Nije bio u tripoliju, bio je u nekom od ovih gradova gde se sad rokaju... Zaboravio sam ime... Ne pamtim ništa na arabskom..
Probaj onda da pamtis na ARAPSKOM

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bio u tripoliju, bio je u nekom od ovih gradova gde se sad rokaju... Zaboravio sam ime... Ne pamtim ništa na arabskom..
Иначе, Српски ти је јача страна!!!Nije bio u tripoliju, bio je u nekom od ovih gradova gde se sad rokaju... Zaboravio sam ime... Ne pamtim ništa na arabskom..
U Beogradu skup podrške narodu Libije
26. mart 2011. 14:37 > 14:39
Predstavnici Društva prijateljstva Srbija-Libija i libijski studenti koji studiraju u Srbiji održali su danas protest na Trgu Republike radi podrške stanovništvu Libije.
Predsednik tog društva Borivoje Dukić rekao je Tanjugu da su, pored predstavnika tog udruženja, na protestu bili državljani Libije koji studiraju na nekom od fakulteta u Beogradu, kao i zaposleni u nekim kompanijama. Na skupu je bio i predsednik Komunističke partije Joška Broz.
Dukić je kazao da današnji skup pruža podršku narodu Libije u sadašnjoj situaciji.
Okupljeni su nosili transparente na kojima je pisalo "Libiji hvala na svemu", "Za bratstvo vera nije važna", kao i slike libijskog predsednika Muamera Gadafija i zastave Libije.
http://www.mondo.rs/s201437/Info/Info/Srbija/U_Beogradu_skup_podrske_narodu_Libije.html
Političari su upravo ti koji su ubili jednog od najboljih srpskih oficira usred rata.ja mislio na politicare...
mora da se gura to komunjarsko pashche svugde. nije ni cudo sto je doslo manje ljudi od ocekivanog.
zadnji put su organizovali ispred nekog 25-og maja BG yugobubashvabije i taj joska je opet doso da profitira na tudjoj nesreci, po porodicnoj tradiciji..
odyebite bre ta govna, ste normalni bre?
Ja koliko sam upucen najveca propaganda za taj skup je odradjena na fejs grupi https://www.facebook.com/pages/Supp...afi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495.
pa naravno da jeste, al sta ce tu joska broz? nije li se ta familija dovoljno napila srpske krvi?
uopste ne kapiram da takav tip moze slobodno, bez straha da seta ulicama BG posle svega. chak je jos i popularan bre, eeejjjjjj!
koj vam je curac bre? sta ce on tamo?
Ima pravo da dođe, i kao građanin i kao čovek čiji je deda (?) ostvario tu i takvu vezu sa Gadafijem.
Više on ima prava na taj skup od bilo kog drugog političara. Eventualno Zoran Lilić.
koje bre pravo. 80 000 srbijanaca je njegov deda pobio u rasponu od 1945-e do 1949-e, srbiju razbio i stvorio plodno tlo za sve sto je usledilo 90-ih. i ti da mi pricas o pravu nekom?
pa nije ni cudo sto ste prsli tamo, kad ne razumes prirodu problema neces umeti ni da ga resis.
nmadam se da pocrkate od gladi, dzaba ziveti i biti glup
Brate, veruj mi da me mnogo briga za ta monarhističko-komunistička nadjebavanja. Pobio je taj i dobar broj Hrvata, a lov na četničku i lov na ustašku emigraciju se ne može porediti (doduše ni ustaše i četnici), nije tema.
Ko je povezao ovaj narod sa Gadafijem, Princ Aladin ?
80 000 ubijenih su za tebe monarhisticka nadyebavanja?
nauci bre nesto o istoriji svog naroda pa dodji da *****s
teraj se bre u tri lepe
ovo je protest srba, ne jugoslovena, fejs buk grupa se zove podrska gadafiju od srpskog naroda" a ne podrska gadafiju od KPJ SFRJ.
nemate mesto tamo, napravite svoju grupu pa se tamo plazite
Али немају сви исту количину пара увек, него се то мења.И они знају да је боље бити богат и "имати пара" али немају шансу да то и постану иако живе у "демократији и благостању западне цивилизације"!
Pa Omladinče, ovi što ovde podržavaju Gadafija i jesu komunisti.al sta ce tu joska broz? chak je jos i popularan bre, eeejjjjjj!
sta ce on tamo?
Pa Omladinče, ovi što ovde podržavaju Gadafija i jesu komunisti.
"Ne dozvolimo imperijalistima..." ← to je klasični komunistički poklič.
Za vreme Hladnog rata su pričali da kapitalisti nameravaju da porobe svet.
Sada će neki klošar ovde da kaže: "I to je bilo sasvim tačno!!!"
čime još jednom dokazuju da su komunisti.![]()