Sta znao bre, bio je bolesnik.
Zar ti Kur'an lici na djelo bolesnika?Mislim da lazes jer i sama kad uzmes u ruke Kur'an mozes se uvjeriti da je to Allahova Objava i da je Muhammed s.a.v.s prenosio stihove od Allaha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znao bre, bio je bolesnik.
Zar ti Kur'an lici na djelo bolesnika?Mislim da lazes jer i sama kad uzmes u ruke Kur'an mozes se uvjeriti da je to Allahova Objava i da je Muhammed s.a.v.s prenosio stihove od Allaha.
E tu sanm te cekao.Muhammed s.a.v.s je imao neubicajene glasove sto je odmah bilo jasno da se radi o Bozjoj Objavi jer niko ne bi mogao iz glave napraviti Knjigu Kur'an koja je veoma bistra intelektualno i koja zasjenjuje sve knjige.Inace Muhammed s.a.v.s da se ljudi muslimani ne bi zbunili je rekao da je on zadnji Allahov Poslanik i da se polsije njega nece pojavljivati nijedan Bozji Poslanik.Znaci Muhammed s.a.v.s. je osigurao svoj narod od laznih Poslanika.

Jesi li cuo ti nekad za nesto sto se zove Freedom of Religion? Ako nisi znao da nas ustav garantuje slobodu vere to je tvoj problem..
Jesi li cuo za Sajentologiju
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology
Ljudi pisu knjige iz glave, nisi to znao?
Nijedna knjiga do sada nije zasjenila Kur'an koji je sadrzajan i koji predstvalja jednu duhovnost i jednuo drutveno mjerilo sa puno zakona i sa puno monoteizma kakav je Islam.Inace Islam je puna monoteisticka religija tako da se Islam moze pohvaliti vjerom u Jedinog Boga Stvoritelja Allaha.
Nijedna knjiga do sada nije zasjenila Kur'an koji je sadrzajan i koji predstvalja jednu duhovnost i jednuo drutveno mjerilo sa puno zakona i sa puno monoteizma kakav je Islam.Inace Islam je puna monoteisticka religija tako da se Islam moze pohvaliti vjerom u Jedinog Boga Stvoritelja Allaha.
I manifest komunisticke partije idealan..
napisan kao rec Bozija..
medjutim
Zarobljeni holandski oficiri otuzeni za narusavanja granice ...
Holandski oficiri , koji su zarobljeni posle obaranja helikoptera tipa Lynux ( u kom se nalazilo i oruzje za ,, mirne demonstrante i demokrate ,, prikazan je i na drzavnoj TV ( HBT. SAD CE NEKI LIBIJSKI MILANOVIC DA JE BOMBARDUJE ) ..
![]()
HELIKOPTER JE POLETEO SA HOLANDSKOG VOJNOG BRODA ,, TROMP ,, KOJI JE PATROLIRAO U BLIZINI OBALE LIBIJE ... TIPICNA AGRESIJA NA SUVERENU DRZAVU ..![]()

Moja sestra ce se udati u Sudan i ona ce uzeti muslimana Crnca aja cu se ozeniti u Jemenu.

Do sada milion i jedna knjiga je "zasjenila" kuran.
To nije tacno vjeruj mi.To kazes zato sto nikada nisi procitala Kur'an svijetu Allahovu Knjigu.Ona je tako sadrzajna da otvara prostor da se izucava i da se na osnovu jednog stiha Kur'anskog napise jedna ogromna knjiga.Mislim da vi ne znate sta znaci Kur;an jer ne bi ste mislili tako.Vi navodite Manifest Komunisticke Partije koja je puna materijalizma i jednostavno ta knjiga nije otkrovenje a Kur'an je otkrovenje i zato nijedna Knjiga nije nadmasila Kur'an.Kur'an je Allahova rijec koja je donijeta preko Muhammeda s,.a.v.s i on je zadnji Allahov Poslanik koji je od Allaha donio Knjigu Kur'an koje je jedno savrsenstvo monoteisticke vjere.
A jesi li ti procitao Bibliju ili neku drugu knjigu?
To nije tacno vjeruj mi.To kazes zato sto nikada nisi procitala Kur'an svijetu Allahovu Knjigu.Ona je tako sadrzajna da otvara prostor da se izucava i da se na osnovu jednog stiha Kur'anskog napise jedna ogromna knjiga.Mislim da vi ne znate sta znaci Kur;an jer ne bi ste mislili tako.Vi navodite Manifest Komunisticke Partije koja je puna materijalizma i jednostavno ta knjiga nije otkrovenje a Kur'an je otkrovenje i zato nijedna Knjiga nije nadmasila Kur'an.Kur'an je Allahova rijec koja je donijeta preko Muhammeda s,.a.v.s i on je zadnji Allahov Poslanik koji je od Allaha donio Knjigu Kur'an koje je jedno savrsenstvo monoteisticke vjere.
Procitao sam Novi Zavet i vjerujte mi nije kao Kur'an jer Kur'an je obiman i veoma sadrzajan tako da je Novi Zavet dobar jer i on je Bozja Knjiga ali nije tako perfektno srocena kao Kur'an.Kur'an je nesto nenadmasivo i zato kad se pojavio Kur'an pjesnici su se nadmetali da sacine ijedan stih slican Kur'anu i nisu mogli saciniti nijedan stih slican Kur'anu jer Kur'an je bio i ostao Allahovo cudo kao sto su prethodni Poslanici Isus i Mojsije imali Bojza cudesa tako i Muhammed s.a.v.s je imao Kur'an kao Bozje cudo.To je dokaz da je Kur'an Allahova knjiga i da je ona namijenjena ljudima svim ljudima na planeti.jer Kur'an je nesto kao majka ili kao otac koji poducava svoje dijete osnovama a Kur'an daje pravo otkrovenje za covjeka.