Руска федерација признала је Национални прелазни савет Либије, саопштило је Министарство спољних послова у Москви.
izvor RTS
Medvedev i kompanijo,steram vam ga majci
izvor RTS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovo konačni prelom mozga tzv patriota i srbskih nazionalista?Руска федерација признала је Национални прелазни савет Либије, саопштило је Министарство спољних послова у Москви.
izvor RTS

Aha, sigurno.nato ide djonom na ceo svet
ali promenice se. krenuce se djonom i na nato

Losa procennaDa li je ovo konačni prelom mozga tzv patriota i srbskih nazionalista?![]()
Ne ali, ranijih godina kad god ja kažem da će Nato ponovo da nas bombarduje ako ZES ne pobedi, vi biste odgovorili da Nato više nije sposoban za bilo kakve ratove, jer sad se pita samo Putin-Car.
Kad ono prc, Nato 2011. nastavlja nesmetano s bombardovanjem, a Putin samo cvili.
Ovi srpski mudzahedini ne odustaju od podrske diktatoru Gandalfiju, i sami svesni da pisaju uz vetar..al mazohizam im ne manjka..![]()

Прича се да је Гадафи читао мемоаре вашег ген.Анте,да би избегао грешке које је направио. Једину секирацију причињава постављање на чело тима за његово хватање,провереног ловца Расима,тако да се успех очекује,већ крајем ове,или следеће деценије!
, pa ga sada zovu pampers generalli, sumnjam da je Gandalfi trazio savet od takve licnosti. Cujem da su uhapsili par bolida koji su isli da popravjaju puteve???12.00 - Тајни договор Француске и либијских побуњеника - подршка за 35 одсто нафте, пише Либерасион.

Устаници, слободари,борци, а кад оно умашћени паРцови!!!Demokratija, borba protiv diktatora, ovo ono?![]()

PA TO SE OTPOČETKA ZNALO.samo čisto sumnjam u tačnost procenata ,pre ce biti 65 procenata za fasiste a 35 za pacove.Lepo drustvo,svaka častDemokratija, borba protiv diktatora, ovo ono?![]()
ovo sam dobio meilom iz hrvatske-dokaz da postoje časni izuzetci a ne samo ustaski provokatori kao ti
...ovo niste znali o Libiji...?
Par činjenica o životu u Libiji pod Gadafijem i njegovom zločinačkom čizmom (već više od 4 desetljeća) :
- beskamatni krediti
- tijekom studiranja prima se prosječna plaća za to zanimanje
- ako ne nadjes posao nakon završenog fakulteta, država plaća kao da radiš u struci
- po stupanju u bračnu zajednicu, država poklanja stan ili kuću
- kupovina vozila po tvorničkoj cijeni
- nikome ne duguju ni centa
- besplatno zdravstvo i obrazovanje
- 25% ljudi visoko obrazovano
- 40 kruhova kosta 0.15$
Dovoljan razlog da se takva zemlja uništi???
Tj. da je napredna zapadna civilizacija dovede u red...

Броз би га несумњиво одбранио, а ти би био Рекс.Imam ja jedno pitanje.
Da je R. Mladic bio u Libiji, da li bi USPEO DA ODBRANI GADAFIJA?![]()

Броз би га несумњиво одбранио, а ти би био Рекс.
![]()
Дедер!Reks ti mater.....

obične životinje i stoka idiotska