Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Па стварно... ако онај Шутановац још једном помене НАТО или Бота ЕУ - треба припремати колац...![]()
STIZU HRVATI ... NA NJIH SE CEKALO I SAD MOZE DA POCNE ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па стварно... ако онај Шутановац још једном помене НАТО или Бота ЕУ - треба припремати колац...![]()
To je manje bitno sta se rekle UN na nasem primeru se videlo da se ta organizacije ne sljivi 2 pare,nego se ja samo nadam da ne preti Gadafi samo moralom i odbranom casti svoje zemlje,vec da ima i konkretne rekvizite za borbu...SAMO NAPRED....
Rusija ima je uvela sankcije medjutim u prethodnoj godini Libiju je uvezla ogromno naoruzanje iz Rusije,tako da......Rusi se ne mesaju u invaziju na Libiju,ali izvezli su im oruzje u vrednosti od 1,5 milijardi evra.....ne verujem da Gadafi preti srcem i viljuskama,mislim da su opremljeni,naravno NATO je jaci ali pitanje je koliko su spremni da idu.....
Kako god crno se pise narodu Libije ako prihvate mac demokratije da njime resavaju svoje probleme stvorice se jos veci.....pobunjenici ce poceti propagandu kako je padanje bombi na glave stanovnistva za opste dobro i napredak zemlje i da treba da nastave da ginu,a onda kad ih shebu direktno pocece jos teze indirektno mucenje koje trpimo na svojoj kozi

Nije muslimanski - nego Sarkozijev .. i Estonkin .. i pola njih .... Sabat ...
LIBIJSKA DRZAVNA TV :
http://en.ljbc.net/live-streaming/link.htm
Hrvatska salje svoju avijaciju u Avijano ..
![]()
A source within the Libyan military has told the Voice of Russia that people across Libya are forming human shields to protect airfields, army bases and air defence installations. The officer says they are determined to mount stiff resistance to any aggression by Western powers.
Pa da, upravo si i sam napisao da nemaju muda
Колико процената авијације је послала Хрватска? 50% или 100%?

Inace gadjali su neke mete u pozadini libijske vojske oko Bengazija.

![]()
Francuski vojni avion unistio prvu metu u Libiji
Na toj sleci se lepo vidi, nažalost zaista je u pitanju MIG 23, .
Na toj sleci se lepo vidi, nažalost zaista je u pitanju MIG 23, .

![]()
Francuski vojni avion unistio prvu metu u Libiji
sva tri preostala MIG-21 aviona![]()
Нема Пуковник нажалост чиме да гађа те циљеве. Нема домет.