STA MISLITE KOLIKO CE GADAFI DA IZDRZI?
JA MISLIM DA CE IM JEBATI KEVU ILI U NAJMANJU RUKU DA IH UVUCE U RAT STO DUZE![]()
za 5 dana ima da bude gotovo, ako se počne kopnena akcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STA MISLITE KOLIKO CE GADAFI DA IZDRZI?
JA MISLIM DA CE IM JEBATI KEVU ILI U NAJMANJU RUKU DA IH UVUCE U RAT STO DUZE![]()
”Sve teče, sve se menja!” Menja se i jezik: danas se više ne zovu diktatori nego tajkuni!Diktator je onaj koji jase svoj narod i diktatura je vreme kad narod pati, bez obzira jel stoka vlada 4 ili 44 godine.
Šta znači “kad se to trazi od njega”?ali svako ko vlada i krade 40 godina i nece da sjase mirno kad se to trazi od njega je za mene neprihvatljiv.
Bilo bi tačno kada bi se smena diktatora ili “diktatora” odvijala u samoj zemlji bez uplitanja Ujka Sema!Ali jbga, narod ne mozes da promenis, ali diktatora mozes.
NEKOLICINA SVETSKIH MEDIJA SU OBJAVILI DA SU FRANCUSKI BOMBARDERIGADJALI CILJEVE U BENGAZIJU!!
VEC VIDJENO
Нафта Мигеле,нањушили су лешину.Нација,држава,право,људи,религија,све то западу не вреди ништа.Само пљачка,отимачина и туђе паре.Informacija je tacna, vest je objavio Rojters:
www.reuters.com/article/2011/03/19/us-libya-sarkozy-speech-idUSTRE72I2LG20110319
Neka svaki ucesnik bude konstruktvan i pokusa da da svoje vidjenje sta je to ponukalo Francusku da se ubedljivo najvise zalaze za intervenciju i krene prva.
Klintonova kucka sere o tome kako Bahrein ima apsolutno pravo da zove Saudijsku vojsku...
Pa onda i Teksasani mogu da zovu neku stranu zemlju da im pomogne da se rese fasisticke vlasti iz Washingtona...?Klintonova kucka sere o tome kako Bahrein ima apsolutno pravo da zove Saudijsku vojsku...
Kad se uclanimo u NATO Vracarca ce da uhapse.....Steta a kladili smo se....
и још нарочито ако је неки муслимански празник вечерас... увек имају такав тајминг - слуге Сатанине......
Нафта Мигеле,нањушили су лешину.Нација,држава,право,људи,религија,све то западу не вреди ништа.Само пљачка,отимачина и туђе паре.
![]()
meni nije jasno sta uopste ovaj francuski kepec hoce i trazi u Libiji ?
zasto narod francuske ne ustane protiv ovog tiranina koji salje francuske mladice da ginu uzaludno u njegovim idiotskim vojnim avanturama ?

Прави пацов... погледај му само стопала у односу на фигуру, сигурно носи ципеле 56, ***... има стопала као пераја...![]()

Него шта.Гадафију остаје да побије стоку јер му није битно да ли ће добити од мајмуна 100 или 500 година затвора.Од побуњеника ће добити смртну ако их не засади у песак.Избор није велик,зар не?TO STOJI. NEGO MENE SAD NAJVISE INTERESUJE DA LI CE SE PRIMENITI SLICAN SCENARIO KAQO I U NASEM SLUCAJU
Мене само чуди да нису сачекали 24. март, то би тек била симболика!
Саркози: "Mi intervenišemo u Libiji pod mandatom UN...", за разлику од интервенције у Србији - био би логични наставак његове реченице.
И, баш ме занима које су те две арапске нације које учествују у овој акцији? Ни на једном каналу се не прецизира.
Od kopnene nema nista barem par meseci. I ovo msu jedva napravili. Oni su u krizi.
Digni im koju nuklearku u Francuskoj, Gadafi!!