Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.835
Pitam se da li ce rusija napasti ukrajinu ako usa napadne iran?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dopada mi se poruka, vrlo je sadrzajna.......nije mi samo jasno, kako se niko ne zapita, ako su Rusi zavrsili posao sa Gruzijom za 3-4 dana, zasto je NATO nas (vojno slabije od Gruzije) mrcvario tri meseca??
dopada mi se poruka, vrlo je sadrzajna.......nije mi samo jasno, kako se niko ne zapita, ako su Rusi zavrsili posao sa Gruzijom za 3-4 dana, zasto je NATO nas (vojno slabije od Gruzije) mrcvario tri meseca??
Одлично запажање, и још бих нешто додао:
1. Грузија је територијално нешто мања од тадашње СРЈ, али разлика није превелика.
2. У агресији против нас је учествовало 19 земаља НАТО користећи најсавременији арсенал наоружања укључујући авионе Б2, Ф117, хеликоптере, беспилотне летелице, крстареће ракете из мора, касетне бомбе, осиромашени уранијум, графитне бомбе и ко зна шта још. С друге стране Руси нису употребили ни 1% своје војне моћи.
3. Користили су базе и ваздушни простор свих суседних земаља, као и подморнице и носаче авиона у средоземљу. Другим речима, били смо потпуно опкољени.
4. Грузију су годинама наоружавали и обучавали Американци, Израелци, Турци, а као што се испоставило и Украјина им се достављала моћне ПВО системе, док смо ми ратовали опремом старом у просеку 30 година.
5. Грузијска војска је спржена за 4 дана уз минималне цивилне жртве. Наша војска је за 78 дана била била готово нетакнута не рачунајући касарне и друге стационарне објекте, док је цивилна инфраструктура најбруталније разорена, а побијено преко 1000 цивила.

E patriJote, samo ste jednu cinjenicu zaboravile, da je Rusija izvrshila kopnenu invaziju na Gruziju..
E patriJote, samo ste jednu cinjenicu zaboravile, da je Rusija izvrshila kopnenu invaziju na Gruziju...![]()
E patriJote, samo ste jednu cinjenicu zaboravile, da je Rusija izvrshila kopnenu invaziju na Gruziju...![]()
pa to je zato sto amerikanci nisu smeli kopneno . tacnije pokusali su par puta iz albanije ali su doziveli poraze, i brzo su odustali od takvog nauma.

Lavrov is married to a Russian-Dominican model Lourdes B. Espinal de Lavrov[2] and has one son.[citation needed]
His mother, Natalia Lavrova is a Russian of Jewish origin who is a grand daughter of a high-ranked communist official of the Soviet Union and daughter of a soviet deputy.
His father, Sergey Lavrov is also a Russian of a Jewish origin, who was adopted by a Russian that gave a Russian last name to Egor's family who's original last name was Kontarovich. Kontarovich family from St. Petersburg was a rich family of jewelers.
http://en.wikipedia.org/wiki/Egor_Lavrov
Blago Rusiji sa ovakvim patriotama na celu drzave![]()
tkacio:Ali posto su Rusi definitivno glupi kao koorac ( a i jos poneki sa njima ), mozda bolju sudbinu ni ne zasluzuju...

A, Kondoliza mi je najbolja.
Čuj, ona će zabraniti Rusima da koriste termin genocid. Samo Rusi nisu Srbi. Oni će te tvrdnje i potkrepiti dokazima.
Koja je ona nejebana kučka isfrustrirana. Ona sebi daje za pravo da izgovori čak i ono što se Buš ustručava.

Ако мислиш Русе као народ, глуп је сваки народ, раја к'о раја и не видим шта је ту спектакуларно. Кад смо већ код тога ко је глуп, од Амера нема већих идиота, само су до сад имали среће да живе у обећаној земљи.
И на крају, ако су сви водећи државници Јеше, Хазари и остали масони, ако је баш све на свету детерминисано и унапред познато, па због чега ми онда овде дискутујемо. Тим тврдњама сам обезвређујеш сав напор који си у животу уложио у читање и проучавање завера, јер по теби спаса нам свакако нема.
Ja bih pitanje postavio obrnuto: da je sve determinisano i odredjeno unapred, zasto bi se onda radilo u tolikoj konspiraciji i pazilo da ne procuri u javnost neki detalj koji bi je uznemirio do te mere da to postane opasno po njih same? Znaci, karte bi se otvorile da su oni sigurni da je sve unapred odredjeno i da imaju toliku moc...e, zato mi ovde diskutujemo i mozda ova i slicne diskusije ipak imaju smisao i nije sve izgubljeno...
А можда је и Ху Ђин Тао Јеша![]()
Ок, али ти тврдиш да и Запад и Русију ВЕЋ УВЕЛИКО контролише иста екипа. Чему онда позоришне представе? Ко је уопште на супротстављеној стани?
Um caruje, snaga klade valja....Cao Osetija, cao Abhazija....
Ne karikiraj stvari. Ja sam izneo podatke koji su, manje - vise opstepoznati a tebi ako to ne odgovara, ti onda izhaluciniraj kako su oni potomci atamana, ako ce ti tako biti lakse....ja ipak vise volim istinu u svojoj esencijalnoj formi...
Sad je pitanje dal bi amerika za 4 dana smlatila srbiju kopneno?