Slušali Titoističke priče, pa došli da prosipaju ovde...
Nemoj meshati dogadjaje iz 1947.e, to je neshto drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušali Titoističke priče, pa došli da prosipaju ovde...
Bilo koji drugi lider Rusije/SSSR je bolji od Staljina. Chak i Jeljcin.

Šta ti misliš da je Staljin živ, da li bi se raspao SSSR? I da li bi istorija bila malo drugačija?Staljin vodio pleme?? Pleme od 500 miliona stanovnika??? CCCP
STRAH I TREPET!!! NA TO MENE ASOCIRA STALJIN!!!
Staljin vodio pleme?? Pleme od 500 miliona stanovnika??? CCCP
STRAH I TREPET!!! NA TO MENE ASOCIRA STALJIN!!!
Videcemo da li ce pristati na ovaj Sarkozijev mir, ako pristane, onda je izdajnik. Medjutim, to ne znachi da je Jevrej.
Pročitaj neku knjigu koja nije titoistička i zapadnjačka pa će ti neke stvari biti jasnije!!!
Daj, bre, šta se ti i ovaj titus tripujete? Kakav vas izdajnik spopao? Pa, nije on Boris tadić ili Slobodan Milošević.
Da je takav čovek izdajnik, ne bi izdao Rusiju na slučaju male skoro nevažne Gruzije, nego kasnije kad bi bilo nešto mnogo veće i kad ga niko ne bi mogao sprečiti da rasturi zemlju, kao onomad Gorbačov SSSR.
Vi zaboravljate šta je Putin uradio za Rusiju zadnjih 8 godina, iz kakvog pepela ju je podigao i od nje opet napravio respektovanu vojnu i ekonomsku velesilu.
Ova obustava vatre nije izdaja, nego neki ruski plan. Kakav, ne znamo. Videćemo. zar ne bi bilo glupo da mi znamo šta se krije iza toga? To znači da bi znali i amerikanci, a onda yebeš plan.
Hitler da je bio glup ne bi uspeo pola evrope da osvoji.
Ne treba ga slaviti,ja ni ne kazem da slavim staljina,izvlacis onaj kontekst koji ti se najvise svidja.![]()
Kad je SSSR imao 500 miliona, ne lupaj.
Strah i trepet je bio Leonid Brezhnjev.
100% je tako!!!Šta ti misliš da je Staljin živ, da li bi se raspao SSSR? I da li bi istorija bila malo drugačija?
Izvini 300 miliona, svejedno nije pleme!!! Da nije bilo Staljinanebi bilo ni Brežnjeva, nebi bilo ni Rusije!!!
Da je valjao, ne bi odmah posle njegove smrti Staljingrad nazvali Volgogradom.
Da nije bilo Lenjina i Staljina, danas ne bi postojalo 15 drzhava, vec jedna-Rusija, a ne neki usrani SSSR.
Izvini 300 miliona, svejedno nije pleme!!! Da nije bilo Staljinanebi bilo ni Brežnjeva, nebi bilo ni Rusije!!!
Daj, bre, šta se ti i ovaj titus tripujete? Kakav vas izdajnik spopao? Pa, nije on Boris tadić ili Slobodan Milošević.
Da je takav čovek izdajnik, ne bi izdao Rusiju na slučaju male skoro nevažne Gruzije, nego kasnije kad bi bilo nešto mnogo veće i kad ga niko ne bi mogao sprečiti da rasturi zemlju, kao onomad Gorbačov SSSR.
Vi zaboravljate šta je Putin uradio za Rusiju zadnjih 8 godina, iz kakvog pepela ju je podigao i od nje opet napravio respektovanu vojnu i ekonomsku velesilu.
Ova obustava vatre nije izdaja, nego neki ruski plan. Kakav, ne znamo. Videćemo. zar ne bi bilo glupo da mi znamo šta se krije iza toga? To znači da bi znali i amerikanci, a onda yebeš plan.
Da nije bilo Lenjina i Staljina, danas ne bi postojalo 15 drzhava, vec jedna-Rusija, a ne neki usrani SSSR.
Bilo bi Rusije, carske Rusije pod Romanovima. Ali to nije tema, kao ni Staljin.

Da nije bilo Staljina danas bi bilo 50 miliona Rusa vishe. Ljudi su najvece bogatstvo, a ne teritorija.
Nego da se vratimo na temu, kaze Bush obustavljaj, ovi obustavili, i ima li daljih vesti?
![]()

Ja Putina poshtujem,zato ga drzhim na avataru, smatram ga najvecim liderom Rusije u njenoj istoriji. Ali ako sad zajebe, onda dzhaba sve to.