Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Зар тако о трибуну?!?Đubre treba obesiti na sred Tripolija.... Da visi .![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар тако о трибуну?!?Đubre treba obesiti na sred Tripolija.... Da visi .![]()

.....evo ga treci iz Bengazija 3 u 1 jakobs druzina ................![]()

Слободна изведба, колега!
Mrzi me sad da tražim po temi, koliko mi se čini ti si postavio pitanje ovom Tintoru da ti navede jednu Arapsku zemlju koja je demokratska. Na šta ti je on odgovorio BiH i Turska. Pa jel su Turska i BiH Arapske zemlje?![]()

Mrzi me sad da tražim po temi, koliko mi se čini ti si postavio pitanje ovom Tintoru da ti navede jednu Arapsku zemlju koja je demokratska. Na šta ti je on odgovorio BiH i Turska. Pa jel su Turska i BiH Arapske zemlje?![]()

Upravo tako,vis kako si ti to skontao iz prve,a ne ko ove baba sere i mrsomudi,odma zapomazu kad neko kaze da Moamar treba da istrebi milion Libijaca.Ma sta milion,dva.Za svaki slucaj.Ako je to cena da bi vladao mir i da se ljudi ne bi ubijali,nije to mnogo.

.......al bar se potrudio neshto da odgovori ,plus napomenuo i kosovo ,al hebi ga znash ti gde je Bengazi i kako informacije sporo dolaze do njega ..............![]()

Da li ovaj Tantor i Jaguarka i Tribun kad pisu postove pogledaju nekad u anketu. Kao sa krste su svi ludi samo su oni pametni a odnos se vidi.
Laži, podmetanja, izvratanja-DNO DNA.
U nastavku teme lažite sami sebe.
Toliko.![]()
Kakvi civili zrtve od Gadafija, civili koji imaju bilo kakvo vatreno oruzije vise nisu civili nego masa koju treba umiriti radi opstanka drzave. Drzava se mora braniti po svaku cenu nije to Srbija sa svojom kvinslinskom vladom.
Naravno, upravo je nenormalno biti uz većinu sa krstarice...
Ipak je ovo vama poslednja mišja rupa gde možete da širite svoje zarazne bakterije....
Za vas u RL nema mesta... Ostale su vam samo ankete na nacionalističkim forumima...
Ali i tu vas rokamo...
Da ima sad koji dosetljivi preduzetnik da stampa komplet sliku na majice pa izvoz Libija.U svojstvu donacija,ja ja, naravno.
Koji bi to podstrek bio za Libijsku omladinu u ovim odsudnim trenutcima.
![]()
Ne daj boze da se u Srbiji desi ono sto se desava u arapskom svetu video bi ti ko ce koga da roka.