RAT U LIBIJI 2. deo

Да ли сте за признавање побуњеничких пацова за легитимне представнике Либије

• Да

• Не

• Не знам шта да мислим

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
izgleda da svaki forum mora da ima forumsku ludu

to su oni sumasedsi, koje je greota klepiti

Ne.. ja se ne slazem... Ja sam veoma ozbiljan covek i volim svoju zemlju i zelim svim ludama dati pravo da se zabave u Kovinu ili gde vec..
Smetaju i ometaju.. prave od nas retarde... pa majku mu ovaj forum citaju i veoma ozbiljni ljudi, sta ima da pomilse o nama.. mislim, nije OK...
Sve to loviti preko IP, pa onda do provajedera... i tako to...

Pa poznato je da tako funkcionišu u žutoj udrugi. dok im BoTamin ne objavi na TV oni nemaju pojma šta da misle.:cepanje:

vidim vi bas razmisljate...usput ne glasam
ali uvek umrem od smeha kad vidim kako vas ka raju
i kako vec 12g pred svake izbore mislite e sad a kad dodju rezultati ono k....c
ali kao sto rekoh polako shvatanje je kod i di ota duuuuug i bolan proces pa srecno u tome

vidim vi bas razmisljate...usput ne glasam
ali uvek umrem od smeha kad vidim kako vas ka raju
i kako vec 12g pred svake izbore mislite e sad a kad dodju rezultati ono k....c
ali kao sto rekoh polako shvatanje je kod i di ota duuuuug i bolan proces pa srecno u tome

Uz put se i ne glasa, nego na glasačkom mestu.
ima mogo ljudi koji em što misle svojom glavom em što upijaju znanje ko sunđeri.

Poslednja izmena od moderatora:
Democracy at work in Tripoli, Libya

Alo,šta je ovo? Ko imalo ima iskustva u ratu zna da su gradske borbe najgore,i da upravo u stanbenim zgradama vrebaju snajperisti i iz svakog ugla vreba opasnost.Prići jednoj zgradi na 20 ak metara gde ovi ajvani u farmericama sa automatsmmk puškama držeći iznad glave pucajući nasumice iz više nego amaterskog položaja puške,ne bi progutao ni pas s maslom...

da bar malo bolje upakuju i izmontiraju ovo sranje...čista prevara olosha u farmericama i majicama koje finansira zapad...
e ovo ce sutra da vodi kako treba drzhavu? ovi ce da budu armija te drzhave?
jadna im majka...

pukovniče udri dok god možeš,ne žali...

Poslednja izmena:
Znam jednu pricu, negde pocetkom devedesetih.... Isto ovako Gadafi optuzivan za apsolutizam i sta ja znam i da Libijci nemaju pravo da vide zapad..

Preko noci izasao dekret da svaki Libijac mora imati pasos i po mogucnosti da ide gde mu se svidja...

Hehe.. otislo njih oko manje od 1% , pa se od toga 60% vratilo...

Ma smejurija ziva..

Ziveli su kako su hteli, neopterecceni od nasih 'zapadnih' problema, ..... jednostavno zemlja 'dembelija'...

Back