RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Libija je inace zemlja, koja je politicki podeljena na dva dela. Gadafi je na istoku zemlje omrazen i zato su tamosnji gradovi pali u ruke pobunjenika, bez ikakvog otpora. Njegove pristalice su na zapadu i sukobi se tamo odigravaju.

Ne znam da li je ovo istina,ali u svakom slucaju se NATO jos jednom pokazao kao potpuno nesposobna organizacija.Ne mogu polupismeni placenici biti bolji borci od ljudi koji znaju za sta se bore.Pa pola nato vojnika ni ne zna na kom kontinentu je Libija.Cekam dan kada ce ta organizacija da propadne.Hebes vojnu silu cije su clanice Albanija,Hrvatska,Bugarska...sve pikice

Ne znam da li je ovo istina,ali u svakom slucaju se NATO jos jednom pokazao kao potpuno nesposobna organizacija.Ne mogu polupismeni placenici biti bolji borci od ljudi koji znaju za sta se bore.Pa pola nato vojnika ni ne zna na kom kontinentu je Libija.Cekam dan kada ce ta organizacija da propadne.Hebes vojnu silu cije su clanice Albanija,Hrvatska,Bugarska...sve pikice

Jasta.

Pa ako je ovo tacno,onda je ovo pocetak propadanja NATO - da ni u jednoj africkoj drzavi ne mogu da odnesu pobedu.

Jasta.

Pa ako je ovo tacno,onda je ovo pocetak propadanja NATO - da ni u jednoj africkoj drzavi ne mogu da odnesu pobedu.
Bilo je jasno da NATO propada vec na pocetku ove akcije,kada je Nemacka odustala,a Amerika se povukla.Ako se odluce za kopneni napad na Gadafija dobice po usima.Meni cak dodje pomalo zao sto se kod nas nisu odlucili na kopnenu ofanzivu.Razbili bi ih kao sto je moj pradeda razbijao svabe na Ceru

Bilo je jasno da NATO propada vec na pocetku ove akcije,kada je Nemacka odustala,a Amerika se povukla.Ako se odluce za kopneni napad na Gadafija dobice po usima.Meni cak dodje pomalo zao sto se kod nas nisu odlucili na kopnenu ofanzivu.Razbili bi ih kao sto je moj pradeda razbijao svabe na Ceru

Upravo to. Meni je od pocetka to bilo krivo, ali sad se ispostavlja kao tacno.

Naravno da moze. Samo nece. Oni se samo vezbaju i uvezbavaju. Usledice uskoro mnogo sire i opasnije akcije.
ako NATO pokusa kopneni upad dobice po usima.To i oni znaju,pa se zato ne odlucuju za takvu akciju.Nisu smeli ni kod nas da udju kopnenim snagama...Opet ponavljam,hebes organizaciju ciju su clanovi Albanci,Hrvati,Bugari..sve same pikice

Чек', чек', како то крај рата, и готово!? Нема крај рата и пуј пике не важи! Ко ће одговарати за толике жртве, за разарања и рушење добара и државе. Ко треба на суд за удружени злочинаки подухват? Да ли ће се сагледати улога неких наших појединаца и организација у том злочину? Има ту пуно питања, није то само крај рата.

Ma kakav kraj raya, sada bombarduju fabriku za proizvodnju cevi koje su vitalne za odrzavanje velike reke, jedinog sistema za snabdevanje vodom i za navodnjavanje. Tako nato i ostali humanitarci pomazu narod Libije.

gadafi samo treba da izdrzi sto duze. ovo je sukob koji ce trajti godinama. posle godinu dana zapad ce biti preumoran od libije i dici ce ruke.

zapad vise nema ni sredstava ni moci da pokori nijednu drzavu na svetu.

to vam je pokazala i Libija.

Ничија није до зоре сјала, неће ни америчка! Свака част Гадафију који је имао муда да устане против целог нато-а и скоро целе еу! Да ми имамо пар Гадафија, Додика, Путина, где би нам крај био!

Sta ce ti Dodik?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back