Rat u Gruziji

Samo meni su tri stvari zanimljive ovde.

Pretpostavljam da zapad, posto nece vojno da se mesa(valjda), da ce probati da instaliraju medjunarodne mirovne trupe ili tako nesto. Da li ce Rusi pristati na tako nesto?

A druga, ako podele Gruziju, onaj deo sto ostane tada moze da udje u NATO. A ni to Rusiji ne odgovara bas.

A treca varijanta je da ih Ruje okupiraju skroz na skroz.

Sta je najrealnije, i masim li jos neku mogucnost za ovu situaciju?:think:

Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang:

Pa da ali Gruzija je prakticno napala Rusiju, ona je sa svojom politikom jedini takav izlaz ostavila Rusiji.....

Dok mi od SAD udaljeni hiljadama kilometara, i ne mozemo im nista...
Rekao sam ti mi smo za njih bili samo jedan bokserski dzak koji su izmlatili, koji im se tako namestio iz vise razloga..Pasivan objekat, koji je Amerika malo izgazila da zatvori mozaik na Balkanu..

haha a najjace je sto rusija sve vojne operacije finansira u stvari ZAPADNIM NOVCEM :hahaha:

pitate se kako? pa presekli su o vaj naftovod sto je dostavljao milion barela nafte dnevno iz azerbejdzana do turske, i odma je nafta poskupela za 2 dolara , a negde sam citao da za svaki dolar poskupljenja nafte ruski budzet je bogatiji za 300 miliona eura DNEVNO :hahaha:

haha a najjace je sto rusija sve vojne operacije finansira u stvari ZAPADNIM NOVCEM :hahaha:

pitate se kako? pa presekli su o vaj naftovod sto je dostavljao milion barela nafte dnevno iz azerbejdzana do turske, i odma je nafta poskupela za 2 dolara , a negde sam citao da za svaki dolar poskupljenja nafte ruski budzet je bogatiji za 300 miliona eura DNEVNO :hahaha:

Moguce...:idea:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Yebu Rusi pa rasturaju!!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Znachi osim shto lazu, josh i kradu.
Stvarno neochekivano.:think:

Samo meni su tri stvari zanimljive ovde.

Pretpostavljam da zapad, posto nece vojno da se mesa(valjda), da ce probati da instaliraju medjunarodne mirovne trupe ili tako nesto. Da li ce Rusi pristati na tako nesto?

A druga, ako podele Gruziju, onaj deo sto ostane tada moze da udje u NATO. A ni to Rusiji ne odgovara bas.

A treca varijanta je da ih Ruje okupiraju skroz na skroz.

Sta je najrealnije, i masim li jos neku mogucnost za ovu situaciju?:think:

Dovoljno je da ti kazhem da je Putin rekao da ide do ''logichnog kraja''.

Back