Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bankrot SAD, neredi širom Francuske zbog Arapa i raspad UK na Škotsku, Severnu Irsku i ono što ostane!Па ви сте и за време Милосрдног анђела сањали о томе како је Клинтон тотално поражен,
а на крају знамо како се филм завршава
Gadafi juce, pred vise desetina hiljada odusevljenih Libijaca IZAZIVAO NATO!
Kaze da ce na kraju NATO "pasti pod noge libijskim masama!"
Dalje kaze da "Drzave Evrope misle da ako padne jedan ministar ili vlada ili ako njega ubiju da ce da preuzmu definitivno Libiju...U Libiji je jedini autoritet narod Libije i on je odlucan da se bori do kraja: Ziveti slobodno ili umreti za svoju zemlju...
Libija nema partije, nema vladu kao kapitalisticke zemlje i nema izbore...Otpor dolazi iz svake tacke Libije i pobunjenici ce na kraju biti skrseni...!"
Али, та акција је доведена у питање пошто је Гадафијева Камис бригада жестоко распалила по граничном прелазу Вазин, сејући панику у редовима побуњеника, којису се, са разлогом, забринули да њихове линије снабдевања неће трајати још дуго.
Au prijatelju ja ne vide u kom pravcu se razvila ova tema...Ma Sloba je car, duvaj ga lojavi.
Bio u Sarajevu, Sarajevo smrdi.
Da odeš u Banja Luku da vidiš srpsku državu preko Drine.
Па ви сте и за време Милосрдног анђела сањали о томе како је Клинтон тотално поражен,
а на крају знамо како се филм завршава
Nije moguce porediti Milosevicev rezim i Milosevica sa Gadafijem.
Milosevic je bio borac za STRANE INTERESE, a Gadafi za interese SVOJE ZEMLJE!
Nije moguce porediti Milosevicev rezim i Milosevica sa Gadafijem.
Milosevic je bio borac za STRANE INTERESE, a Gadafi za interese SVOJE ZEMLJE!
Ne lupaj bre Blajbinger, ali najiskrenije te molim da ne lupaš!
Šta je bre on "porodio"? Ćuti ne za-jebav se...Vlajko, ti nisi primetio da je Milosevic PORODIO Hrvatsku i Kosovo?
Ne mislis valjda da je taj porodjaj bio NEPLANIRAN?
Džamahirija u plamenu
13.30 - Gadafijeve trupe napale su pobunjeničke položaje 50 kilometara od Tripolija kod mesta Guališ.
01.35 - Vazin ponovo pod udarom Gadafijeve artiljerije, pobunjenička linija snabdevanja ozbiljno ugrožena.
Sto se mene tice NATO je ovaj rat vec izgubio kakav god bio konacni rezultat. Pored sve medijske blokade o tome sta se tamo zaista desava, pored cinjenice da je Libija pustinjska zemlja, sa vrlo pogodnim terenom za rat iz vazduha, da ima samo malo vise od 4 miliona stanovnika i da "slobodni i demokratski zapad" pomaze pobunjenike i kapom i sakom i da ova "humanitarna intervencija zastite civila" traje dobrih 3 meseca...pored svega toga libijska armija (popularno zvane Gadafijeve snage)i dalje ima snage da se bori. Na stranu to sto je ovakva akcija NATO-a potpuno neporavdana iz svakog ugla, jos jednom su pokazali da uz sav novac i tehnologiju koju imaju ne mogu ni nacrtanu ovcu da sacuvaju. Kako li oni misle da izadju na kraj sa Iranom i Rusijom bas me zanima.
(Milan, 5. jul 2011 21:35)
Sto se mene tice NATO je ovaj rat vec izgubio kakav god bio konacni rezultat. Pored sve medijske blokade o tome sta se tamo zaista desava, pored cinjenice da je Libija pustinjska zemlja, sa vrlo pogodnim terenom za rat iz vazduha, da ima samo malo vise od 4 miliona stanovnika i da "slobodni i demokratski zapad" pomaze pobunjenike i kapom i sakom i da ova "humanitarna intervencija zastite civila" traje dobrih 3 meseca...pored svega toga libijska armija (popularno zvane Gadafijeve snage)i dalje ima snage da se bori. Na stranu to sto je ovakva akcija NATO-a potpuno neporavdana iz svakog ugla, jos jednom su pokazali da uz sav novac i tehnologiju koju imaju ne mogu ni nacrtanu ovcu da sacuvaju. Kako li oni misle da izadju na kraj sa Iranom i Rusijom bas me zanima.
(Milan, 5. jul 2011 21:35)
nema mi na fb grupe podrske libiji
da nije ukinuta? jel zna neko?
VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama razgovaraće danas sa liderima republikanaca i demokrata u Kongresu o dugovanjima zemlje kako bi se izbegao bankrot.
Al Kaidu su stvorili Ameri...elem, ko stoji iza svega?
a pazi sad: