Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Lijecio sam se Prozakom dugo vremena a sada uzimam Starcitin (citalopramum).Da li ti je poznat taj lijek?
Starcitin je antipedresivno sredstvo. Deluje na serotonin... Serotonin je "hormon srece".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijecio sam se Prozakom dugo vremena a sada uzimam Starcitin (citalopramum).Da li ti je poznat taj lijek?
Ma Marko nije vazno sto se ja lijecim ali najgora je stvar kad se pacijent ne lijeci a ti si jedan od njih.Sto izbjegavas lijecenje jer bilo bi ti bolje jer ti imas Islamofobikus jednu veoma opasnu bolest koja se tesko lijeci ali ipak se moze izlijeciti
Starcitin je antipedresivno sredstvo. Deluje na serotonin... Serotonin je "hormon srece".

а зато Минго јадан стално пише О СЛАТКОЋИ, О ШЕЋЕРУ... О ЛијЕПОМ.........аааааааааааа

рокне Старцитин и њему је све ружичасто...
A sto da se lecim? Imas li neki primer da mi je to potrebno, tj da mi je lecenje nuzno? Pa nisam ja koji siluje devojcice, prodaje rodjeno dete, piski u zensku rupu...
A sta je to Islamofobikus? Jel to prelazna bolest? Jel mozes da je dobijes ako opalis muslimanku?
Moram se umijesati.Po kom krivicnom zakoniku je zabranjeno na primjer voditi ljubav sa devetogodisnjom curom sa napomenom da Muhammed s.a.v.s mozda nije vodio odmah ljubav sa Aisom r.a.
Taj krivicni zakonik su pisali ljudi i ti ljudi su po svojoj volji procijenili da je strasno ozeniti devetogodisnju curu.Ipak nas Islamski zakonik se veze sa Bozjom Objavom i vezan je Bozanskim zakonom tako da nemojte pricati ono sto pise u krivicnom zakoniku jer te zakone je pisao ko bi drugi nego sam covjek koji je sam odredjivao ljudske vrijednosti.
Moram se umijesati.Po kom krivicnom zakoniku je zabranjeno na primjer voditi ljubav sa devetogodisnjom curom sa napomenom da Muhammed s.a.v.s mozda nije vodio odmah ljubav sa Aisom r.a.
Taj krivicni zakonik su pisali ljudi i ti ljudi su po svojoj volji procijenili da je strasno ozeniti devetogodisnju curu.Ipak nas Islamski zakonik se veze sa Bozjom Objavom i vezan je Bozanskim zakonom tako da nemojte pricati ono sto pise u krivicnom zakoniku jer te zakone je pisao ko bi drugi nego sam covjek koji je sam odredjivao drustvene vrijednosti.
а зато Минго јадан стално пише О СЛАТКОЋИ, О ШЕЋЕРУ... О ЛијЕПОМ.........аааааааааааа
рокне Старцитин и њему је све ружичасто...
![]()

A Muhamed pedofil ne napisao navodno objavu... Smesno!!!!
Naravno da svako ko ima Islamofobiju mora da se lijeci pa makar se radilo i o pandemiji.Inace Muhammed s.a.v.s nije napisao Kur'an nego mu je Allah Objavljivao putem uma Bozje stihove koje su ljudi oko njega sakupljali i srocili u jednu knjigu koja se zove Kur'an.
Naravno da svako ko ima Islamofobiju mora da se lijeci pa makar se radilo i o pandemiji.Inace Muhammed s.a.v.s nije napisao Kur'an nego mu je Allah Objavljivao putem uma Bozje stihove koje su ljudi oko njega sakupljali i srocili u jednu knjigu koja se zove Kur'an.
Mozda nije?
Pa jeste ili nije?
Alo bre, pa jesi li corav, pa da ne vidis da dete je dete i nije za seksualni odnos?
Ko ti kaze da je Muhammed s.a.v.s. imao seksualni odnos sa Aisom r.a. kad je prvo uzeo za zenu?Pitam te kao zdravstvenu radnicu jel je moguce da se vodi ljubav sa devetogisnjom djevojcicom znajuci da je polni organ kod djevojcice veoma zbijen i nije spreman za seksualni odnos?Mislim da morate sami logicki nesto da zakljucite a to niko nije pitao Muhammeda s.a.v.s. zato sto je to bilo sramota i ljudi su bili sigurni da Muhammed s.a.v.s zna sto radi.
Kada neko cuje tudje glasove u glavi taj mora da se leci...

KAko sada lazes. Pa pre par nedelja si pisao da devojke ulaze u pubertet sa 9god i da je onda ok.. Lazes Mingo, mnogo lazes!!!!
Po tebi je i Isus bio lud kao i Mojsije.Mislim da si ti totalno skrenuo sa kursa bilo bi ti bolje da pocnes sa bensedinima.
Po tebi je i Isus bio lud kao i Mojsije.Mislim da si ti totalno skrenuo sa kursa bilo bi ti bolje da pocnes sa bensedinima.
Rekao sam da ako je Muhammed s.a.v.s. vodio ljubav sa devetogodisnjom Aisom r.a. onda je to u redu jer je Muhammed s.a.v.s bolje znao od bilo kojeg naucnika ili doktora sta treba ciniti.Ali piutanje je da nikoga ne intersuje sta je radio iza zatvorenih vrata Muhammed s.a.v.s jer to nikoga nije intersiralo.Kao sto i mene ne interesuje sta je bilo izmedju Muhammeda s.a.v.s i Aise r.a.

Pa sta je tu cudno? Kada neko sada cuje glasove onda ga posalju u ludnicu a kada je neko cuo pre 1000-2000god on je Boziji Sin, Izaslanik... Smesno!!
To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.Inace ja pijem lijekove i dobro sam sada tako da je u meni jak Dzihad i imam volju da pucam i da se borim za Islam.