- Poruka
- 23.453
Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:vidite da je tribun zadojen mržnjom
"Naprijed Muamare, ubij 1 milion Libijaca. Bolje i to nego da Ameri dobiju naftu za Dž!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:vidite da je tribun zadojen mržnjom
Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:
"Naprijed Muamare, ubij 1 milion Libijaca. Bolje i to nego da Ameri dobiju naftu za Dž!"
Kakav komentar sta bi ti volela da Amerikanci uzmu naftu , ulizico SADea nije se nista drugo ni ocekivalo od tebe. Takvi kao ti su odavno trebali da odu iz Srbije, jadna je ova zemlja sa takvima.

Evo Klipa sa libijske televizije, klipa koji prikazuje kako su teroristi uhvatili policajce i vojsku Libije i kako ih ispituju pre pogubljenja. Zatim mozete videti kako su ih poredjali prerezanim vratovima i stucanim glavama u lokvama krvi.
Napomena: Isti onaj klip koji je postavilo narodno trabunjalo pisajuci kako su to policajci i vojnici koji nisu poslusali gadafija i zato su ubijeni.
E pa ovde se vidi kako ih teroristi ispituju a posle svako telo sa slikom lica coveka koji je ispitivan a sada lezi ubijen.
Gadafi zgazi teroriste i osveti porodice ovih jadnih ljudi!
U Benghaziju zivim 25 godina i znam sta se desava...tu sam i danas.
Jasno mi je zasto nas narod podrzava Gadafija i jako mi je zao sto je u strasnoj zabludi o tome kakav je prema sopstvenom narodu.
Da, bio je uvek uz nas i tradicionalno dobri odnosi i javno mnjenje nista nece moci promeniti, dok god je on na vlasti. Kad ga jednom ne bude bilo, onda ce ceo svet znati pravu istinu.
Tuzno je sto sve drzave, svi narodu... analiziraju druge iz svog ugla, da ne kazem koristi.
Pravde nema, a PRAVU ISTINU zna samo ovaj narod ovde.
42 godine terora dovoljno je, pa makar bilo i od Gadafija.

Ovaj post će gadafoljupci da ignorišu.![]()

.pocheo si i sopstvene klonove da komentarishesh ..........................pa ti si kao jakobs 3 u 1 ......................![]()

.pocheo si i sopstvene klonove da komentarishesh ..........................pa ti si kao jakobs 3 u 1 ......................![]()

...................
Ne, on se samo iščuđava vašim komentarima mržnje, koji glase:

A па да си смешан, шире је познато!!!Ovaj post će gadafoljupci da ignorišu.![]()

Neka moderacija proveri da li je to moj klon.![]()

At least 919,967 people have
been killed in Afghanistan and Iraq
since the U.S. and coalition attacks.
Evo Klipa sa libijske televizije, klipa koji prikazuje kako su teroristi uhvatili policajce i vojsku Libije i kako ih ispituju pre pogubljenja. Zatim mozete videti kako su ih poredjali prerezanim vratovima i stucanim glavama u lokvama krvi.
Napomena: Isti onaj klip koji je postavilo narodno trabunjalo pisajuci kako su to policajci i vojnici koji nisu poslusali gadafija i zato su ubijeni.
E pa ovde se vidi kako ih teroristi ispituju a posle svako telo sa slikom lica coveka koji je ispitivan a sada lezi ubijen.
Gadafi zgazi teroriste i osveti porodice ovih jadnih ljudi!
Ужас.
Апсолутни ужас!!!
Како трибун лаже то је за медаљу!!!
Прави другосрбијаш-американско гомно не смрди!!!
Каже, снимак либијских војника које су плаћеници убили, јер војници нису хтели да убијају народ

Laži, podmetanja, izvratanja-DNO DNA.
U nastavku teme lažite sami sebe.
Toliko.![]()

Đubre treba obesiti na sred Tripolija.... Da visi .![]()

.....evo ga treci iz Bengazija 3 u 1 jakobs druzina ................![]()

Dobiće bulevare u Tripoliju?
Čujem da vi furundžije baš volite da primite tri u jedan...![]()

. nemoj sad da se izvlachite