opozicija se zalaže za slobodne izbore i reprezentativniji izborni zakon, prema kome bi se vlada birala na osnovu parlamentarne većine, a ne tako što je kralj imenuje.

Protesti su organizovani širom zemlje - od Irbida, grada na severu Jordana do Karaka na jugu zelje.

Jordanski kralj Abdulah II je odgovorio na zahteve demonstranata smenom premijera Samira Rifaja i imenovanjem novog premijera Marufa al Bahita, inače bivšeg obaveštajnog generala, čime su nade demonstranata da će doći do reforme društva srušene.

Nijedna knjiga do sada nije zasjenila Kur'an koji je sadrzajan i koji predstvalja jednu duhovnost i jednuo drutveno mjerilo sa puno zakona i sa puno monoteizma kakav je Islam.Inace Islam je puna monoteisticka religija tako da se Islam moze pohvaliti vjerom u Jedinog Boga Stvoritelja Allaha.

Pa svaka knjiga ga je zasenila.. To sto ti nisi otvorio okice pa nisi ni svestan gluposti koje u njoj pisu, t je tvoj problem.....

Zar ti Kur'an lici na djelo bolesnika?Mislim da lazes jer i sama kad uzmes u ruke Kur'an mozes se uvjeriti da je to Allahova Objava i da je Muhammed s.a.v.s prenosio stihove od Allaha.

Sto bih citala jereticke knjige?
Ako stvarno pise da se nevernici trebaju ubijati i ako pise da je pedofilija u redu, onda jeste knjiga bolesnika.

Do sada milion i jedna knjiga je "zasjenila" kuran.

Zarobljeni holandski oficiri otuzeni za narusavanja granice ...

Holandski oficiri , koji su zarobljeni posle obaranja helikoptera tipa Lynux ( u kom se nalazilo i oruzje za ,, mirne demonstrante i demokrate ,, prikazan je i na drzavnoj TV ( HBT. SAD CE NEKI LIBIJSKI MILANOVIC DA JE BOMBARDUJE ) ..

picture.jpg

HELIKOPTER JE POLETEO SA HOLANDSKOG VOJNOG BRODA ,, TROMP ,, KOJI JE PATROLIRAO U BLIZINI OBALE LIBIJE ... TIPICNA AGRESIJA NA SUVERENU DRZAVU .. :evil:

Da su koristili tip Windows, pali bi odmah pri poletanju, nebi ni bilo posla za PVO.

Do sada milion i jedna knjiga je "zasjenila" kuran.

To nije tacno vjeruj mi.To kazes zato sto nikada nisi procitala Kur'an svijetu Allahovu Knjigu.Ona je tako sadrzajna da otvara prostor da se izucava i da se na osnovu jednog stiha Kur'anskog napise jedna ogromna knjiga.Mislim da vi ne znate sta znaci Kur;an jer ne bi ste mislili tako.Vi navodite Manifest Komunisticke Partije koja je puna materijalizma i jednostavno ta knjiga nije otkrovenje a Kur'an je otkrovenje i zato nijedna Knjiga nije nadmasila Kur'an.Kur'an je Allahova rijec koja je donijeta preko Muhammeda s,.a.v.s i on je zadnji Allahov Poslanik koji je od Allaha donio Knjigu Kur'an koje je jedno savrsenstvo monoteisticke vjere.

To nije tacno vjeruj mi.To kazes zato sto nikada nisi procitala Kur'an svijetu Allahovu Knjigu.Ona je tako sadrzajna da otvara prostor da se izucava i da se na osnovu jednog stiha Kur'anskog napise jedna ogromna knjiga.Mislim da vi ne znate sta znaci Kur;an jer ne bi ste mislili tako.Vi navodite Manifest Komunisticke Partije koja je puna materijalizma i jednostavno ta knjiga nije otkrovenje a Kur'an je otkrovenje i zato nijedna Knjiga nije nadmasila Kur'an.Kur'an je Allahova rijec koja je donijeta preko Muhammeda s,.a.v.s i on je zadnji Allahov Poslanik koji je od Allaha donio Knjigu Kur'an koje je jedno savrsenstvo monoteisticke vjere.

A jesi li ti procitao Bibliju ili neku drugu knjigu?

A jesi li ti procitao Bibliju ili neku drugu knjigu?

Procitao sam Novi Zavet i vjerujte mi nije kao Kur'an jer Kur'an je obiman i veoma sadrzajan tako da je Novi Zavet dobar jer i on je Bozja Knjiga ali nije tako perfektno srocena kao Kur'an.Kur'an je nesto nenadmasivo i zato kad se pojavio Kur'an pjesnici su se nadmetali da sacine ijedan stih slican Kur'anu i nisu mogli saciniti nijedan stih slican Kur'anu jer Kur'an je bio i ostao Allahovo cudo kao sto su prethodni Poslanici Isus i Mojsije imali Bojza cudesa tako i Muhammed s.a.v.s je imao Kur'an kao Bozje cudo.To je dokaz da je Kur'an Allahova knjiga i da je ona namijenjena ljudima svim ljudima na planeti.jer Kur'an je nesto kao majka ili kao otac koji poducava svoje dijete osnovama a Kur'an daje pravo otkrovenje za covjeka.

16:26
Snage odane Muameru Gadafiju su otvorile vatru na stotine demonstranata koji su se okupili u Tripoliju poslije džuma namaza danas. El-Džezira javlja da se borbe vode i oko grada Zawiya.

18:47
Najmanje 30 ljudi je ubijeno danas u gradu Zawiya pri napadu snaga odanih Muameru
Gadafiju. Reuters javlja da su bolnice prepune ranjenika.

Avioni bombarduju gradove Bregu i Bengazi.

Da si procitao Bibliju, ne bi tako pricao.

Procitao sam Novi Zavet i vjerujte mi nije kao Kur'an jer Kur'an je obiman i veoma sadrzajan tako da je Novi Zavet dobar jer i on je Bozja Knjiga ali nije tako perfektno srocena kao Kur'an.Kur'an je nesto nenadmasivo i zato kad se pojavio Kur'an pjesnici su se nadmetali da sacine ijedan stih slican Kur'anu i nisu mogli saciniti nijedan stih slican Kur'anu jer Kur'an je bio i ostao Allahovo cudo kao sto su prethodni Poslanici Isus i Mojsije imali Bojza cudesa tako i Muhammed s.a.v.s je imao Kur'an kao Bozje cudo.To je dokaz da je Kur'an Allahova knjiga i da je ona namijenjena ljudima svim ljudima na planeti.jer Kur'an je nesto kao majka ili kao otac koji poducava svoje dijete osnovama a Kur'an daje pravo otkrovenje za covjeka.

Pa to je tvoje misljenje i tvoja percepcija, ali s`obzirom, da si neko ko tvrdi, da je pedofilija nirmalna, onda sta reci. Bolje idi i dokazi da si pravi musliman, postani sehid.

Evo jedne vesti za Minga:

Snage lojalne Moameru Gadafiju ponovo su preuzele kontrolu nad gradom Zavija udaljenom 60 km od Tripolija!!!
Libijska televizija, javila je i da su ubijeni "šef terorističke grupe iz Zavije" Husein Darbuk i njegov prvi saradnik, a da su ostali šefovi pobunjeničke grupe uhapšeni.
BRAVO PUKOVNICE,SRBI SU UZ TEBE!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back