Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Ne lupetaj i ne obmanjuj.
Potrazi malo po netu,i sve odgovore ces dobiti.Ko laze **** mu ja ma jku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupetaj i ne obmanjuj.
Ima medju generalima mnogo proruskih, medjutim nece biti tako. Janukovich ce organizovati proteste, ovi ce primeniti silu, slede neredi, jako gadan scenario. Rusi ce morati da udju sa vojskom, jer ako Ukrajina udje u NATO, mogu i Moskvu odmah predati, gratis.
Jevdjo!
Ne kazem da je nemoguce, ali kazem da nije tako lako kao sto se napise-raspasce se Ukrajina.
Ma jok breeeee!Ce Rusi dok rasceraju ovu prozapadnu bandu oko sebe da posalju i nama malo da i mi iste rasteramo oko sebe!!!![]()
Potrazi malo po netu,i sve odgovore ces dobiti.Ko laze **** mu ja ma jku.
Ko kazhe da je jednostavno, ali ce se raspasti u jednom krvavom ratu koji mozhe prerasti u 3. svetski. Josh i aako Kina pokusha osvojiti Tajvan...
Sad citam da je Sakasvili pokusao da se ubije.
Ti neshto tvrdish, a ja treba da dokazujem tvoje tvrdnje?
A prostakluk na nivou Putina i ostalih fashista.![]()
Ukraina se nece raspasti u to sam ubedjen,a i sama Rusija nema teritorijalne pretenzije prema Ukraini.Mozda poneki urlac (kao sto je nas Seselj) ima prema Krimu.
Ma tebi nevredi ni tvrditi ni dokazivati,previse si ti zatrovan.
A mislio bi covek da je sledece sranj*e oko Irana, kad ono okolo Rusije...
Aha ali i ovaj gruziski g*ovnar je poveo narod u rat sto je cinjenica pa mu sad narod je*be od do!Tako isto ako Tadic nece hoce drugi a ruku na srce koliko god mi na Tadica nije on ni sekunde antipatriota cini mi se da on samo pokusava takticki da ocuva ono malo sto nam je preostalo dok nedodje nasih pet minuta (racunaj ti da je njegov otac jedan od zacetnika SANU-a) nece daleko iver od klade!A u to ja neverujem,nikad nas kilavi Tadic nece imati mu*a za to,ja ti kazem
Sad citam da je Sakasvili pokusao da se ubije.
Kako podnose Rusi u Ukrajini shto moraju uchiti ukrajinski njihova deca, uopshte shto je ukrajinski zvanichan jezik?
Aha ali i ovaj gruziski g*ovnar je poveo narod u rat sto je cinjenica pa mu sad narod je*be od do!Tako isto ako Tadic nece hoce drugi a ruku na srce koliko god mi na Tadica nije on ni sekunde antipatriota cini mi se da on samo pokusava takticki da ocuva ono malo sto nam je preostalo dok nedodje nasih pet minuta (racunaj ti da je njegov otac jedan od zacetnika SANU-a) nece daleko iver od klade!
Kako podnose Rusi u Ukrajini shto moraju uchiti ukrajinski njihova deca, uopshte shto je ukrajinski zvanichan jezik?
A u to ja neverujem,nikad nas kilavi Tadic nece imati mu*a za to,ja ti kazem
boris tadic je srpski sakasvili.
diktator i americka marioneta
Rusi su kao i kinezi obični crveni teroristi...Naravno i amerika je neo-liberalni teroristički projekat,ali da li je rešenje da jedne tirane zamenimo drugim...Koji će po svemu što znamo biti mnogo,mnogo gori za čovečanstvo od Amera...
Иду снимци на ТВ Русија Данас како грузински војник убија ненаоружаног цивила.
Yebo te, što se svi predsednici ubijaju pred ruskom vojskom?
A, hoće li i ovoga njegovi oficiri spaliti posle samoubistva, negde pored predsedničkog bunkera?
A mislis da Rusija ne bi radila na tome da naoruza Iran, i otvori novi front prema Iraku (u Iraku su vecina siti)..
Mislim ako zamisljate, Rusija sama i ceo svet protiv nje onda ne verujem..ni Rusija da ce uci u tako nesto..