RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Marko nije vazno sto se ja lijecim ali najgora je stvar kad se pacijent ne lijeci a ti si jedan od njih.Sto izbjegavas lijecenje jer bilo bi ti bolje jer ti imas Islamofobikus jednu veoma opasnu bolest koja se tesko lijeci ali ipak se moze izlijeciti

A sto da se lecim? Imas li neki primer da mi je to potrebno, tj da mi je lecenje nuzno? Pa nisam ja koji siluje devojcice, prodaje rodjeno dete, piski u zensku rupu...

A sta je to Islamofobikus? Jel to prelazna bolest? Jel mozes da je dobijes ako opalis muslimanku?

Moram se umijesati.Po kom krivicnom zakoniku je zabranjeno na primjer voditi ljubav sa devetogodisnjom curom sa napomenom da Muhammed s.a.v.s mozda nije vodio odmah ljubav sa Aisom r.a.
Taj krivicni zakonik su pisali ljudi i ti ljudi su po svojoj volji procijenili da je strasno ozeniti devetogodisnju curu.Ipak nas Islamski zakonik se veze sa Bozjom Objavom i vezan je Bozanskim zakonom tako da nemojte pricati ono sto pise u krivicnom zakoniku jer te zakone je pisao ko bi drugi nego sam covjek koji je sam odredjivao drustvene vrijednosti.

A sto da se lecim? Imas li neki primer da mi je to potrebno, tj da mi je lecenje nuzno? Pa nisam ja koji siluje devojcice, prodaje rodjeno dete, piski u zensku rupu...

A sta je to Islamofobikus? Jel to prelazna bolest? Jel mozes da je dobijes ako opalis muslimanku?

Onda je vecina stanovnistva na zapadu "bolesna" i treba da se "leci"...

Moram se umijesati.Po kom krivicnom zakoniku je zabranjeno na primjer voditi ljubav sa devetogodisnjom curom sa napomenom da Muhammed s.a.v.s mozda nije vodio odmah ljubav sa Aisom r.a.
Taj krivicni zakonik su pisali ljudi i ti ljudi su po svojoj volji procijenili da je strasno ozeniti devetogodisnju curu.Ipak nas Islamski zakonik se veze sa Bozjom Objavom i vezan je Bozanskim zakonom tako da nemojte pricati ono sto pise u krivicnom zakoniku jer te zakone je pisao ko bi drugi nego sam covjek koji je sam odredjivao ljudske vrijednosti.

A Muhamed pedofil je napisao navodno objavu... Smesno!!!!

Poslednja izmena:
Taj krivicni zakonik su pisali ljudi i ti ljudi su po svojoj volji procijenili da je strasno ozeniti devetogodisnju curu.Ipak nas Islamski zakonik se veze sa Bozjom Objavom i vezan je Bozanskim zakonom tako da nemojte pricati ono sto pise u krivicnom zakoniku jer te zakone je pisao ko bi drugi nego sam covjek koji je sam odredjivao drustvene vrijednosti.

Mozda nije?
Pa jeste ili nije?
Alo bre, pa jesi li corav, pa da ne vidis da dete je dete i nije za seksualni odnos?

Naravno da svako ko ima Islamofobiju mora da se lijeci pa makar se radilo i o pandemiji.Inace Muhammed s.a.v.s nije napisao Kur'an nego mu je Allah Objavljivao putem uma Bozje stihove koje su ljudi oko njega sakupljali i srocili u jednu knjigu koja se zove Kur'an.

Naravno da svako ko ima Islamofobiju mora da se lijeci pa makar se radilo i o pandemiji.Inace Muhammed s.a.v.s nije napisao Kur'an nego mu je Allah Objavljivao putem uma Bozje stihove koje su ljudi oko njega sakupljali i srocili u jednu knjigu koja se zove Kur'an.

Definisi mi islamofobiju.
P.S. Mora da je bio paranoican...

Mozda nije?
Pa jeste ili nije?
Alo bre, pa jesi li corav, pa da ne vidis da dete je dete i nije za seksualni odnos?

Ko ti kaze da je Muhammed s.a.v.s. imao seksualni odnos sa Aisom r.a. kad je prvo uzeo za zenu?Pitam te kao zdravstvenu radnicu jel je moguce da se vodi ljubav sa devetogisnjom djevojcicom znajuci da je polni organ kod djevojcice veoma zbijen i nije spreman za seksualni odnos?Mislim da morate sami logicki nesto da zakljucite a to niko nije pitao Muhammeda s.a.v.s. zato sto je to bilo sramota i ljudi su bili sigurni da Muhammed s.a.v.s zna sto radi.

Ko ti kaze da je Muhammed s.a.v.s. imao seksualni odnos sa Aisom r.a. kad je prvo uzeo za zenu?Pitam te kao zdravstvenu radnicu jel je moguce da se vodi ljubav sa devetogisnjom djevojcicom znajuci da je polni organ kod djevojcice veoma zbijen i nije spreman za seksualni odnos?Mislim da morate sami logicki nesto da zakljucite a to niko nije pitao Muhammeda s.a.v.s. zato sto je to bilo sramota i ljudi su bili sigurni da Muhammed s.a.v.s zna sto radi.

KAko sada lazes. Pa pre par nedelja si pisao da devojke ulaze u pubertet sa 9god i da je onda ok.. Lazes Mingo, mnogo lazes!!!!

Шта је сада жутаљи...пуковник изгледа почео да шамара а?

Tripoli, Libya (CNN) -- Pro-government forces in Libya have taken control of a city near the capital, state TV said, and one source reported the deaths of 15 people and injuries to at least 200 others.

KAko sada lazes. Pa pre par nedelja si pisao da devojke ulaze u pubertet sa 9god i da je onda ok.. Lazes Mingo, mnogo lazes!!!!

Rekao sam da ako je Muhammed s.a.v.s. vodio ljubav sa devetogodisnjom Aisom r.a. onda je to u redu jer je Muhammed s.a.v.s bolje znao od bilo kojeg naucnika ili doktora sta treba ciniti.Ali pitanje je da nikoga ne interesuje sta je radio iza zatvorenih vrata Muhammed s.a.v.s jer to nikoga nije interesiralo.Kao sto i mene ne interesuje sta je bilo izmedju Muhammeda s.a.v.s i Aise r.a.

Rekao sam da ako je Muhammed s.a.v.s. vodio ljubav sa devetogodisnjom Aisom r.a. onda je to u redu jer je Muhammed s.a.v.s bolje znao od bilo kojeg naucnika ili doktora sta treba ciniti.Ali piutanje je da nikoga ne intersuje sta je radio iza zatvorenih vrata Muhammed s.a.v.s jer to nikoga nije intersiralo.Kao sto i mene ne interesuje sta je bilo izmedju Muhammeda s.a.v.s i Aise r.a.

:dash:
Sta znao bre, bio je bolesnik.

Pa sta je tu cudno? Kada neko sada cuje glasove onda ga posalju u ludnicu a kada je neko cuo pre 1000-2000god on je Boziji Sin, Izaslanik... Smesno!!

E tu sanm te cekao.Muhammed s.a.v.s je imao neubicajene glasove sto je odmah bilo jasno da se radi o Bozjoj Objavi jer niko ne bi mogao iz glave napraviti Knjigu Kur'an koja je veoma bistra intelektualno i koja zasjenjuje sve knjige.Inace Muhammed s.a.v.s da se ljudi muslimani ne bi zbunili je rekao da je on zadnji Allahov Poslanik i da se polsije njega nece pojavljivati nijedan Bozji Poslanik.Znaci Muhammed s.a.v.s. je osigurao svoj narod od laznih Poslanika.

To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.Inace ja pijem lijekove i dobro sam sada tako da je u meni jak Dzihad i imam volju da pucam i da se borim za Islam.

Mingo,jel to onaj "analgetik",kad ti se pričini
da si 'tica, a živiš na 12-om spratu !?
A,toliko prostranstvo ispod i iznad !?
Pa,ko da ne poželi da "poleti"
i oseti tu draž leta i slobodu pokreta...?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back