Rat u Gruziji

spamujes, spamujes, a?

nas je u sarajevu onomad zhbo miteran, predali mu aerodrom, pa uveo francusku vojsku preko splita i mostara na igman i bombardovao srpske polozaje i sve ostao cak do toga da su uapsili potpisnike mirovnog sporazuma dejtona, neke i ubili

nikakvi su to ljudi

Lepo si ti to zamislio.

Zovnes Ruse, dodju, donesu kintu, prave pare, resavaju nase probleme, a mi sve 4 u vis i pijemo kafu....
To nema ni u zemlji dembeliji a da ne pricam o realnom zivotu....:whistling:
Srbi rade za Ruse-na navedenim profitabilnim projektima ce se zaposliti desetine hiljada Srba..
Ako otvoris jednu elektranu i zaposlis 1000 ljudi-na poslovima usluga dodatnih 5000 ce dobiti posao..
To je formula koja radi svugde u Svetu..

Rusi imaju preko 1000 milijardi dolara kesha..

Prijatelju, ne razumes neke stvari. Kada Amerikanci budu imali 1000 milijardi rublji kesa onda svetska ekonomija nece biti pod kontrolom Amerike. Amerika stampa dolare i izdaje obveznice bez pokrica jer svoju valutu odrzavaju politickom silom. Obracun svake naftne vrednosti u petrodolarima je ocigledan primer americke dominacije.

Ukratko, kada bi Amerika propala, ti dolari ne bi vredeli ni pisivog boba i Rusija bi bila bankrot. Ceo svet zavisi od americke ekonomije. Posto Amerikanci kontrolisu ekonomiju i kolicinu novca u opticaju, nema ni teoretske sanse da neko u toj ekonomiji bude jaci od njih.

Gruzijski Tadic je po svemu sudeci zavrsio karijeru. Nadajmo se da ce Rusi doci i do Srbije kad srede americku bandu u svom dvoristu.

sve se menja , sem gluposti na krstarici, one su vecite:rotf:

citao sam da su rusi vec poceli sa kopanjem tunela , moskva - kosovska mitrovica ( i to juzna):hahaha:................pa ce da iskoce kao nindza kornjace, iz kanalizacije , preplasivsi na smrt eurofor i siptare, a sve ne bi li zaratili zbog infantilnog , maldjeg batice, na balkanu:mrgreen:

Truba je , sto ginu civili i u gruziji i u osetiji, ali kad je meni, kao ubedjenom rusomrzcu , drago sto ona pickurina kusner, patuljak sarkozi , i isfolirani bush, moraju da piju bensendine, onda mogu da zamilim kako cupkaju rusofili od srece:mrgreen:

samo , nemojte da se previse przite.........ova frka je montirana zato sto je rusima gruzija i njen polozaj pitanje zivota i smrti, a za srbiju je naravno, i dalje boli , pravoslavni neobrezani racku.........................navijajte, radujte se mocnoj crvenoj armiji, ali ne lozite se, da ce ronaldinjo doci da igra za "Napredak" iz Krusevca;)

btw............

GDE STE , BRE , MISHEVI ?????????:super:

Srbija je jako strateški bitna za Rusiju tako da ona neće dozvoliti da Srbija uđe u NATO.a i ne bi bilo pametno da se inatimo sa Rusima.
A što se tiče para znaš dobro da bi došle u ruke onima koji su na vlasti stim da Rusiju prihvate kao glavnog partnera tj,ispred svih ostalih zapadno-podmuklih zemalja.
:dash:
A oni se pitaju hocemo li mi u NATO ili ne jel?

A kako je to strateski bitna za Rusiju inace?

sve se menja , sem gluposti na krstarici, one su vecite:rotf:

citao sam da su rusi vec poceli sa kopanjem tunela , moskva - kosovska mitrovica ( i to juzna):hahaha:................pa ce da iskoce kao nindza kornjace, iz kanalizacije , preplasivsi na smrt eurofor i siptare, a sve ne bi li zaratili zbog infantilnog , maldjeg batice, na balkanu:mrgreen:

Truba je , sto ginu civili i u gruziji i u osetiji, ali kad je meni, kao ubedjenom rusomrzcu , drago sto ona pickurina kusner, patuljak sarkozi , i isfolirani bush, moraju da piju bensendine, onda mogu da zamilim kako cupkaju rusofili od srece:mrgreen:

samo , nemojte da se previse przite.........ova frka je montirana zato sto je rusima gruzija i njen polozaj pitanje zivota i smrti, a za srbiju je naravno, i dalje boli , pravoslavni neobrezani racku.........................navijajte, radujte se mocnoj crvenoj armiji, ali ne lozite se, da ce ronaldinjo doci da igra za "Napredak" iz Krusevca;)

btw............

GDE STE , BRE , MISHEVI ?????????:super:
E fala Bogu da si doshao, toliko su me isprozivali za tebe...:roll::hahaha:

Prijatelju, ne razumes neke stvari. Kada Amerikanci budu imali 1000 milijardi rublji kesa onda svetska ekonomija nece biti pod kontrolom Amerike. Amerika stampa dolare i izdaje obveznice bez pokrica jer svoju valutu odrzavaju politickom silom. Obracun svake naftne vrednosti u petrodolarima je ocigledan primer americke dominacije.

Ukratko, kada bi Amerika propala, ti dolari ne bi vredeli ni pisivog boba i Rusija bi bila bankrot. Ceo svet zavisi od americke ekonomije. Posto Amerikanci kontrolisu ekonomiju i kolicinu novca u opticaju, nema ni teoretske sanse da neko u toj ekonomiji bude jaci od njih.

Kakava paranoja...pa ti covece imas ozbiljni poremecaj licnosti:roll: Uz to si i shizofren, jedna licnost u tebi ismejava teorije zavere a druga ih promovise...Covece, ti me plasis...ne dao Bog da se sa tobom zaglavim u liftu:roll:

Istina je da ce Ceo Svet osetiti eventualni bankrot USA-ali Rusija ce osetiti najmanje..
Ameri nemaju kesha i nece investirati u Srbiju-jer zele da drze nisku nezaposlenost-male plate i da jacaju emigraciju kvalitetne radne snage na Zapad..

Back