RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ovo bilo ocigledno da ce se izvrsiti vojna intervencija jer Gadhafi je pretjerao u svojopj ofanzivi prema revolucionarima koji zele da imaju slobodnu Libiju bez diktature.Gadhafi je pocinio dosta zlocina i to se oprostiti ne moze tako da se nadam da ce uslijediti kontra-ofanziva revolucionara koji ce atakovati da povrate ono sto je izgubljeno.Libija mora biti slobodna i mora biti demokratska zemlja koja ce imati puno Dzamija i koja ce imati dobre odnose sa Amerikom.Mislim da je ovaj potez Francuskih aviona bio dobar a mislim da napadi brobenih aviona moraju biti cesci i moraju biti jos efikasniji.

Troll, hvala bogu da postoji ignore lista, i ti si prvi upisan u nju, budi ponosan na sebe :D

Ми све волимо...
Срби су такав народ...
Једино не волимо....Амере, Французе, Немце, Талијане, Канађане, Хрвате,
Шиптаре, Турке....и још нешто мало светске популације...
:per: :per: :per:
Ма ко их ебе.Проблем је што држе своја дебела и масна ду.пета пред нашим носевима.Све го педер.

Ми све волимо...
Срби су такав народ...
Једино не волимо....Амере, Французе, Немце, Талијане, Канађане, Хрвате,
Шиптаре, Турке....и још нешто мало светске популације...
:per: :per: :per:

ma ja bih se usudio reci da vi do podne ne volite sebe, a poslijepodne citav svijet. :)

Како је само цинично називати каубоје "демократама" и "ослободиоцима" ...
Обични нацисти и фашисти.Само чекам кад ће власт натерати власнике форума да их крстимо онако како треба.

Слажем се 100%.

Кад бисте ви вашу веру упражњавали у свом дворишту,никог не би било брига.Што се тиче Гадафија,био је за нас и уз нас и можемо бар вербално да га подржимо.

To i prilici Gadafiju, diktatoru.

gadafi treba da sjebe pobunjenike u bengaziu josh koliko nocas, pod okriljem mraka kad je ipak manja preglednost terena, totalni napad i zavrshiti prichu,
posle toga zapad nece moci da brani nekakve demonstrante vec ce to biti gola agresija

Mislim da je ovo bilo ocigledno da ce se izvrsiti vojna intervencija jer Gadhafi je pretjerao u svojopj ofanzivi prema revolucionarima koji zele da imaju slobodnu Libiju bez diktature.Gadhafi je pocinio dosta zlocina i to se oprostiti ne moze tako da se nadam da ce uslijediti kontra-ofanziva revolucionara koji ce atakovati da povrate ono sto je izgubljeno.Libija mora biti slobodna i mora biti demokratska zemlja koja ce imati puno Dzamija i koja ce imati dobre odnose sa Amerikom.Mislim da je ovaj potez Francuskih aviona bio dobar a mislim da napadi brobenih aviona moraju biti cesci i moraju biti jos efikasniji.
Јеси ли од јутрос прочистио зубало дебелом, масном американском *****?

Budimo realni... ova tema, kao i one ostale treba da se spoje...

Tema je gej!

Ko normalan može da voli tog ganfera?
Љубав и педерска посла немају везе са темом.Љубав је овде метафора за иронију,за гофна која су пре 6 месеци љубила руку Гадафију а данас га нападају.

gadafi treba da sjebe pobunjenike u bengaziu josh koliko nocas, pod okriljem mraka kad je ipak manja preglednost terena, totalni napad i zavrshiti prichu,
posle toga zapad nece moci da brani nekakve demonstrante vec ce to biti gola agresija

:rotf:

koji si ti talibanac.... To kad bi moglo tako, on bi i uradio... Ali šta zna dete kako se uzima grad...

Mislim da ce Libija biti jedna veoma lijepa zemlja kad se oslobodi Gadhafija jer Libija je slatka i ima puno muslimana tako da Libijci zele da imaju slobodu i ne zele da imaju diktaturu a Libijsci su jedan veoma dobar narod.Libija mora jasno da kaze da ce biti lijepa samo kad se Libijski narod oslobodi diktature i kad se oslobodi Gadhafija a Libija moze biti bogata kad bude sklopila vazne poslove sa Francuskom i Amerikom.Inace jos ce se cuti lijepi Ezani u Libiji i jos ce muslimani posjecivati Dzamije i ici na piknik u pustinju.

Niko ne voli Gafafija!

ПРИЈАВИЋУ ТЕ БОТИ.....
Tadic_and_Gaddafi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back