GOVOR PUKOVNIKA GADAFIJA 01.09. // prenela Sirijska televizija
Ne postujemo izdajnike! Oni rade za kolonizatore koje niko ne zeli, nemoguce je prihvatiti kolonizaciju, svi ce se boriti protiv izdajnika i njihovih gazda. Ima previse problema izmedju izdajnika i NATO-a!
Libijci se nece predati i nece prihvatiti da budu vodjeni kao zivotinje. Previse njih se zrtvovalo za svoju zemlju, da bi dozvolili da njihova smrt bude uzaludna. Nastavite, borite se, ne plasite ih se, svako pleme treba da napravi svoje punktove, i kontrolise svoje teritorije, sva plemena su naoruzana, nastavite da se borite.
Sudbina Libijaca nece zavrsiti u rukama beznacajnih izdajnika!
NATO se plasi Libijaca, zato su sve unistili, bombardovali telefonske linije, TV stanicu, mislili su da ce nas ucutkati ali su se prevarili, boricemo se protiv njih u svakom gradu i selu, mi se ne bojimo!
Kolonizatori su koristili sve vrste tehnologije da bi pokusali da sprece moje obracanje vama. Oni se cak plase i mog glasa.. Znaju da je opasno po njih i njihove sluge ako Libijci cuju moj glas, zato su isekli svu komunikaciju. Oni se plase naseg glasa, sto znaci da je ovo slaba kolonizacija. Ako su jaki, cemu onda unistavanje komunikacije radi zataskavanja istine, zasto su vas naterali da slusate samo njihove radio i TV kanale,zele da slusate njihove lazi u vezi situacije na terenu,da bi vas ubedili da se predate, zele da se plasite njih, zato sto ostaju bez novca za nastavak borbi.
Ali, recicu jos jednom, oni nas se plase, oni su slabi ! NATO je izjavio da je za njih opasno da ostave nase radio stanice u zivotu, znaju da je opasno po njih ako bi plemena pozivala jedni druge. Necemo tek tako predati Libiju Francuskoj, boricemo se i naterati ih da trose i trose, dok ne nestanu. Niko ne moze da kontrolise plemena, sva su naoruzana, Sirt, Saba, Ben Valid, Tarhuna, sva ova plemena su naoruzana, niko ne moze da ih kontrolise. Neka metak govori !
Libijci ce se boriti, boricemo se snazno, odustati necemo! Te izdajice su kukavice, pobecice! Borba se nastavlja i izdajnici ce se predati zato sto nema dovoljno naroda koji bi ih podrzao. Libijska plemena se nikada nece predati!
Borite se i kada ne cujete moj glas!
P.S: U isto vreme izvor blizak Saifu je izjavio sledece:
"Pripremili smo rezervni studio i distribucioni kanal televizijskih signala u skoro svim delovima zemlje. Npr, cak ce i Bengazi imati siguran signal. Naravno, prvi transfer ce biti prenos uzivo Jamahirije. Takodje planiramo da pustimo finansijska dokumenta koja ce baciti svetlost na razloge intervencije od strane Italije i Francuske. Snimci i fotografije ubistava od strane pobunjenika i Al Kaide ce takodje biti prikazani. Sada smo pripremili audio zapise privatnih razgovora Evropskih politicara koji se bore da pokradu Libijske teritorije." rekao je izvor Argumentam.ru, blizak Saifu Gadafiju.