- Poruka
- 172
Diktator Gadafi mora pasti sa vlasti i da Libija konacno krene putem boljeg zivota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo mladih opozicionih snaga zeljnih slobode koje trabunjalo podrzava
![]()

Ало ћорави - у клипу који си поставио се види да је у питању ВОЈСКА... а ево твојих побуњеника... да није тужно било би смешно:

Evo mladih opozicionih snaga zeljnih slobode koje trabunjalo podrzava
![]()

Proverena informacija, pisalo je u KuriruDa ali, USA hoce da napravi od Libije tri drzave,
najmanja od njih bi bila Tripolitanija.!

Ma ne, kako ne shvataš. To nije Libijac kome je dokurčio Muamer posle 42 godine,Evo mladih opozicionih snaga zeljnih slobode koje trabunjalo podrzava
![]()
Alo čobane, pa zašto postavljaš snimke iz Brege?
Brega se nalazi u istočnoj Libiji, dok se Zavija nalazi uz samu granicu sa Tunisom,
dakle na krajnjem zapadu Libije.
I hoce li ti "tvoji" da zauzmu Tripoli kad su takva sila, a sta kazes?
Па да...Najbolje bi bilo da uspostave primirje i da prestanu da se međusobno ubijaju.
Ali obzirom šta su Gadafijevi plaćenici radili širom Libije, teško da će doći do toga.

Najbolje bi bilo da uspostave primirje i da prestanu da se međusobno ubijaju.
Ali obzirom šta su Gadafijevi plaćenici radili širom Libije, teško da će doći do toga.
jok, nece...
Moje pitanje je bilo vise u vesi sa ciljevima - gradovima koje ti Migovi trebaju da brane. Oni se svi nalaze opasno blizu obale ili na njoj i to je tragedija za njihovu PVO. Ako ipak imaju vazduhoplovne baze dublje u kopnu, gde bi mogli da posalju svoje avione i sve drugo, mozda bi i mogli da vode rat malo duze protiv americkih bitangi. Ako ne, onda su se sj eba li.
Не лупетај.Ja ne primjecujem da je Gadhafi grunuo revolucionare jer koliko znam revolucionari su zauzeli nove gradove i polako se upucuju ka Tripoliju.Mislim da je to vrlo vazno jer Gadhafi je sada slab i on je pruzio maksimum u svojoj odbrani koliko moze i sada on moze samo padati i sve vise tonuti.Libijski narod je vecinom za slobodu Libije i za svrgavanje Gadhafija tako da ne treba pricati da je Gadhafi nesto znacajno uradio protiv revolucionara.KLibijski narod ce osvojiti Tripoli i uspostavit ce pravednu drzavu koja ce biti zasnovana na demokraciji i na Islamu.
Ne samo to, nego kako možeš da podržavaš nekog ko je 40 godina na vlasti... Ili dvadeset... Kao Lukašenko, Đukanović i slični... Automatski sam protiv njih!

Da sposobni su naravno,sto zavisi od vise faktora,prvo od sistema ranog upozoravanja,ali na slici na kojoj je 23-ka i rakete mislim da su PVO stacionarni sistem NEVA kao i prikolice na kojima se nalazi ona jedna a druga cini mi se da je na lanseri u betonskom podzidu,ocu reci sledece a to je da svaka drzava na svetu bez obzira kolika joj je avijacija uvek ima odredjen broj aparata koji su van funkcije,sto se tice PVO-a verujem da je libijski zasnovan na radarskom osmatranju upozoravanju pracenju i navodjenja raketa znaci sistem spregnutih radara sto zapadu olaksava posao.Ako bi zapad krenuo u udar,prvo i najbitnije sto pukovnik mora da uradi a to je da iskoristi sve kapacitete da nanese sto vecu stetu protivniku,i ako je moguce prebaci teziste borbi na zapadne jedinice,drugo da uradi sve pripreme dislociranja naoruzanja i vojne opreme i ljudstva za organizovani otpor u okviru koriscenja postojecih kapaciteta na sto duze vreme,i naravno politicki preokret u narodu radi omasovljavanja otpora partizanskim nacinom ratovanja,zapad je osetljiv na gubitke u prvim udarima i moze doci do scenarija Somalija,Koliko su pobunjenici obuceni govori i to da nisu uspeli osposobiti nijedan vazduhoplov za svoje potrebe kao i raketno naoruzanje,dovoljno govori o realnoj vojnoj kontroli na terenu.
znaci, glavni problem i dalje ostaje americka flota u mediteranu... sto samo znaci da Libijcima trebaju rakete zemlja-more ili vazduh-more, sto pre to bolje
Неко је био написао да ће Белорусија да пошаље помоћ Гадафију ???

Moje misljenje je da se sukobi moraju nastaviti kako bi snage revolucionara mogli da se priblizu Tripoliju i da zauzmu taj grad.Mislim da Libijski narod zarko zeli da zauzme Tripoli i da se konacno rijesi pitanje svrgavanja Gadhafija.Volio bih da se zavijori zastava polumjeseca u zvijezde u sred Tripolija i da to bude znak da je Libgija slobodna i suverena.
znaci, glavni problem i dalje ostaje americka flota u mediteranu... sto samo znaci da Libijcima trebaju rakete zemlja-more ili vazduh-more, sto pre to bolje

. I NEKE STARE RUSKE .. 
Ma sve trči da im pošalje
Jeste onaj lukašenko dijabola, ali nije toliko glup.