gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Izgleda da su obojica skviknuli.Nema ni traga nijednom od njih.Немој тако жесток наслов, Трабуњ то неће преживети...А ни слонче!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su obojica skviknuli.Nema ni traga nijednom od njih.Немој тако жесток наслов, Трабуњ то неће преживети...А ни слонче!
![]()
Pazi sad ovo.
20.13 – Стотине побуњеника у Бенгазију демонстрирале против НАТО.
Imate djedovu podrsku !!
A ....ko zna možda se ....IZVEŠTIO....![]()
NIKADA ali NIKADA necu biti Musliman, pricaj u svoje ime..... Ne zelim da gledam zabuljene zene na ulici i slusam odze sa minareta. Bolje Americka cizma nego pokretni dzakovi na ulicama i kuknjava sa minareta!!!, ti extremisti koji su izmislili POTPUNO pokrivanje zena su izmislili verovatno i sminku i to su dva najveca zla koja postoje na ovome svetu, a koriste ih multinacionalne korporacije koje prvo namecu modu u skladu sa onim sto proizvode e sada im nije dosta to sto su izmislili sminku nego hoce i pokrivanje da popularizuju jer se verovatno pripremaju za novu eru u zivotu Evrope u eru kada ce Islam biti dominantna religija u Zapadnoj Evropi i zele i to da fetisiziraju i komercijalizuju do krajnjih granica, BORICU SE DO KRAJA AKO TREBA PROTIV TOG POKRIVANJA u Srbiji se zene nikada nisu pokrivale do kraja a lice ponarocito, niti ce tih zabokrecina i inperijalistickih ideja biti!!!!.... Do sada su mi vise puta pretili putem drustvenih mreza. PRVO nekim "Tekhirom" sto bi trebalo da bude "Harakiri" drugog puta da ce se zene samospaljivati dok god ima i jednog muslimana u Evropi a treci oput mi je neka muslimanka slala snimke na kojima je ona sa mitraljezom i opasana dinamitom oko struka i pretila da ce me naci jer zivim blizu nje i da ce aktivirati dinamit kada bude pored mene.... a sve tri mi ne salju muskarci vec zabuljene zene pokrivenih lica, ubacaju mi snimnke pokrivenih zena sa mitraljezima dok pretrazujem neke sajtove cija sadrzina tj tematika nema veze sa tim i mnogo sto sta i to se mora zaustaviti. Saudijska imperijalisticka .......a su instalirala Talibane u Bosni koji su se kamuflirali pozenili i udomili i cekaju znak da predju drinu i napadnu, zato se Dodik i boji njih jer zna da mu realna opasnost ne preti od Bosnjaka vec od imperijalistickih kreatura(citaj Talibana) koje su poslali saudijski kraljevski nalogodavci, a Mingo je OK covek i nije lepo da mu se upucuju takve uvrede u smislu da pijellekove i ostalo, nije on kriv isprali su mu mozak i "ne zna sta radi"vidi sinovac, nema nikaki problem da mi predjemo u islam. od vas muslimana trazimo samo jedan preduslov: da unistite anglo-ameriku i anglo-americki narod, da ga iskorenite i da prokontrolisete da nije neki ostao negde na godisnjem odmoru po svetu. ni jedan ne sme preziveti..............a drugo da u celom svetu unistite kapitalizam kao izvor svih zala i propasti ljudskog roda.
e kad to uradite, eve mene sa celu moju familiju, rodjaci, prijatelji, zemljaci, svi moji srbi, prijatelji katolici, protestanti, subotari, budisti, ..................................da se poklonimo onome koji je oslobodio ljudski rod prokletstva anglo-amerike.
a sad brisi i pocni da radis na tome ako mislis da se poklonim hodzi do uskrs.
Ma on bi svoju sestru prodavao,što znači da je ta već ispranog mozga....
Neće prle da **** svašta...
Onu koju prle ebe ima da joj bude merak za čitav život pa makar mingo crko od muke...
Znaci to je to.Gadhafi koristi placenike kako bi ubijao sopstevni narod i zbog toga ce platiti na sudu kad se bude oslobodio Tripoli i kad se Gadhafi bude uhapsio.Libijski narod nece trpjeti placenike koji zavode strahovladu jer nece trpjeti takvo drustvo gdje su Libijci podredjeni stranim placenicima tako da Libija treba da se oslobodi i da bude jedna slobodna i demokratska i Islamska zemlja.Libija treba da se oslobodi Gadhafija i da uvede Serijatski pravni sistem kako bi Libija bila Islamska drzava i kako bi se gradjani Libije sudili Allahovim zakonom.Ko se sudi Allahovim zakonom drzava mu ide u napredak i ljudi su blagoslovljeni od Allaha pa cak i ko se osudi po Serijatu ima sanse da mu Allah na opnom svijetu oprosti grijehe a sankcija je samo sprovodjenje Allahovoe volje i kazne na ovom svijetu.

s koliko aviona bombarduju libiju, jel zna neko? ima li neki podatak, saopshtenje... protiv srbije su morali preko 1000 aviona da koriste
Mislim da koalicione snage moraju prestati sa bombardiranjem jer tako samo unistavaju civilne objekte i u svemu tome ginu civili tako da mislim da je jedini lijek da se Amerika anagazira kopneno i da pozne rat za oslobodjenje Libije i za svrgavanje Gadhafija koji je otvoreni diktator.Mislim da se jedino tako mogu izbjeci razaranje gradova i bespotrijebno unistenje Libije koja je tako lijepa drzava i koja treba da se sacuva razaranja.
Nesto manje od 200 ....
u svoj ovoj nesreci i haosu, Gadafi je donekle dete srece
1999. SAD i EU su bile u ekonomskom usponu, Srbija je okruzena banana drzavama tipa Bugarska, BiH, Makedonija, Italija je na pljuvomet, drugih ratista nije bilo, NATO je relativno lako dovukao 1000 aviona i nekolicinu brodova za napad na SRJ
sa druge strane, napad na Libiju je dosta kompliokovaniji, napadi se vrse uglavnom sa mora i Italije, vecina clanica NATO-a su u velikim finansijskim problemima, neki su na ivici bankrota, SAD je razvucena na vise frontova i prepusta ostalim NATO saveznicima rat protiv Libije, ovi sa druge strane pokazuju svoju nesposobnost i nedostatak sredstava
SAD je jedini globalni igrac unutar NATO-a, ostale zemlje su samo lokalne sile, VB i Francuska su u silaznoj putanji, Svabe ne pokazuju interesovanje za vojnim angazovanjem (napokon uce na greskama), a ostali su ipak neozbiljni