Rat u Gruziji

A u to ja neverujem,nikad nas kilavi Tadic nece imati mu*a za to,ja ti kazem
Aha ali i ovaj gruziski g*ovnar je poveo narod u rat sto je cinjenica pa mu sad narod je*be od do!Tako isto ako Tadic nece hoce drugi a ruku na srce koliko god mi na Tadica nije on ni sekunde antipatriota cini mi se da on samo pokusava takticki da ocuva ono malo sto nam je preostalo dok nedodje nasih pet minuta (racunaj ti da je njegov otac jedan od zacetnika SANU-a) nece daleko iver od klade!

Aha ali i ovaj gruziski g*ovnar je poveo narod u rat sto je cinjenica pa mu sad narod je*be od do!Tako isto ako Tadic nece hoce drugi a ruku na srce koliko god mi na Tadica nije on ni sekunde antipatriota cini mi se da on samo pokusava takticki da ocuva ono malo sto nam je preostalo dok nedodje nasih pet minuta (racunaj ti da je njegov otac jedan od zacetnika SANU-a) nece daleko iver od klade!

Ma ne dobar je on covek samo sto nam vojsku sje*o nacisto,da li je to dovoljno da bude antipatriota.Kakvu smo mi nekad vojsku imali tacnije SFRJ i mislim da smo jedno vreme bili treca vojna sila u evropi.I takav da zarati i da otera gamad koja nas pritiska i komada.

Kako podnose Rusi u Ukrajini shto moraju uchiti ukrajinski njihova deca, uopshte shto je ukrajinski zvanichan jezik?

Vrlo tesko,bune se ali ga ipak deca uce.
Veliki je paradoks u istocnoj ukraini,na ulici reklame na ukrainskom,na zgradama svi nazivi su na ukrainskom itd. a svi razgovaraju na Ruskom.Kad slusas radio bilo koji iz Istocne Ukraine samo su vesti na Ukrainskom,sve ostalo na Ruskom.Kad gledas bilo kakvu emisiju Kijevskih televizija to je da covek umre od smeha,jedni pricaju na Ruskom,a drugi na Ukrainskom,ma smejurija. Ima toga dosta da se nabraja

Руски званичници најавили да ће,ако Међународна заједница не пристане,они самостално основати суд који ће судити за ратне злочине,етничко чишћење и геноцид над Осетијом.
Тренутно раде на прикупљању доказа и кажу да су згранути оним на шта наизлазе после грузијске агресије-поклано становништво,жене и деца изгажени тенковима...
Хехе...био сам видовит. http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7201209&postcount=499

Значи,дефинитивно се иде на апсолутну освету САД-у и ЕУ.Како су они радили са Србијом,сад им враћају са њиховом НАТО прћијом.

Свака част Русији!Доста им је НАТО тероризма...

ПС
Иду снимци на ТВ Русија Данас како грузински војник убија ненаоружаног цивила.

Rusi su kao i kinezi obični crveni teroristi...Naravno i amerika je neo-liberalni teroristički projekat,ali da li je rešenje da jedne tirane zamenimo drugim...Koji će po svemu što znamo biti mnogo,mnogo gori za čovečanstvo od Amera...

Yebo te, što se svi predsednici ubijaju pred ruskom vojskom?
A, hoće li i ovoga njegovi oficiri spaliti posle samoubistva, negde pored predsedničkog bunkera?

Procitao sam na news.mail.ru ne znam koliko moze da se veruje izvoru. Kaze da ga je spasio neko iz obezbedjenja spasio izbio mu pistolj iz ruke. Pise jos da su ogorceni na svog presednika a da se ovaj plasi osvete i da je poslao decu i zenu u USA.

Back