Rat u Gruziji

Браво Титус! Одличан текст.
Јасно је као сунце да је Путин човек јеврејских циониста који само глуми патриоту. Само, ко има очи то да види...

Samo te pitam, za koga glasati u Rusiji (pogledaj moj post ispod ovog koji citiram)?

Vrlo moguce, samo po chemu ti je Putin nedefinisan? Kako treba da izgleda politichar pa da bi bio definisani ruski patriota? ********* Zjuganov? Jevrej Kasparov? Zhirinovski, chije je pravo prezime Ajdelshtajn, dakle nemachki Jevrej?

Dobro da si njih naveo kao primer jer on treba da izgleda bas suprotno...znaci, u situaciji u kojoj se sad nasla Rusija, NIKAKO nije smelo da dodje do prekida vojnih operacija sve dok se ne umarsira u Tbilisi, zbaci Sakashvilijev rezim i zatim se postavi ruska uprava nad Gruzijom...za pocetak...

Priznaću da je Putin izdajnik tek kad Rusija padne na Jeljcinove grane, da ne kažem neumereno kad se raspadne. Dotle ima svu moju naklonost.
Па нико и не каже да је он издајник. Човек је јеврејин (по женској линији) и извршава налоге своје браће. А браћа му кажу:" Сад ћемо Русију мало да оснажимо да покаже зубе Америци како би умирили здраве националне снаге у земљи, док не распродамо већину природних ресурса, а онда ћемо направити грађанске сукобе". А народ ко народ: слепо им верује...
Сада је Русија (пардон: Руска Федерација ?!) у стању неког човека који шенлучи и пије. Али, последице осећа тек ујутро кад заболи глава.
Тако и ти: не чекај на последице ("кад се распадне"), већ гледај шта се сада дешава.

Dobro da si njih naveo kao primer jer on treba da izgleda bas suprotno...znaci, u situaciji u kojoj se sad nasla Rusija, NIKAKO nije smelo da dodje do prekida vojnih operacija sve dok se ne umarsira u Tbilisi, zbaci Sakashvilijev rezim i zatim se postavi ruska uprava nad Gruzijom...za pocetak...[/Q

MISLIS KAO NA FORU IRAKA I AFGHANISTANA

Samo te pitam, za koga glasati u Rusiji (pogledaj moj post ispod ovog koji citiram)?

Pa zato ja kazem da su Rusi ekstra glup narod kad mogu tako da ih manipulisu i preveslaju. Zar ne mogu generali, ako je narod nesposoban, da shvate sustinu prevare i izdaje i naprave puch, povesaju Putina, Medvedeva i ostalu bagru i stave se u zastitu ruskih nacionalnih interesa? Ponavljam, ulog je ogroman, u pitanju je opstanak ruske drzave, zar su toliko slepi!?

Dobro da si njih naveo kao primer jer on treba da izgleda bas suprotno...znaci, u situaciji u kojoj se sad nasla Rusija, NIKAKO nije smelo da dodje do prekida vojnih operacija sve dok se ne umarsira u Tbilisi, zbaci Sakashvilijev rezim i zatim se postavi ruska uprava nad Gruzijom...za pocetak...

Ma, više te tvoje teorije zavere... Ponekad ima smisla šta govoriš, ali ovo...

Sad ćeš još da kažeš da je Mek Kein u stvari Rus.

Мој став је: не подржавати јеврејску демократију нити иједну странку.
Гласати се може: по принципу "бирај мање зло" али истовремено окупљати здраве национално (и духовно) освешћене снаге и стварати нове идеолошке организације.

Па нико и не каже да је он издајник. Човек је јеврејин (по женској линији) и извршава налоге своје браће. А браћа му кажу:" Сад ћемо Русију мало да оснажимо да покаже зубе Америци како би умирили здраве националне снаге у земљи, док не распродамо већину природних ресурса, а онда ћемо направити грађанске сукобе". А народ ко народ: слепо им верује...
Сада је Русија (пардон: Руска Федерација ?!) у стању неког човека који шенлучи и пије. Али, последице осећа тек ујутро кад заболи глава.
Тако и ти: не чекај на последице ("кад се распадне"), већ гледај шта се сада дешава.

Bravo Sergian - odlicna analiza stvari!

Pa zato ja kazem da su Rusi ekstra glup narod kad mogu tako da ih manipulisu i preveslaju. Zar ne mogu generali, ako je narod nesposoban, da shvate sustinu prevare i izdaje i naprave puch, povesaju Putina, Medvedeva i ostalu bagru i stave se u zastitu ruskih nacionalnih interesa? Ponavljam, ulog je ogroman, u pitanju je opstanak ruske drzave, zar su toliko slepi!?

Titus,vidim na sta sve ciljas,ali zar ne mislis da je ovde malo iza zavese siri sukob i to izmedju nekih jakih igraca,da tako kazem.
Zna se ciji je eksponat Amerika,a ciji Rusija.

"Gruzijski ambasador u Holandiji danas je predao tužbu Međunarodnom sudu pravde pod naslovom 'Država Gruzija protiv države Rusije' zbog etničkog čišćenja koje Rusija sprovodi u Gruziji od 1993. do 2008. godine", rekao je Lomaja agenciji Rojters.

Ranije danas Sakašvil je najavio da će Gruzija napustiti Zajednicu nezavisnih država (ZND), koja okuplja nekadašnje sovjetske republike, rekao je gruzijski predsednik Mihail Sakašvili.

"Gruzija napušta ZND zauvek i predlaže drugim zemljama da napuste to telo kojim upravlja Rusija", rekao je Sakašvili na velikom skupu u centru Tbilisija, na kome se okupilo više desetina hiljada građana.

Nego cekaj, sad ni veliki Putin nije patriota?
:sad2::sad2:

Ja te pitam, koje su to zdrave nacionalne snage? Koja stranka?
Zashto ti smeta naziv Ruska Federacija? Josh kad ti kazhem da nije Ruska, vec Rusijska Federacija, ima da poludish.

A shta ako su i generali i crkva puni izdajnika?
Jurij Balujevski, komandant vojske, da nije i on Jevrej?

:o:???:

Sta sam propustio?
:mrgreen::mrgreen::lol:

nije mi jasno sto Nato sada ne izvede nekog milosrdnog andjela second part pa bombarduje Moskvu,njihova vojna skladista itd,pa Rusija je napala suverenu drzavu

Iako bi to možda bio logičan razvoj događaja, postoji jedna bitna razlika zbog koje do toga neće doći.

Rusija ima nuklearno naoružanje.
Srbija nema nuklearno naoružanje.

Jeli ti sad jasnije?

Мој став је: не подржавати јеврејску демократију нити иједну странку.
Гласати се може: по принципу "бирај мање зло" али истовремено окупљати здраве национално (и духовно) освешћене снаге и стварати нове идеолошке организације.

Pa zar Putin nije najmanje zlo? Ko je po tebi bolji, Kasparov?

Back