RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
183539_10150112728644600_625444599_6278099_3109172  _n.jpg

Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:
"Naprijed Muamare, ubij 1 milion Libijaca. Bolje i to nego da Ameri dobiju naftu za Dž!"

Kakav komentar sta bi ti volela da Amerikanci uzmu naftu , ulizico SADea nije se nista drugo ni ocekivalo od tebe. Takvi kao ti su odavno trebali da odu iz Srbije, jadna je ova zemlja sa takvima.

Evo Klipa sa libijske televizije, klipa koji prikazuje kako su teroristi uhvatili policajce i vojsku Libije i kako ih ispituju pre pogubljenja. Zatim mozete videti kako su ih poredjali prerezanim vratovima i stucanim glavama u lokvama krvi.

Napomena: Isti onaj klip koji je postavilo narodno trabunjalo pisajuci kako su to policajci i vojnici koji nisu poslusali gadafija i zato su ubijeni.

E pa ovde se vidi kako ih teroristi ispituju a posle svako telo sa slikom lica coveka koji je ispitivan a sada lezi ubijen.

Gadafi zgazi teroriste i osveti porodice ovih jadnih ljudi!

Vidiš kakvi ste vi patološki lažovi. Posle ovoga mi je samo još draže što se ne
slažem sa ovakvim pokvarenim, lažljivim šljamom.

Ja nisam postavio nijedan snimak niti sliku UBIJENIH POLICAJACA. Nijedan.

Čini mi se da je Jaguarka postavila taj video, a ti to podmećeš meni.

Mada od nemoralnog ološa i ne očekujem ništa drugo.

U Benghaziju zivim 25 godina i znam sta se desava...tu sam i danas.
Jasno mi je zasto nas narod podrzava Gadafija i jako mi je zao sto je u strasnoj zabludi o tome kakav je prema sopstvenom narodu.
Da, bio je uvek uz nas i tradicionalno dobri odnosi i javno mnjenje nista nece moci promeniti, dok god je on na vlasti. Kad ga jednom ne bude bilo, onda ce ceo svet znati pravu istinu.
Tuzno je sto sve drzave, svi narodu... analiziraju druge iz svog ugla, da ne kazem koristi.
Pravde nema, a PRAVU ISTINU zna samo ovaj narod ovde.
42 godine terora dovoljno je, pa makar bilo i od Gadafija.

Ovaj post će gadafoljupci da ignorišu.:ok:

Da. Gadafi je vladao 42 god. Ko treba da ga skine? Libijci.A ne Srbi, Ameri ,Nemci itd..
Da. Cenim Gadafija jer je veliki prijatelj Srba i Srbije.Necu da budem licemer i da bez pravih dokaza podlegnem opstoj histeriji.
Da. Ako je kriv, odgovarace.Ne tebi ili meni, vec nadleznim organizacijama.
Da. Protiv sam Amerke i njihovog mesanja u svaku corbu, ako to znaci da podrzavam diktatora, onda podrzavam.

Ne Nato-u
Ne slici koju pusta CNN.

Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:
"Naprijed Muamare, ubij 1 milion Libijaca. Bolje i to nego da Ameri dobiju naftu za Dž!"

At least 919,967 people have
been killed in Afghanistan and Iraq
since the U.S. and coalition attacks.

# Casualties in Afghanistan:
Afghan troops killed [1] 8,587
Afghan troops seriously injured [2] 25,761
Afghan civilians killed [3] 8,813
Afghan civilians seriously injured [4] 15,863

U.S. troops killed [5] 1,140
U.S. troops seriously injured [6] 3,420
Other coalition troops killed [7] 772
Other coalition troops seriously injured [8] 2,316
Contractors killed [9] 298
Contractors seriously injured [10] 2,428
Journalists killed [11] 19
Journalists seriously injured [12] unknown
Total killed in Afghanistan 19,629
Total injured in Afghanistan 48,644

# Casualties in Iraq:
Iraqi troops killed [13] 30,000
Iraqi troops seriously injured [14] 90,000
Iraqi civilians killed [15] 864,531
Iraqi civilians seriously injured [16] 1,556,156

U.S. troops killed [17] 4,414
U.S. troops seriously injured [18] 31,882
Other coalition troops killed [19] 318
Other coalition troops seriously injured [20] 2,296
Contractors killed [21] 933
Contractors seriously injured [22] 10,569
Journalists killed [23] 142
Journalists seriously injured [24] unknown
Total killed in Iraq 900,338
Total injured in Iraq 1,690,903

Slobo kapitulatoru prokleti,a nas su demokratija,evropejske vrednosti i ostale blagodeti u kojima danas zdusno uzivamo, kostali tamo nekih tricavih 2000 zivota.
U stvari ne,cek,sudeci po tome koliku cenu placaju Iracani i Avganistanci ne bi li makar na tren osetili cari ljudskih prava,sloboda i progresivnih misli,meni se cini da je nase strateske partnere Sloba svojevremeno opako preveslao.
A da ga mi za svaki slucaj posthumno optuzimo za kradju,nije naodmet ? :think:

A па да си смешан, шире је познато!!!
:hahaha:
А о посту...
Па није ми јасно како може да живи 25 година у земљи на коју толико кука, а очигледно, по перфектном српском, да има наше порекло и држављанство!
Једноставно се врати овамо, кад јој је толико лоше.
Уосталом 25 година раније била је 1986. а овде је тада била бања!!!
:cool:

U Benghaziju zivim 25 godina i znam sta se desava...tu sam i danas.
Jasno mi je zasto nas narod podrzava Gadafija i jako mi je zao sto je u strasnoj zabludi o tome kakav je prema sopstvenom narodu.
Da, bio je uvek uz nas i tradicionalno dobri odnosi i javno mnjenje nista nece moci promeniti, dok god je on na vlasti. Kad ga jednom ne bude bilo, onda ce ceo svet znati pravu istinu.
Tuzno je sto sve drzave, svi narodu... analiziraju druge iz svog ugla, da ne kazem koristi.
Pravde nema, a PRAVU ISTINU zna samo ovaj narod ovde.
42 godine terora dovoljno je, pa makar bilo i od Gadafija.

Овај пост ће жути игнорисати а нарочито овај дио:

Да. Управо је на тим људима да одлуче шта ће са Гадафијем....а нарочито је тужно што све државе анализирају друге из свог угла - користи.

Evo Klipa sa libijske televizije, klipa koji prikazuje kako su teroristi uhvatili policajce i vojsku Libije i kako ih ispituju pre pogubljenja. Zatim mozete videti kako su ih poredjali prerezanim vratovima i stucanim glavama u lokvama krvi.

Napomena: Isti onaj klip koji je postavilo narodno trabunjalo pisajuci kako su to policajci i vojnici koji nisu poslusali gadafija i zato su ubijeni.

E pa ovde se vidi kako ih teroristi ispituju a posle svako telo sa slikom lica coveka koji je ispitivan a sada lezi ubijen.

Gadafi zgazi teroriste i osveti porodice ovih jadnih ljudi!

Ужас.

Апсолутни ужас!!!

Како трибун лаже то је за медаљу!!!

Прави другосрбијаш-американско гомно не смрди!!!

Каже, снимак либијских војника које су плаћеници убили, јер војници нису хтели да убијају народ :neutral:

Laži, podmetanja, izvratanja-DNO DNA.

U nastavku teme lažite sami sebe.

Toliko.:bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back