Rat u Gruziji

Videcemo da li ce pristati na ovaj Sarkozijev mir, ako pristane, onda je izdajnik. Medjutim, to ne znachi da je Jevrej.

Daj, bre, šta se ti i ovaj titus tripujete? Kakav vas izdajnik spopao? Pa, nije on Boris tadić ili Slobodan Milošević.
Da je takav čovek izdajnik, ne bi izdao Rusiju na slučaju male skoro nevažne Gruzije, nego kasnije kad bi bilo nešto mnogo veće i kad ga niko ne bi mogao sprečiti da rasturi zemlju, kao onomad Gorbačov SSSR.

Vi zaboravljate šta je Putin uradio za Rusiju zadnjih 8 godina, iz kakvog pepela ju je podigao i od nje opet napravio respektovanu vojnu i ekonomsku velesilu.

Ova obustava vatre nije izdaja, nego neki ruski plan. Kakav, ne znamo. Videćemo. zar ne bi bilo glupo da mi znamo šta se krije iza toga? To znači da bi znali i amerikanci, a onda yebeš plan.

Daj, bre, šta se ti i ovaj titus tripujete? Kakav vas izdajnik spopao? Pa, nije on Boris tadić ili Slobodan Milošević.
Da je takav čovek izdajnik, ne bi izdao Rusiju na slučaju male skoro nevažne Gruzije, nego kasnije kad bi bilo nešto mnogo veće i kad ga niko ne bi mogao sprečiti da rasturi zemlju, kao onomad Gorbačov SSSR.

Vi zaboravljate šta je Putin uradio za Rusiju zadnjih 8 godina, iz kakvog pepela ju je podigao i od nje opet napravio respektovanu vojnu i ekonomsku velesilu.

Ova obustava vatre nije izdaja, nego neki ruski plan. Kakav, ne znamo. Videćemo. zar ne bi bilo glupo da mi znamo šta se krije iza toga? To znači da bi znali i amerikanci, a onda yebeš plan.

UPRAVO TAKO

Strah i trepet je bio Hrushchov. Zapad je smatrao da nikad nije rodjen ludji Rus. A ludaka na vlasti se ljudi najvishe boje.

Chuh sad da je Sakashvili rekao da ce Gruzija istupiti iz ZND.
On chovek josh tera inat. I to sad kad je mir, maltene, dogovoren. Ima Zapad da ga otera u pichku materinu i pre Rusa.

Ja Putina poshtujem,zato ga drzhim na avataru, smatram ga najvecim liderom Rusije u njenoj istoriji. Ali ako sad zajebe, onda dzhaba sve to.

Da nije bilo Staljina, koji je bio delom Gruzin, ne bi bilo ni samostalne Gruzije koja je sad napujdana od stane Amerikanaca i prodata je za 'saku dolara', kako kazu patriJote. Ne bi ni bilo ovog konflikta, a ni potrebe da Ameri prave rat zbog njihove nafte.

Ja Putina poshtujem,zato ga drzhim na avataru, smatram ga najvecim liderom Rusije u njenoj istoriji. Ali ako sad zajebe, onda dzhaba sve to.

Ništa nema da zajebe. On je mudar čovek i zna kako se sa kaubojima treba nadjebavati.
Samo se ti brate opusti iz tog grča i gledaj kako se svet menja u evro-azijsku koris, namesto dosadašnje atlantske.

Back