:???:
Sta sam propustio?
![]()
Teorije zavere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:???:
Sta sam propustio?
![]()
Zar moras na svakoj temi da pokazes koliki si u stvari debil!
Titus,vidim na sta sve ciljas,ali zar ne mislis da je ovde malo iza zavese siri sukob i to izmedju nekih jakih igraca,da tako kazem.
Zna se ciji je eksponat Amerika,a ciji Rusija.
Ocigledno da su Rusi slepi pored ociju, nazalost...
Здраве националне снаге нису тамо (а и овде) на јавној политичкој сцени.Pa zar Putin nije najmanje zlo? Ko je po tebi bolji, Kasparov?

Ti jednostavno nisi mentalno zdrav. Toliko si opterecen umobolnim teorijama da je to stvarno tuzno i ja bih ti preporucio da porazgovaras sa nekim klinickim psihologom.
Iako bi to možda bio logičan razvoj događaja, postoji jedna bitna razlika zbog koje do toga neće doći.
Rusija ima nuklearno naoružanje.
Srbija nema nuklearno naoružanje.
Jeli ti sad jasnije?
Postavio sam ti pitanje, shta da rade?
alo bre,postavio sam pitanje vise ironicno

Moguce...ali sam kud i kamo mentalno zdraviji od onih sto nisu u stanju da ukrste dve kako treba i nista u svojim supljim glavicama ne povezuju vec kao zivotinje 'vide' stvari ali nemaju sposobnost predvidjanja a ni pamcenja...njih ce lako opciniti chika Putin na nekoj konferenciji za stampu uz dve - tri fraze....
Здраве националне снаге нису тамо (а и овде) на јавној политичкој сцени.
Значи: треба их јачати и окупљати људе. А за гласање сам мислио у Србији јер је овде половична ситуација (тј. сваки глас је битан) док у Руској Федерацији то није битно. Тамо не би излазио на изборе.
А што Руска (тј. Русијска) Федерација не ваља као назив? Па, размисли сам.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/957003.htmlMOSCOW - The Jewish community of Russia is worried over a rumor campaign by nationalist parties claiming that Dmitri Medvedev, President Vladimir Putin's handpicked successor, is Jewish.
Russian Jewish leaders declined to comment on the rumors officially, fearing to lend them credibility. Off the record, however, one said: "I pray it isn't true, because it would only make trouble, for him and for us."
------------------------------------------
Nikolai Bondarik, who heads the St. Petersburg branch of the nationalist Russian Party, told the Moscow Times on Wednesday "we are categorically against him [Medvedev] because he is an ethnic Jew and does not conceal his sympathies toward Judaism." He also charged that with Medvedev in power, foreigners and Jews would plunder Russia's natural resources; "tens of thousands" of Israelis would be given key positions in bodies such as "the police, army, and secret services"; and Russia's relations with the Arab world would be destroyed.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/873846.htmlPutin ally set to win European Jewish Congress presidential elections
Russian tycoon Vyacheslav Moshe Kantor, an associate of President Vladimir Putin, is the leading candidate for president of the European Jewish Congress in next week's elections in Brussels.
Kantor is supported by a number of European Jewish community leaders, but a few have warned against electing a close ally of the Russian government.

Moguce...ali sam kud i kamo mentalno zdraviji od onih sto nisu u stanju da ukrste dve kako treba i nista u svojim supljim glavicama ne povezuju vec kao zivotinje 'vide' stvari ali nemaju sposobnost predvidjanja a ni pamcenja...njih ce lako opciniti chika Putin na nekoj konferenciji za stampu uz dve - tri fraze....
Da se organizuju, jer drzava je kao organizam, kad je napadne neka infekcija treba da odreaguje imuni sistem...ako reakcije nema, onda je organizam bolestan i lose mu se pise....
Dosta rasprave!!! Svakako da je Putin ogromni patriota posle Gorbačova i Jeljcina koji su upropastili privredu, pozivajući se na patriotizam (kao i ove naše lopuže), pa su doveli tajkune...
Naravno da iza kulisa sve ima mnogo siru dimenziju, o tome upravo i pisem ovde na temi.
Само постављаш нека питања...Ствари су веома просте: увек се из "обичног" народа црпела нова здрава снага, која је временом нарастала и у одређеном моменту ослобађала Србију од издајника и окупатора. Тако ће и сада бити...Kao shto rekoh, shta ako je i crkva i vojska puna Jevreja na visokim polozhajima? Shta da rade?