RAT U LIBIJI 2. deo

Да ли сте за признавање побуњеничких пацова за легитимне представнике Либије

• Да

• Не

• Не знам шта да мислим

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
312620_303109529702096_100000091538085_1348099_1968983829_n.jpg

Интересује ме мишљење форумаша о томе колико ова наша влада слуша глас нас грађана Србије :think:
Што се мене тиче поручио бих Г-дин Тихомиру да се не слажем са његовом писанијом што се тиче ДС и БоТа, нема тих речи којима се њихово издајство може описати:rtfm:
http://www.peticije24.com/signatures...lade_u_libiji/
Линк је ка петицији против признавања побуњениka за легитимне представнике Либијског народа :rtfm:

Тако је. Нечувени злочин! Тај Моамер Гадафи се сликао и руковао са великим светским државницима и бедници га убише ко пса. Надам се да ће се и њима десити исто!

Владу и њену политику креирају моћници,а на њима преостаје да народу створе илузију да их је народ СЛОБОДНО и ДЕМОКРАТСКИ изабрао,у противном добијеш Либијски (Амерички сада)
сценарио,па да видимо шта ваља радити. Медији су до сада,али и они почињу "отрежњење",служили за испирање мозга народу (било да је штампа или радио-ТВ емисије). Сада им је циљ да
се интернет стави под контролу,да би се могло и даље манипулисати са јавним мњењем,али шта даље....???

Бенгази: Напад на британски конвој

Двојица припадника британског обезбјеђења рањена су данас у нападу ракетом испаљеном из ручног бацача на британски дипломатски конвој у либијском граду Бенгазију, изјавили су званичници британске амбасаде

140773_bengazi-ap_f.jpg

Амбасадор Доминик Асквит и остали службеници амбасаде били су у конвоју, али нико од њих није повређен, пренео је Би-Би-Си

Ракета је погодила аутомобил са обезбеђењем конзуларног конвоја. У овом тренутку није познато ко је извршио напад који се догодио неколико дана након што је мета била дипломатска мисија САД.
Америчка мисија у Бенгазију нападнута је након што је Вашингтон објавио да је у Пакистану убијен Абу Јахја ал Либи, Либијац који је био други човек у команди Ал каиде.
Стручњаци за безбедност кажу да у подручју око Бенгазија делују бројне исламистичке милитантне групе које се противе присуству западних земаља у муслиманским државама.
Прошлог месеца испаљена је ракета из ручног бацача на канцеларије Међународног комитета Црвеног крста у овом граду, али није било жртава.
Месец дана раније, у Бенгазију је бачена бомба на конвој са Јаном Мартином, шефом мисије УН у Либији, али није било повређених.

бем их у руке патраве :confused:

До пре неколико месеци за западне нацисте и крстине еуротелетабисе били су то борци за демократију и слободу...живо ме занима како ће их сада називати. Ето сада су за бритисере ''милитантне исламистичке групе''.

Poslednja izmena:
Пијездо,Ма биће то њима члако да објасне као" акције појединаца и група које још увек не пристају чаробне промене и одани ду убијеном пуковнику Гадафију" , а ни случајно се то не може приписати екстремним исламистима и Ал каиди која је и донела ово "усрећење" Либији.
Не треба бринути,њих чињенице не могу поколебати.

Back