Rat u Gruziji

citat

До прошлог месеца, у Грузији је било распоређено око 1.100 америчких војика који су учествовали у заједничким вежбама са тамошњим трупама, али су те снаге, у међувремену, напустиле ту државу.

mozemo li isto da kazemo za ruske vojnike koji su pobegli sa aerodroma u pristini:???:
mislim, ima li razlike:???:

ili su ameri pic^ice, a rusi su se casno povukli:mrgreen:

Ja nikada tako nesto nisam napisao.Postoje razne teorije u vezi rata izmedju Japana i SAD, ali ako se drzimo zvanicne istorije, onda opravdavam nuklearni napad na Japan kao jedino stredstvo da se zaustave Japanci i nacizam.

Nisam ni rekao da si to ti pisao, već da se X puta vodila rasprava o tome na ovom forumu i da su patriJotske snage osuđivale taj čin. Što više, korišćen je kao vrhunski dokaz američke nasilnosti i zla.

Ma pitam odakle toliko neprijatelja?
Jeli to ono: "svi lažu, jedino ja govorim istinu"

Napravicu ti prostu podelu ljudi na dva tipa:

1) Oni koji veruju u zavere

2) Oni koji ne veruju u zavere

Ja spadam u prvu grupu. Verujem da postoji gigantska zavera protiv ruske drzave i ruskog naroda cija je otvorena realizacija pocela 1917-te i traje do danasnjih dana.

Napravicu ti prostu podelu ljudi na dva tipa:

1) Oni koji veruju u zavere

2) Oni koji ne veruju u zavere

Ja spadam u prvu grupu. Verujem da postoji gigantska zavera protiv ruske drzave i ruskog naroda cija je otvorena realizacija pocela 1917-te i traje do danasnjih dana.

A jeste li vec pogledali novi film iz dosije X serijala:think:

Сад је био снимак на РТР Планета како НАТО слуге грузијске ликвидирају руске мировњаке,чак и рањене!

Руси најављују разматрање употребу доктрине превентивног нуклеарног удара.

Ето шта ради НАТО ратни злочинац Сакашвили...тако пролазе фашистичке НАТО слуге...

russmap.gif

Znachi uskoro da ochekujemo napad na Poljsku?

Back