#
*
o
Не свиђа ми се
*
Прокоментариши...
Press Shift+Enter to start a new line.
#
Igor Grozdanić
Ajde da se napravi akcija podrske Gadafiju i da svi stavimo sliku njegovu na svoj profil,da pokazemo ovom rezimu i svetu da smo uz njega.
Пре 58 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · · Погледај коментаре (4)Сакриј повратне информације (4)
*
*
2 особа/е. воли ово.
*
o
Igor Grozdanić Evo ja promeni,neka neko napravi stranicu pa da sirimo dalje
Пре 51 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се
o
Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia Podrzavam,ali ajde da sacekamo da nam grupa jos malo poraste,cisto zbog toga da bi akcija bila uspesna i da veliki broj nas postavi sliku
Пре 7 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се
*
Прокоментариши...
#
Стефан Стаменковски
Mislim da bi stvarno jako dobro bilo da se organizuje skup podrske ispred Libiske ambasade, da se tamo okupe ljudi iskazu podrsku Pukovniku, ovo je sad aktuelno i sad mu je potrebna podrska, ne mora biti mnogo ljudi, svega par stotina, to ce odjeknuti u medijima, mene je u inboks i preko profila vec kontaktiralo mnogo ljudi, a znam i mnogo ljudi koji bi dosli... tako da, dosta je price vreme je za konkretne poteze !!!!
Пре око сат времена · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · · Погледај коментаре (18)Сакриј повратне информације (18)
*
*
14 особа/е. воли ово.
*
o
Снежана Шимшић Слажем се са тобом у свему осим да ће то одјекнути у нашим медијима... нажалост медијска блокада у Србији је гора него икада...
Пре 56 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · 1 особаУчитавање...
o
Владимир Гвоић Mozemo proizvesti i kontra efekat,sta ako se okupi 10 ljudi???
Ovako ne znaju ni koliko nas ima ni dokle smo spremni da idemo a i ne mogu da nas pohapse ili ko zna sta vec nisi spremni da urade zarad demokratije!
Пре 42 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се
o
Igor Radovanovic nedelja 17h.... nek admin posalje svima..i nek non sto stavlja obavestenja na wall grupe
Пре 39 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се
o
Стефан Стаменковски Treba se dobro organizovati, nek admin grupe vodi racuna o tome koliko ima sigurnih ljudi, ili neko drugi, ja cu povesti 50 ak ljudi sa kojima sam u kontaktu kad se dogovori tacan termin ! Pozz!
Пре 32 мин. · Свиђа ми сеНе свиђа ми се
*
Прокоментариши...
#
Интервентна Бригада
svi na status gadafi u ♥
Пре око сат времена · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · · Погледај коментаре (1)Сакриј повратне информације (1)
*
*
Slavica Blanusa воли ово.
*
*
Прокоментариши...
#
Sonja Kovacevic
A bio nam je dobar dok nam je davao velike poslove i zaposljavao nase radnike, slao naftu za vreme blokade Srbije, bio protiv bombardovanja Srbije i priznanja nezavisnog Kosova i Metohije....Ne daj se LEGENDO, sav posten narod iz Srbije je uz tebe, ma sta ova saka zutog jada govorila. !!!!
Пре око сат времена · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · · Погледај коментаре (20)Сакриј повратне информације (20)
*
*
20 особа/е. воли ово.
*
*
Прокоментариши...
#
Bole Dudukovic