Rat u Gruziji

Gruzija je jedna od poslednjih u etapi antiruskog delovanja i okruzivanja Rusije. Naravno, Ukrajina je na dobrom putu da uradi isto sto i Poljska ili Ceska, samo sto je Gruzija, za razliku od zemalja koje si pobrojao, geostrateski vazna i zbog kaspijskog bazena i planova da se isti kontrolise od strane Amerike. A kako broj onih koji okruzuju Rusiju raste, tako raste i napetost medju Rusima, sa tom razlikom sto Rusi nisu imali autonomnu oblast u Poljskoj ili Cheskoj npr. I nisu imali oruzani napad na rusko stanovnistvo kao u slucaju Gruzije.

A u Checheniji su se igrali zmurke?:???:

Gruzija je jedna od poslednjih u etapi antiruskog delovanja i okruzivanja Rusije. Naravno, Ukrajina je na dobrom putu da uradi isto sto i Poljska ili Cheska, samo sto je Gruzija, za razliku od zemalja koje si pobrojao, geostrateski vazna i zbog kaspijskog bazena i planova da se isti kontrolise od strane Amerike. A kako broj onih koji okruzuju Rusiju raste, tako raste i napetost medju Rusima, sa tom razlikom sto Rusi nisu imali autonomnu oblast u Poljskoj ili Cheskoj npr. I nisu imali oruzani napad na rusko stanovnistvo kao u slucaju Gruzije.

aha:think:

ali, sami ste pomenuli ukrajinu, koja je strateski daleko vaznija od male gruzije:think:

i ima puno rusa u ukrajini:think:da li onda ukrajinci mogu ocekivati , da ih napadne rusija, ako neko , recimo u ukrajini ubije pedeset rusa, provokacije radi:???::???:

ja nesto cisto sumnjam:think:

ali, sami ste pomenuli ukrajinu, koja je strateski daleko vaznija od male gruzije:think:

i ima puno rusa u ukrajini:think:da li onda ukrajinci mogu ocekivati , da ih napadne rusija, ako neko , recimo u ukrajini ubije pedeset rusa, provokacije radi:???::???:

Zive, ali nemaju autonomnu oblast. A normalo je i za ocekivati od jedne ozbiljne drzave da objavi rat drugoj ako joj se pobije 50 pripadnika njegovog naroda. A to da li ti sumnjas, to i nije toliko vazno za ovu diskusiju.

pa sta cu kad me vasa licnost asocira na rektum i njegovu sadrzinu :mrgreen:

zato mislim da ne bi bilo zgorega da mesto ugande za svoju lokaciju upisete bespuca americkog rektuma :lol:

postovani gospodine, nije me mrzelo da prebrojim:think:

pa vi ste pomenuli rektum i anus tacno 37 puta u poslednjih sat i po vremena:think:

zaista ne mislite da imate neki psiholoski problem:???::???:

U Ukrajini skoro 50% stanovnishtva je protiv svoje vlasti, tako da tamo je za ochekivati gradjanski rat.

Иако су представници власти у Тбилисију, током дана, изјављивали да су затражили помоћ САД, Пентагон је саопштио да "никакав званичан захтев још није стигао у Вашингтон", мада постоји "стална веза" са грузијским званичницима.
Од љубави те ништа нема :mrgreen:

До прошлог месеца, у Грузији је било распоређено око 1.100 америчких војика који су учествовали у заједничким вежбама са тамошњим трупама, али су те снаге, у међувремену, напустиле ту државу.
пич*ице :thumbdown:

Ako me pamćenje dobro služi, na ovom forumu ste se, drugovi patriJote, nebrojeno puta zgražavali i osuđivali američko bacanje atomskih bombi na Japan. Sad odjednom upotreba nuklearnog naoružanja postaje opravdana. Čemu možemo da zahvalimo tako naglu promjenu mišljenja?

Ja nikada tako nesto nisam napisao.Postoje razne teorije u vezi rata izmedju Japana i SAD, ali ako se drzimo zvanicne istorije, onda opravdavam nuklearni napad na Japan kao jedino stredstvo da se zaustave Japanci i nacizam.

jedna kratka vest, izvinjavam se onima koji su je culi

Rusija priznala da su joj oborena dva borbena aviona

Moskva, 9 August 2008 (Kosovapress) Vreme 11:42
Ruske vlasti su izvestile da su dva vojna aviona oborena tokom borbi u Južnoj Osetiji.
Ruski izvori tvrde da 30 hiljada lica iz Južne Osetije su ušli u rusku teritoriju.

Ova cifra predstavlja gotovo polovinu stanovništva Južne Osetije, dok je MSP Rusijw istakla da su do sada 1.500 lica ubijeno do sada.

Back