Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakve veze ima eksploziv sa religijom?![]()
A ti znas da su Srbi obdareni.Jesil osjetila nekog Srbina?Inace moja sestra ce samo muslimana da uzme i nece uzimati Srbina.Ona ce zivjeti u islamskom obicaju i moralu.
Аха - е па то је друго, забрањено је Правилником било кога другог рекламирати... у томе је штос......
Ja sam bolestan. Pa ti si mentol. Sam si rekao da se lecis ( mada ti to ne pomaze ) i jos podrzavas silovanje 9god devocica. Ti si sramota. UZmi taj analgetik i ubi se...
Ma nema tu ni "M" od nikakvog morala. Sve te moralne dolaze na krpljenje u bolnicu.
To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.Inace ja pijem lijekove i dobro sam sada tako da je u meni jak Dzihad i imam volju da pucam i da se borim za Islam.
Dzihad je dio Islama a pedofilija je dio Markove umobolnosti.
A gde sam ja napisao da ima sa eksplozivom!?! Nadji u mom citatu to!!!!
U Islamu je ok sex sa 9god devojciom. Islam je religija, sta ti nije jasno?!?

To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.

Mislim da ce ti Prozak pomoci Marko.Vjeruj mi zao mi te je.Bolestan si a ne lijecis se.
Jel to znas po iskustvu?Da se i ti nisi krpila?
Opasivanje sebe eksplozivom je deo Islama? Pronađi taj citat u Kuranu i postavi ga
ovde.![]()
Jesi li ti ćorav ili se samo praviš?
Pogledaj dobro sta si napisao!!!
Zašto se ovom Mingu dozvoljava da trabunja o džihadu i pedofiliji?![]()
Ako je njihova religija kaze da je ok sex sa devojcicom od 9god, niko mu nece zabraniti da podrzava to, nazlost tako je...
STA TI NIJE JASNO?!?
Ovo je dozvoljeno Ustavom Srbije?![]()
Nisam to imao na umu. Facebook-u ne treba reklama. Pre da zutima ne odgovara da se cuje pravo misljenje Srba o Libijskoj krizi.
СРС подржава вољу либијског народа да на његовом челу остане Гадафи
4. март 2011.
Српска радикална странка најоштрије осуђује понашање режима Бориса Тадића због срамне одлуке да заведе санкције Либији и да повуче из скупштинске процедуре Предлог Закона о потврђивању споразума између Републике Србије и Либијске Џамахирије. Ово је још само једна у низу потврда да се на челу државе налазе људи без савести, моралних принципа и храбрости, који су спремни једино да се понизе како би задовољили Брисел и Вашингтон.
Либијски лидер Моамер ел Гадафи је доказани пријатељ Србије који је увек био на нашој страни, и за време блокада и санкција, и за време бомбардовања. Срамно је што се Тадићева власт сада удвара онима који су нас бомбардовали и који воде непријатељску политику према либијском вођи.
Српска радикална странка подржава вољу либијског народа да на његовом челу остане доказани борац против империјализма и глобализма, Моамер ел Гадафи. Оштро се противимо свим страним насртајима да се на силу промени систем у Либији.
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/1660

'Ебеш демократију и западњаке.To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.Inace ja pijem lijekove i dobro sam sada tako da je u meni jak Dzihad i imam volju da pucam i da se borim za Islam.
Sloboda Vere jeste!!!!

To su analgetici za povecanje Dzihada kod osobe i osoba se osjeti poletnom i zeljna je smrti samo ceka da se opase eksplozivom i da odnese svojim eksplozivom 20 ljudi oko sebe.
Ako te leci Prozakom, nije ni cudo sto si i dalje bolestan, lud i mentalno osakacen. Prozak se uglavnom koristi kao lek za depresiju i bulimiju...
A ti silujes devojcice od 9god, prodao bi dete ( tvoje rodjeno ) od 2god da ga zlostavljaju. Streljanje nije dovoljna kazna za tebe...
Sloboda Vere jeste!!!!
A kako komentarišeš ovo?![]()
Lijecio sam se Prozakom dugo vremena a sada uzimam Starcitin.Da li ti je poznat taj lijek?
Borite se na Bozjem putu protiv onih koji se bore protiv vas! Ne prelazite granice! Zaista Allah ne voli one koji prekoracuju granice.
Kur'an - Al Baqara 2-190

Lijecio sam se Prozakom dugo vremena a sada uzimam Starcitin (citalopramum).Da li ti je poznat taj lijek?
Једно је СЛОБОДА ВЕРЕ - а друго је ако та дегенерисана вера прописује секс са ДЕВЕТОГОДИШЊОМ ДЕВОЈЧИЦОМ - КИТУ БИ ТАКВОМ КРЕТЕНУ ФИКНУО НА ПАЊУ... шта лупаш ти бре - ТО ЈЕ НАЈУЖАСНИЈИ ОБЛИК ПЕДОФИЛИЈЕ КАЖЊИВ ПО КРИВИЧНОМ ЗАКОНУ.