Obama izvukao 24 teritorije, a Merkelova i Sarkozi "unistite zelenog igraca"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obama izvukao 24 teritorije, a Merkelova i Sarkozi "unistite zelenog igraca"

Какве су ово глупости?Irak-Kurdi
Turska-kurdi
Kurdistan
Grcka-Turska,Kipar
Grcka-Makedonija
Makedonija-Albanija
Albanija-Kosovo,Presevska dolina ,Sandzak
Srbija-Vojvodina-Madjarska
Pocetak u severnoj Africi,samo da se ne prelije,a.
Zatvara se krug polako, pametnom dosta!!
Sami ce se ofirati na kraju price,
medjutim, mora im se priznati da im do sada sve ovo polazi za rukom.
Navodno "pametni" Arapi se organizuju preko Fejsbuka i Twitera![]()
Одличан опис је ово прво.Ал Каида је америчка измишљотина,власништво клошара који држе Вол Стрит и светске берзе.A, Al Kaida je čija...ko ju je stvorio?
Trebalo bi od ponedeljka, ceka se kraj Libijske epizode...mozda do srede...

Amerikanci su toliki idioti da mi stvarno nije jasno kako im sve ovo uspeva. Pa, ne vise Arapi, vodiči kamila po netu, kao Ameri. Hajde da su izmislili da su ih organizovale hodže po džamijama ili nešto slično, ali FB... budale...

Zato su kod nas sve nova vozila i sve nove kuce,i jos kukamo,sramota da nas bude.
velke,pogresno tumacis post,samo dajem svoje misljenje na situaciju,ja je ne prizeljkujem,ali ovo je moguci scenario,a i ne mora da bude.ne vidim da sam izrazio neke kako ti rece dobre zelje,ali ajde daj ti svoju projekciju dogadjaja kako bi se mogli odvijati ako se talas protesta krene siriti po ovom scenariju,kako ti to vidis iz realne vojnopoliticke moci snaga u svetu,kao i interesnih sfera po regionima Amerike i Nato-a,uzgred nije Bondstil dzabe postavljen.Ima li ovaj scenario ikakve veze sa juznim tokom,ne kao jedinkom,vec sprecavanja zavisnosti EU i NATO-a od energenata iz Rusije,ima li to ikakve veze sa stavljanjem pod kontrolu prirodnih resursa koje su bitne i strateski vazne za Ameriku kao i osiguranje na teritorijalnom nivou njihove eksploatacije i transporta kuda su najblizi putevi ka EU sa bliskog istoka,i smeju li oni te puteve ostaviti van kontrole,itd.Aj malo da cujem tvoje realno misljenje a ne tamo neko prozivanje,koje ti je bas bezveze,ono kakve ti noge imas pa onako.
.gde kod vas ...............?
Da nakupujemo kokice i spremimo fotelju ispred TV-a...
Ali jedno mi nije jasno-u veku tolikog napretka informacionih tehnologija i sistema prenosa informacija,satelita itd. mi i dalje nemamo jasnu sliku šta se tamo događa!

Pa na tvojoj lokaciji u profilu za pocetak a onda sirom drzave ciji je glavni grad lokacija u tvom profilu.
Постоји теза да су се Руси договорили са Америком, Русима наш регион, а да се не мешају у ову јасминску револуцију.
С друге стране, ко зна шта се иза брега ваља.
Па сети се, Руси су гласали и за увођење санкција Ирану па су ипак продали С-300 Ирану, пре неки дан.
Није овај исход известан. Велике силе се више не конфронтирају отворено.
Просто, не могу да верујем да би их Кинези тек тако пустили.

ok turcine, sledeci put, samo cemo da menjamo krovove od valoplasta, da bi se videlo kako idemo napred...mislim, stvarno..pa na mojoj kuci je crep iz 1956-te, i ? treba da ga menjam iako ne curi?
Da li bio malo juznije, od Beograda?
I juzno i zapadno i severno...i svuda ista prica: uvek se tamo nalazi jedan mocnik , koji odlucuje o razvoju i izgradnji...Primer Jagodine i Cuprije: 12 km razdaljine, Jagodina u 21-veku, a Cuprija i dalje u 60-im godinama 20-og veka...
I hocete da mi kazete da Cuprija nije mogla da radi isto sto i Jagodina?Nije imala Palmu...
Ali, meni je bilo smesno sto je Turac primetio stari valoplast, i rezonovao da se nista nije ulagalo...Zna li neko koliko je star krovni pokrivac na zeleznickoj stanici u BG?
I juzno i zapadno i severno...i svuda ista prica: uvek se tamo nalazi jedan mocnik , koji odlucuje o razvoju i izgradnji...Primer Jagodine i Cuprije: 12 km razdaljine, Jagodina u 21-veku, a Cuprija i dalje u 60-im godinama 20-og veka...
I hocete da mi kazete da Cuprija nije mogla da radi isto sto i Jagodina?Nije imala Palmu...
Ali, meni je bilo smesno sto je Turac primetio stari valoplast, i rezonovao da se nista nije ulagalo...Zna li neko koliko je star krovni pokrivac na zeleznickoj stanici u BG?
..i eto reshenja ,mnogi su tog Palmu nazivali diktatorom i apsolutistom i shta se desilo sa njegovim gradom ..............propao ili napredovao .............