Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Ne treba da napusti vlast.
Samo je otišao u penziju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba da napusti vlast.
Nema nista od kraja rata. Ameri i njihovi sateliti su vec priznali pobunjenike kao legitimne predstavnike zemlje. Oni nece preci preko toga...
Најмоћнији човек на свету Барак Обама је већ рекао да Американци неће слати копнене снаге.ako NATO pokusa kopneni upad dobice po usima.To i oni znaju,pa se zato ne odlucuju za takvu akciju.Nisu smeli ni kod nas da udju kopnenim snagama...
Као што видиш и на примеру бомбардовања Либије, Русија је потпуно ирелевантна у светским дешавањима.Све зависи ОД РУСА
Bilo je jasno da NATO propada vec na pocetku ove akcije,kada je Nemacka odustala,a Amerika se povukla.Ako se odluce za kopneni napad na Gadafija dobice po usima.Meni cak dodje pomalo zao sto se kod nas nisu odlucili na kopnenu ofanzivu.Razbili bi ih kao sto je moj pradeda razbijao svabe na Ceru
kako da gadafi napusti vlast kad covjek nema ni jednu funkciju u vlasti
Zao ti je sto se nisu odlucili na kopnenu ofanzivu kod nas?
Evo da ti objasnim kako bi to izgledalo. Mi bismo u pocetku ostvarili neke uspehe sto bi nas ohrabrilo i samo bismo jos jace zagrizli. A onda bismo pukli. Oni bi uleteli sa svih strana i nastupio bi opsti haos. Imali bismo sigurno nekoliko desetina hiljada mrtvih, mozda i citavih sto, uz jos vise ranjenih i osakacenih, da ne govorim o silovanim zenama i devojcicama, potpuno razorenoj privredi, unistenim i opljackanim resursima... Ko zna da li bi Srbija danas uopste i postojala. Susedne drzave bi podelile zemlju a ono sto bi nam ostalo bilo bi pod stranom vojnom upravom. Cak i kad ne bi uradili to, mi sami ne bismo mogli da opstanemo. Prema tome, mani se tih partizanskih prica.
Zao ti je sto se nisu odlucili na kopnenu ofanzivu kod nas?
Evo da ti objasnim kako bi to izgledalo. Mi bismo u pocetku ostvarili neke uspehe sto bi nas ohrabrilo i samo bismo jos jace zagrizli. A onda bismo pukli. Oni bi uleteli sa svih strana i nastupio bi opsti haos. Imali bismo sigurno nekoliko desetina hiljada mrtvih, mozda i citavih sto, uz jos vise ranjenih i osakacenih, da ne govorim o silovanim zenama i devojcicama, potpuno razorenoj privredi, unistenim i opljackanim resursima... Ko zna da li bi Srbija danas uopste i postojala. Susedne drzave bi podelile zemlju a ono sto bi nam ostalo bilo bi pod stranom vojnom upravom. Cak i kad ne bi uradili to, mi sami ne bismo mogli da opstanemo. Prema tome, mani se tih partizanskih prica.
Kako nema pa došao je tako što je srušio kralja.Dođe ko doživotni predsjednik.Ustvari sad ide u penziju.
nato zlikovci nikad nebi poslali kopnenu vojsku u srbiju....
nema nikakvu funkciju...
Ha,ha, i sve to bi napravili "hrabrom" borbom iz bliza, posto nisu uspeli da uniste ni 2% ciljeva "hrabrom" borbom iz vazduha sa sigurnog odstojanja................idi begaj![]()
Ha,ha, bas tako, nazalost... Dok su rokali iz vazduha, mogli smo da se skrivamo po pecinama i sumama, ali u slucaju kopnene agresije sa svih strana, ta taktika vise ne bi bila delotvorna.
Ali dobro, vidim da se jos zivi u partizanskim filmovima. Ma skenali bi ih Prli i Tihi sigurno.
Zar ti ne podrzavas te koji su vas rokali?
Ha,ha, bas tako, nazalost... Dok su rokali iz vazduha, mogli smo da se skrivamo po pecinama i sumama, ali u slucaju kopnene agresije sa svih strana, ta taktika vise ne bi bila delotvorna.
Ali dobro, vidim da se jos zivi u partizanskim filmovima. Ma skenali bi ih Prli i Tihi sigurno.
Ne.
Da te pitam nesto, jel si ti od rodjenja tako zaostao ili si kasnije otisao kod doktora i trazio da ti odstrani deo mozga?
Da bi osvojio kopneno dobro utvrdjenu poziciju moras imati 3-5 puta mnogobrojniju vojsku.
Srbija u slucaju sveopsteg rata i napada na drzavu moze da mobilise 500,000 vojnika, sto znaci da su oni trebali da napadnu sa 1-2 miliona vojnika u frontalnom napadu da bi uradili ono sto si iznad napisao.
Broj zrtava bi bio ogroman na obe strane, ali razlika je sto bi Srbi branili svoju drzavu i svoj narod, a pitanje je da li bi neprijatelj bio spreman da podnese tako veliku zrtvu i sve zbog nekih siptara.
Ajde se momcino preispitaj jos jednom, pa probaj ponvo.![]()
Nemoj se pravit budala.
Sam si rekao hiljadu put na forumu da podrzavas Izrael.
Libiju i Srbiju bombardovala Amerika,ona ista drzava koja napada Palestince na Bliskom istoku.Kakve veze ima Izrael sa Libijom ili bombardovanjem Srbije?
Libiju i Srbiju bombardovala Amerika,ona ista drzava koja napada Palestince na Bliskom istoku.
U proracune nisi ukljucio unistenu naftnu industriju i dalje unistavanje koje bi usledilo a Srbija je vec tada bila iscrpljena. Sta mislis recimo o mogucem tepih bombardovanju velikih gradova. Kad je dosao Cernomirdin sa mirovnim planom kod Milosevica, to je bilo kao da mu je rekao: "Potpisi ili umri", i ovaj je shvatio da nema nikakvog izbora. Tacno je da bi bilo mnogo zrtava na obe strane, samo sto bi mi mnogo teze podnosili svoje zrtve jer bi stradalo i civilno stanovnistvo, isto kao sada u Afganistanu i Iraku. Vremenom bi odbrana zemlje popustala pa bi tu situaciju iskoristili susedi i uleteli u Srbiju. Bilo bi isto kao na Kosovu nakon povlacenja nase vojske.