- Poruka
- 2.276
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije unishten zato shto Amerika naoruzhava Izrael. Da ne naoruzhava, bio bi unishten.
Izostavio si Romana Abramovicha...mozda zato sto je zut kao limun i sa ocima boje mora...Vec sam ti odgovorio za Hodorkovskog i Nezvlina...A Gari, pa je ' on u corki ili...?
Nije tacno! Nije unisten zato sto arapi nisu imali oruzje da ga uniste. Da vidis da su im "Rusi" dostavili koju nuklearnu bombu da li ne bi bili unisteni!
Podeseti me za Hodorkovskog, molim te. Ili mi nisi odgovorio ili se ja ne secam.
Nisu ludi da im dostavlljaju strateshko naoruzhanje. Ni Izrael od SAD nije dobio nuklearno oruzhje.

OK, nisam imao nameru da te vredjam. Izvini ako je tako ispalo. Jedina sila u koju mozemo da se pouzdamo je sila Bozje volje, ali Bog nece biti milosrdan prema onima koji ga ne postuju. To se odnosi na obe strane.
Ајде бре, шта смарате са Јешама.
Ја сам против државе Израел, али што бих био против Ноама Чомског, Романа Абрамовича, Алексеја Милера или Јосифа Бенајуна...![]()

...Vladimira Putina...![]()
Који Бог?!
Онај јеврејски из Библије?!
"И да на нас упере све европске пушке, одговорићемо им кинеским и јапанским"
Погодите одакле је то!
.
Ko je taj, pomozi mi, nesto sam slab danas sa sajens fikshn oblascu...Ако неко влада светом из сенке, и тај неко одустане од америчког империјализма и европоцентризма - ја сам му захвалан.

Pa neces ga valjda ograniciti na neki lokalitet ili naciju...Bog je najveci...ili ti, Alah u agbar, sto bi rekli muslimani....

Пао део крова Европског парламента. Поставио сам тему и закључали је!
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=313252

само ти читај твоју свету књигу
Шеломов je čisto rusko prezime i nema veze sa hebrejskim שָׁלוֹם - шалом; šalom (mir).Zaista nemam ni vremena ni volje da sa tobom ulazim u neke duze rasprave na temu zavera, prvenstveno zato jer ne bi imalo efekta, ti si veoma ogranicen covek, nazalost. Uostalom, da imas malo inteligencije sam bi sabrao dva i dva...btw, nisam ja pustio glasinu o tome da je Putin Jesha, to je izaslo u jevrejskim novinama, od Jevrejina koji je imao poslovni kontakt sa njegovim rodjakom, takodje Jevrejinom. Razumes? Razumes li i da je prezime njegove majke ( Shelomova ), prezime koje nije rusko, vec jevrejsko, da li bar to razumes?
Glupander američki naduvani.. Šta ljudi sebi dopuste, pa to je strašno...Georgia-Russia War!
“Russia has invaded a sovereign neighboring state and threatens a democratic government elected by its people. Such an action is unacceptable in the 21st century.” President Bush Condemns Russia - AP August 10, 2008