Rat u Gruziji

fz1bmx.jpg

terryjones5_396x222.jpg

Monti Pajtonovac Teri Džons iz mlađih dana

Flyingcircus_2.jpg

Prvo da utvrdimo činjenično stanje. Ko je agresor?

Ako je to Gruzija, onda pozdrav Kosovu i sretno putuj, jer u nekom oslobađanju Kosova i mi bi bili agresori.

Ako je to Rusija, oda za Kosovo još ima nade.

Kosovo je vec otishlo. Sad se treba boriti za Republiku Srpsku.
Treba reci, gospodo, ako je medjunarodno pravo prekrsheno na Kosovu, pa sad u Gruziji, vreme je da se revidira Dejtonski sporazum.

Prvo da utvrdimo činjenično stanje. Ko je agresor?

Ako je to Gruzija, onda pozdrav Kosovu i sretno putuj, jer u nekom oslobađanju Kosova i mi bi bili agresori.

Ako je to Rusija, oda za Kosovo još ima nade.

Prvo: Mi smo za Zapad bili i ranije agresori,jesmo i ostaćemo bez obzira na događaje u Gruziji. Pa zato ovo što se događa može da se pogleda i iz drugog ugla a to je da Srbija
može da gleda Sever Kosova gde žive Srbi isto kao i Abhaziju ili Osetiju ako je napadnu Šiptari.A da li će napasti Šiptari, kao Gruzini u budućnosti ne treba sumnjati jer je to jedan od planova SAD

Prvo: Mi smo za Zapad bili i ranije agresori,jesmo i ostaćemo bez obzira na događaje u Gruziji. Pa zato ovo što se događa može da se pogleda i iz drugog ugla a to je da Srbija
može da gleda Sever Kosova gde žive Srbi isto kao i Abhaziju ili Osetiju ako je napadnu Šiptari.A da li će napasti Šiptari, kao Gruzini u budućnosti ne treba sumnjati jer je to jedan od planova SAD

Srbija treba da izabere samo prorusku Vlast i svi su problemi reseni..
Rusija je za integritet Gruzije i Srbije..
Ovim ratom pozicija Abhaza i Osetina je ojacana-slicno ce biti i sa polozajem Srba na Kosovu..
Za sve treba vremena..
Vetar sa Urala prema Zapadu pojacava snagu..

ne vredjaj gospodina ispod vode, nije mu blago sa takvim mozgom

Pogledajte prilog 40826

Može da se gleda iz kog god ugla hoćeš. Kosovo je bilo presedan, poslije Gruzije to više nije. to je sada model ponašanja. U svako slučaju sa koje god strane gledaš mi smo donji. Rusi su nam samo napravili lošu uslugu.

Srbija treba da izabere samo prorusku Vlast i svi su problemi reseni..
Rusija je za integritet Gruzije i Srbije..
Ovim ratom pozicija Abhaza i Osetina je ojacana-slicno ce biti i sa polozajem Srba na Kosovu..
Za sve treba vremena..
Vetar sa Urala prema Zapadu pojacava snagu..

A kako to mislis da je sve reseno? Ali konkretno?

Ekonomija, socijala, nezaposlenost, Kosovo, Hag?
Bas sve reseno ako bude proruska vlast?

Cisto sumnjam u tu pricu.

problemi ce poceti da se resavaju kada dodje prva normalna vlast

lepo popise stanje, skine sa drzavne sise mafiju i spekulante, pa polako da se radi i stice, ne tajkuni nego narod, valjda je demokratija vlast vecine

i sve afere sa ministrima da imaju kraj na sudu i to ne sa beskonacnim sudjenjima, nego evropski efikasno, dosta je i korupcije u sudstvu a ima puno postenih u sudovima samo ne smeju

Ekonomija...

Rusi imaju vise novca od Zapada..
USA je poslala Gruziji 500 000 dolara pomoci-Rusija Severnoj Osetiji 500 miliona dolara..
Rusi ce investirati u srpsku energetiku-puteve-gasovode-naftnu industriju-poljoprivredu ......desetine milijardi dolara..
Tako ce se resiti nezaposlenost i socijala..
Sklapanjem politickog i vojnog Saveza sa Rusijom-profesionalana Vojska Unije Rusije-Belorusije i Srbije ce sacuvati Kosovo..

Kosovo je vec resheno, Hag-ostala su samo dvojica, dakle sve se svodi na ekonomiju.
Mislim da je najbolje da budemo vechiti kandidati za ulazak u EU i izgravamo most izmedju EU i Rusije.

Back