Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
A jesi li ti uopste i cuo/poslusao sta je Gadafijev sin rekao?
Nije bilo nasilja prema civilima, odmabio je pobunu i da je rezim za to da prica sa protivnicima...

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi li ti uopste i cuo/poslusao sta je Gadafijev sin rekao?
Nije bilo nasilja prema civilima, odmabio je pobunu i da je rezim za to da prica sa protivnicima...

)))A jesi li ti uopste i cuo/poslusao sta je Gadafijev sin rekao?
О чему ти халуцинираш???
Какав цар???
Коме???
Опет си пијан на форуму?
![]()
Samo kao kratku vest !
Za detalje sam uskraćen.....!
Moje je stanovište da sin ni u kojoj varijanti
NE SME da bude sa druge strane barikade.
Mora biti uz oca....!!!
I u piru,i u blagostanju....i u krvi !
To je prosta geneza.....!!!
Pravo da ti kažem ne razumem ni Rusiju, Kinu pogotovo, ko zna kakve sve dogovore imaju sa Amerima? Znaju i Kina i Rusija kasno da reaguju kada se već Amerikanci učvrste, ovo nikako nije dobro za Kinu koja ima problema sa snadbevanjem nafte i gasa i koja je dosta investirala u Afriku ali za razliku od zapadnih lešinara Kinezi hoće da ulože i u infrastrukturu, bolnice, škole itd a što je najvažnije ne mešaju se u unutrašnje stvari bilo koje zemlje. Tu će imati problema Kina kada zagospodari Amerika, oni će se truditi da destabilizuju zemlje u kojima Kina ulaže i polako pokušavati da izbacuju Kinu iz Afrike i stvaraju njenu zavisnost za energentima od Zapada. Ne znam koja im je logika da prave bilo kakve dogovore sa Amerikancima, kada se uvek pokazalo da oni nijedan dogovor ne poštuju Nisu ispoštavali ni dogovor sklopljen sa Gadafijem da mu ne prave probleme u Libiji ali tako ti je to kada veruješ njima.Русију разумем, али не разумем Кинезе.
Кинези могу много да изгубе.
Зашто не реагују?
Извини, грешка, упућено је Максиму 3.A pogledaj sta si citirao... I ti meni kazes da sam pijan.....
Uvali vam ga car do balcaka,a tako ste se nadalibruka i sramota,brisite ovu anketu,da niko ne vidi
![]()

![]()
![]()
Mapa Libije
Evo ovdje se tacno vidi grad na zapadu Libije Az Zawiyah koji je nedaleko od Tripolija i koji zraci jednom posebnom svjetloscu jer to je grad koji simbolise pada Libijske diktature i simbolise jednu slobodu.Inace svi gradovi su lijepi u Libiji a ja bih najprije zivio u grad Sabha u centralnom dijelu Libije.
Samo kao kratku vest !
Mora biti uz oca....!!!
Mani me molim te sa tim glupostima "srpskog patriotskog bloka" ako hoćeš da diskutuješ onda normalno piši. Nisam mislio da Kina ulazi u rat sa Amerikom, ima bezbroj načina da se spreči iživljavanje Amerike. Kinezi niti su mali niti toliko ranjivi prema Zapadu. Kina osigurava pomorske puteve kojima se odvija njena trgovina, gradi luke, pomorske baze i prislušne stanice u "prijateljskim" zemljama uz Indijski okean. Kinesko prisustvo je sve snažnije i u Latinskoj Americi, Africi, a sada i u Istočnoj Evropi. Kina tako obezbeđuje sirovinske i energetske izvore i upošljava svoje kompanije. Sve će to biti džabe ako dozvole Americi da destabilizuje regione gde Kina investira. Isto tako ako bi Amerika uvela veću carinu na kinesku robu, to bi štetilo pre svega i samoj Americi mnogo više nego Kini. Od kineske jeftine robe profitirali su svi. Potrošači su za manje para kupovali više i time podizali svoj standard. Upravo jeftina kineska roba i pritisak na ostale proizvođače pomogao je održavanju niske inflacije u zapadnom svetu. Kina je direktno pomogla Ameriku, usmeravajući deo svojih platnobilansnih viškova u kupovinu američkih državnih papira. Indirektno omogućila je time i galantno trošenje američkog budžeta, potrošnju iznad mogućnosti i finansiranje ratova u Iraku i Avganistanu.Kina se ne zaleće glavom kroz zid poput srpskog "patriotskog" bloka, još kako su svesni da su još oni mali i ranjivi pred zapadom. Zamisli samo da povećaju carine na robu iz kine, sav njihov vrtoglavi uspon bi se sružio u pepeo.
Pravo da ti kažem ne razumem ni Rusiju, Kinu pogotovo, ko zna kakve sve dogovore imaju sa Amerima? Znaju i Kina i Rusija kasno da reaguju kada se već Amerikanci učvrste, ovo nikako nije dobro za Kinu koja ima problema sa snadbevanjem nafte i gasa i koja je dosta investirala u Afriku ali za razliku od zapadnih lešinara Kinezi hoće da ulože i u infrastrukturu, bolnice, škole itd a što je najvažnije ne mešaju se u unutrašnje stvari bilo koje zemlje. Tu će imati problema Kina kada zagospodari Amerika, oni će se truditi da destabilizuju zemlje u kojima Kina ulaže i polako pokušavati da izbacuju Kinu iz Afrike i stvaraju njenu zavisnost za energentima od Zapada. Ne znam koja im je logika da prave bilo kakve dogovore sa Amerikancima, kada se uvek pokazalo da oni nijedan dogovor ne poštuju Nisu ispoštavali ni dogovor sklopljen sa Gadafijem da mu ne prave probleme u Libiji ali tako ti je to kada veruješ njima.
Da pomenuo bih još i to da je sledeća na meti Južna Amerika, tu žele da ruše Čavesa, Koreu i Moralesa tj. da destabilizuju Boliviju, Ekvador i Venecuelu. Tu imaju svog igrača nekog veneculeanca Mansuetia sa organizacijom koja se zove Međunarodna konfederacija za borbu i regionalnu autonomiju Confilar. Ta organizacija se zalaže za autonomije i maskira radikalni separatizam parolama "civilizovane autonomije", koja tobože ne dvodi u sumnju autoritet centralne vlasti, naravno prema njihovim zamislima autonomija bi trebalo da stekne takva ovlašćenja i prava da faktički izlazi ispod državne kontrole..Biće tu po istom receptu izazivanja haosa ,što više bude haosa, utoliko će jednostavnije biti argumentovati potrebu za direktno mešanje amerikanaca u poslove regiona pa i ono oružano. Naravno veliki je to zalogaj Amerima ali ako se nastavi ovakva pasivna politika Rusa i Kineza i neki kratkoročni interesi i dogovori sa Amerikancima, Amerikance će nastaviti da rade šta hoće.
Mozda je to dogovor, sa ocem, da se probije sin na vlast.
Их, мало ли је пута у историји виђено како син скида главу оцу да би засео у фотељу.
Бар смо у нашој историји то видели и међу синовима и очевима и међу браћом.
Извини, грешка, упућено је Максиму 3.
Тек сам сад видео!
Поздрав!

Ne ide mi, taj scenario uz Gadafija.
Mada, sve je moguce.
Па Гадафију су већ убили неколико деце, да л' двоје или троје. Можда се овај малац уплашио да ће исто проћи па ради ствари под принудом.
Samo kao kratku vest !
Mora biti uz oca....!!!
A gde je on protiv oca? Pa sam je rekao da nije bilo nasija prema civilima i demonstrantima....
da nije na istoj strani, pricao bi kao i kreteni sa CNN-a...
Mozda je to dogovor, sa ocem, da se probije sin na vlast.
Šta bi ovom klokanu da se okrene protiv rođenog oca !?
Što ti je život !?
Napravi bandita,daj mu sve u životu i čekaj da ti sjuri jatagan u leđa......!?
![]()