Pa istina je to što pričaš... A jesu se mrštili jače ili slabije nego Rusija i Kina '99.? To da mi pojasniš i mogu da spavam mirno.
I još ambasadu odvališe u BG... Tek onda su se mrštili.tkacio:
![]()
Kina iz 1999 i Kina iz 2008 nisu za poredjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa istina je to što pričaš... A jesu se mrštili jače ili slabije nego Rusija i Kina '99.? To da mi pojasniš i mogu da spavam mirno.
I još ambasadu odvališe u BG... Tek onda su se mrštili.tkacio:
![]()
Pa reci zar nije najpametnije saopštenje? Solomon da zavidi...Drp sistem cekaju ko ce da pobedi ok ona muza iz Dogme

Da, ni Kina ni Rusija. Samo NATO i EU ostadoše isti. :headbang:Kina iz 1999 i Kina iz 2008 nisu za poredjenje.
Pa reci zar nije najpametnije saopštenje? Solomon da zavidi...![]()
Agresor treba da pati.
Da, ni Kina ni Rusija. Samo NATO i EU ostadoše isti. :headbang:
Prvo da utvrdimo činjenično stanje. Ko je agresor?
Ako je to Gruzija, onda pozdrav Kosovu i sretno putuj, jer u nekom oslobađanju Kosova i mi bi bili agresori.
Ako je to Rusija, oda za Kosovo još ima nade.
nafta skace, stit je busan, Britni je poludela to sve uticeAHAHAHAHAHAAH![]()
Da, ni Kina ni Rusija. Samo NATO i EU ostadoše isti. :headbang:
Ako je to Gruzija, onda pozdrav Kosovu i sretno putuj, jer u nekom oslobađanju Kosova i mi bi bili agresori.
blago tebi sa takvim mozgom
Ti prvo da se presaberes jesi Srbin ili Dukljanin, pa onda da razmisljas sta bi smo "mi" bili na Kosmetu.

blago tebi sa takvim mozgom
Prvo: Mi smo za Zapad bili i ranije agresori,jesmo i ostaćemo bez obzira na događaje u Gruziji. Pa zato ovo što se događa može da se pogleda i iz drugog ugla a to je da Srbija
može da gleda Sever Kosova gde žive Srbi isto kao i Abhaziju ili Osetiju ako je napadnu Šiptari.A da li će napasti Šiptari, kao Gruzini u budućnosti ne treba sumnjati jer je to jedan od planova SAD
ne vredjaj gospodina ispod vode, nije mu blago sa takvim mozgom
Prvo: Mi smo za Zapad bili i ranije agresori,jesmo i ostaćemo bez obzira na događaje u Gruziji. Pa zato ovo što se događa može da se pogleda i iz drugog ugla a to je da Srbija
može da gleda Sever Kosova gde žive Srbi isto kao i Abhaziju ili Osetiju ako je napadnu Šiptari.A da li će napasti Šiptari, kao Gruzini u budućnosti ne treba sumnjati jer je to jedan od planova SAD
Srbija treba da izabere samo prorusku Vlast i svi su problemi reseni..
Rusija je za integritet Gruzije i Srbije..
Ovim ratom pozicija Abhaza i Osetina je ojacana-slicno ce biti i sa polozajem Srba na Kosovu..
Za sve treba vremena..
Vetar sa Urala prema Zapadu pojacava snagu..
Ekonomija...A kako to mislis da je sve reseno? Ali konkretno?
Ekonomija, socijala, nezaposlenost, Kosovo, Hag?
Bas sve reseno ako bude proruska vlast?
Cisto sumnjam u tu pricu.
A kako to mislis da je sve reseno? Ali konkretno?
Ekonomija, socijala, nezaposlenost, Kosovo, Hag?
Bas sve reseno ako bude proruska vlast?
Cisto sumnjam u tu pricu.