markons82
Elita
- Poruka
- 21.337
Mislim da Libijski narod ima podrsku cijelog svijeta jer ta borba je humana i procjenjuje se da je to revolucija protiv diktatora koji je vec 42 godine na vlasti.Libijski narod treba biti naoruzan i treba se naoruzati tako da jedino za revolucionare ne vazi embargo jer sigurno ce Amerika prodati oruzje Libijskom narodu kako bi se mogli oduprijeti p[rotiv Gadhafijevih pristalica.Inace ovo isto ocekujem i Jemenu gdje narod polako pokazuje svoje nezadovoljstvo.Libija mora da se oslobodi Gadhafija jer Gadhafi9 je los covjek i on je pravi diktator.Libija mora postati demokratskom drzavom u kojoj ce svi imati svoja prava a Islam biti drzavna religija.Libija se mora promijenitii zato ce Libijski narod da se naoruza i krenut ce u odlucujucu bitku protiv Gadhafija i protiv Tripolija.Ocekujem da ce Libijski narod da zauzme Tripoli i da ce se zavijeriti zastava polumjeseca i zvijezde i da ce Libija postati jednom prelijepom zemljom koja ce imati svoju kulturu.Mislim da Rusija ili Kina nemaju smjelosti da prodaju neko oruzje Gadhafiju jer uveden je embargo na naoruzanje i zato Gadhafi je samo jucer mogao da ima ofanzivu a danas su stvari drugacije i mislim da ce danas Libijski revolucionari da zauzmu jos jedan grad i da ce se znatno pribliziti Tripoliju.
Mislim da lupas gluposti!!!