Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.195
Kompromis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto da Gadafi uopste napusti Vladu?
Pa bas treba TEK SAD da vlada do kraja zivota!
Ne znam da li je ovo istina,ali u svakom slucaju se NATO jos jednom pokazao kao potpuno nesposobna organizacija.Ne mogu polupismeni placenici biti bolji borci od ljudi koji znaju za sta se bore.Pa pola nato vojnika ni ne zna na kom kontinentu je Libija.Cekam dan kada ce ta organizacija da propadne.Hebes vojnu silu cije su clanice Albanija,Hrvatska,Bugarska...sve pikice
Bilo je jasno da NATO propada vec na pocetku ove akcije,kada je Nemacka odustala,a Amerika se povukla.Ako se odluce za kopneni napad na Gadafija dobice po usima.Meni cak dodje pomalo zao sto se kod nas nisu odlucili na kopnenu ofanzivu.Razbili bi ih kao sto je moj pradeda razbijao svabe na CeruJasta.
Pa ako je ovo tacno,onda je ovo pocetak propadanja NATO - da ni u jednoj africkoj drzavi ne mogu da odnesu pobedu.
Bilo je jasno da NATO propada vec na pocetku ove akcije,kada je Nemacka odustala,a Amerika se povukla.Ako se odluce za kopneni napad na Gadafija dobice po usima.Meni cak dodje pomalo zao sto se kod nas nisu odlucili na kopnenu ofanzivu.Razbili bi ih kao sto je moj pradeda razbijao svabe na Ceru
Upravo to. Meni je od pocetka to bilo krivo, ali sad se ispostavlja kao tacno.
Nebitno.U svakom slucaju se NATO muci da ostvari svoje ciljeve,sto dokazuje da su moji prethodni postovi tacni.Predugo ovo traje-NATO ne moze da porazi ni africku zemljuNemojte da nasedate. Vest je lazna, a postavljac je provokator.
Nebitno.U svakom slucaju se NATO muci da ostvari svoje ciljeve,sto dokazuje da su moji prethodni postovi tacni.Predugo ovo traje-NATO ne moze da porazi ni africku zemlju
ako NATO pokusa kopneni upad dobice po usima.To i oni znaju,pa se zato ne odlucuju za takvu akciju.Nisu smeli ni kod nas da udju kopnenim snagama...Opet ponavljam,hebes organizaciju ciju su clanovi Albanci,Hrvati,Bugari..sve same pikiceNaravno da moze. Samo nece. Oni se samo vezbaju i uvezbavaju. Usledice uskoro mnogo sire i opasnije akcije.
Ничија није до зоре сјала, неће ни америчка! Свака част Гадафију који је имао муда да устане против целог нато-а и скоро целе еу! Да ми имамо пар Гадафија, Додика, Путина, где би нам крај био!